fbpx

Curier online

Trimiteți un colet în România online. Cel mai simplu, mai rapid și mai ieftin pachet intern de pe piață. Verifică oferta noastră!

Trimite un pachet acum!

Trimiți și primești unde vrei tu

Datorită unei game largi de servicii și a unui număr mare de puncte de expediere, te poți bucura de confortul de a trimite cu Ecolet

Door-to-door

Vrei să trimiți un colet fără să ieși din casă? Doriți ca pachetul dumneavoastră să fie livrat rapid? Comandați un curier! Curierul va ridica coletul de la dvs. la ora indicată. Acest lucru este deosebit de convenabil pentru persoanele care petrec mult timp acasă.

Curier-Curier și Locker-Curier

Simplificați-vă livrările de colete cu opțiunile noastre versatile. Alegeți un locker din care doriți să vă trimiteți expedierea, curierul să vă livreze sau să vă ridice la locația specificată sau optați pentru ridicarea din locker. Cu Courier-Locker și Locker-Courier, confortul este la îndemâna dumneavoastră!

Puncte PUDO (Pick Up, Drop Off)

Nu vă place să așteptați curierul? Trimiteți coletul dumneavoastră la cel mai apropiat punct pe care îl puteți găsi pe harta noastră. Depuneți coletul în drum spre serviciu sau școală.

Locker-Locker

Aveți nevoie de o opțiune de livrare rapidă și flexibilă a coletelor? Optați pentru serviciul nostru Locker-to-Locker! Este alegerea ideală pentru cei care acordă prioritate timpului și confortului. Găsiți cel mai apropiat automat de colete pe harta noastră. Scanați codul de pe eticheta de expediere și puneți coletul în automat. Expeditorul va duce coletul la punctul sau la automatul de colete, iar curierul îl va livra destinatarului la adresa indicată.

Toți cei mai cunoscuți curieri într-un singur loc!

Cu o gamă largă de oferte și cu toți cei mai populari curieri reuniți într-un singur panou, puteți compara prețurile pentru orice tip de expediere!

Postați și trimiteți orice doriți

Trimiteți orice, oriunde: Serviciul nostru vă permite să postați și să trimiteți orice doriți, fără limitări. Experimentați libertatea de a vă împărtăși obiectele cu ușurință și confort.

Pachete standard

Optimizați costul expedierilor dvs. interne cu un serviciu de curierat standard. Folosiți cei mai buni furnizori de logistică și obțineți cel mai bun preț cu un serviciu de expediere standard. Simplificați-vă procesele de expediere și trimiteți colete la cel mai bun preț de pe piață cu o ofertă instantanee și cu ajutorul experților noștri.

Ce obțineți datorită Ecolet:

Soluție economică și optimă pentru expedierile mai puțin urgente


Cea mai bună alegere pentru magazinele online și comercianții cu amănuntul care trimit în mod regulat mai multe colete către clienți

Cel mai convenabil serviciu de colete pentru expeditorii care doresc un preț scăzut

Pachete non-standard

Un transport non-standard este, în termeni simpli, un colet ambalat într-un mod diferit de o cutie de carton dreptunghiulară obișnuită.

Puteți trimite cu succes un transport non-standard pe Ecolet, dar nu uitați să selectați opțiunea „Transport non-standard” în comanda dvs.

Introduceți dimensiunile și greutatea, selectați „Formă non-standard”, iar sistemul vă va arăta opțiunile disponibile. Cele mai des trimise expedieri non-standard sunt:

anvelope,

biciclete,

transporturile fragile și delicate,

piese auto,

mobilier.

Cereți o ofertă

completați formularul și vom reveni către dumneavoastră!

Toate companiile de curierat de top sunt centralizate pe o singură platformă, cu o singură factură! Fără cantitate minimă obligatorie de comandă – expediați transporturile în funcție de cerințele dumneavoastră.

Fără taxe ascunse sau abonamente pentru gestionarea contului. Accesați servicii de calitate cu un manager de cont dedicat la dispoziția dumneavoastră.

RO