coletele internationale

Cum pot urmări coletele internaționale?

 

Urmărirea coletelor internaționale este foarte facilă. La Ecolet, am dezvoltat un sistem propriu de urmărire a expedierilor internaționale. Puteți accesa sistemul fără a fi nevoie să vă conectați. Dacă ați plasat o comandă și aveți numărul de AWB al unei expedieri internaționale, puteți verifica oricând doriți situația actuală a expedierii dumneavoastră. 

În plus, puteți comunica acest număr destinatarului coletului, astfel încât acesta să poată vedea singur unde se află coletul.

 

Cum funcționează urmărirea expedierilor internaționale?

Puteți comanda cu ușurință un curier internațional pe platforma logistică Ecolet. Deservim conexiuni în Europa, cu excepția țărilor sancționate.

Cel mai popular serviciu extern este DPD Regional Express. Cu acest curier puteți trimite un colet oriunde în totalitatea teritoriului țărilor:

 • Bulgaria
 • Ungaria
 • Grecia

La Ecolet avem o ofertă foarte bună pentru transportul de colete către aceste țări.

Conectați-vă la contul dumneavoastră de client și verificați prețurile actuale.

 

Nu aveți încă un cont? Înregistrați-vă acum!

 

Dacă trimiteți colete către alte țări europene, DPD este o alegere bună. Atunci când trimiteți colete în afara Europei, FedEx este cea mai bună alegere.

 

Sunt datele actualizate?

Da, datele privind situația actuală a coletului dumneavoastră sunt actualizate. La Ecolet, avem legături dedicate cu companiile de curierat. Un sistem automat de schimb de date se conectează la serverele curierilor de mai multe ori pe oră și verifică starea transporturilor. Prin urmare, sistemul nostru de urmărire prezintă întotdeauna situația actuală a expedierii dumneavoastră internaționale.

Urmărirea sistematică a transportului este o modalitate bună de a evita problemele de livrare. Dacă observați rapid probleme, putem interveni imediat la firma de curierat.

 

Ce trebuie să fac dacă un colet internațional nu a fost livrat la timp?

În cazul în care a trecut termenul legal de livrare pentru un colet internațional și destinatarul nu a ridicat coletul, primul pas este să verificați mesajele de pe pagina de urmărire.  

Dacă sunteți expeditorul coletului, conectați-vă și accesați secțiunea “Istoric comandă”.

În listă, găsiți comanda pe care doriți să o verificați. Lângă comandă veți găsi butonul “Afișează detalii”.

Dacă nu există informații în istoric despre: adresă de livrare greșită, refuz sau absența destinatarului – verificați care sunt cele mai recente mesaje de sistem. 

În cazul în care un lot este scanat în depozit, dar nu este eliberat pentru livrare, motivul poate fi o problemă din partea companiei de curierat. În acest caz, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact.

Dacă starea din istoricul de urmărire nu este actualizată, este posibil ca eticheta să se fi desprins de pe colet sau să fie deteriorată. În acest caz, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact. 

În mesajul dumneavoastră, furnizați o descriere a coletului, a conținutului său, a modului în care a fost ambalat, precum și a oricăror semne sau caracteristici care ar putea facilita identificarea acestuia.

Biroul de servicii pentru clienți al Ecolet este compus din consultanți reali, care sunt acolo pentru a ajuta clienții noștri să aleagă cele mai bune servicii și să își rezolve problemele. 

 

Ce alte beneficii au deținătorii de conturi Ecolet.ro?

Ecolet este o platformă online modernă care oferă serviciile celor mai bune companii de curierat din România într-un singur loc.

Avantajele noastre:

 • prețuri mici – chiar de la primul pachet
 • formalități simplificate – un singur contract, mai mulți curieri
 • panou pentru clienți ușor de utilizat
 • ofertă clară pentru transportul intern și internațional
 • acces la automatele pentru colete Sameday, DPD și Cargus
 • fără abonamente sau taxe de înregistrare
 • integrarea cu sisteme populare de comerț electronic
 • cont gratuit, fără obligații sau declarații de volum

 

Pe Ecolet puteți să verificați și să comparați rapid prețurile curente ale serviciilor de curierat. Aflați cum puteți compara prețurile serviciilor de livrare.

 

Înregistrează-te și verifică cât de ușor este să-ți folosești contul pe Ecolet.ro

 

Intrări conexe: