fbpx

DPD curier

Livrarea fără probleme a coletelor cu DPD: Partenerul dumneavoastră de încredere pentru curierat în România.

Postează și trimite cu DPD orice expediere dorești!

Beneficiați de oferta extinsă de servicii DPD și de o rețea extinsă de locații DPD Pickup, care vă permit să vă expediați în mod convenabil articolele către orice destinație dorită. În plus, cu Ecolet, vă puteți bucura de tarife de expediere avantajoase care întrec concurența!

Pachet DPD standard

Experimentați livrarea eficientă și la prețuri accesibile a coletelor cu pachetele standard DPD. Descoperiți esența unor servicii de transport fiabile la tarife competitive, perfecte pentru nevoile dvs. de transport.

Rapid,

De încredere,

Ieftin.

Pachet DPD non-standard

Expedierea fără efort a coletelor DPD care nu sunt standard – Trimiteți articole precum anvelope, biciclete, bunuri fragile, piese auto și mobilă folosind DPD prin intermediul platformei Ecolet.

Anvelope,

Biciclete,

Bunuri fragile,

Piese auto,

Mobila.

DPD - servicii disponibile

Descoperiți serviciile suplimentare ale DPD – Explorați o gamă de opțiuni convenabile pentru nevoile dumneavoastră de expediere.

DPD Classic (door-to-door)

Livrare fără efort a coletelor: Trimiteți coletele din confortul casei dvs. și bucurați-vă de o livrare rapidă și fără probleme. Curierii vă ridică articolele la ora specificată de dvs., ceea ce înseamnă că este ideal pentru cei care apreciază confortul.

DPD Courier-Locker și Locker-Courier

Simplificați-vă livrările de colete cu opțiunile noastre flexibile. Alegeți un loker din care doriți să vă trimiteți expedierea, curierul să vă livreze sau să vă ridice la locația specificată sau optați pentru ridicarea din loker. Cu Courier-Locker și Locker-Courier, confortul este la îndemâna dumneavoastră!

Puncte de preluare DPD (pick up, drop off)

Servicii convenabile de livrare a coletelor la punctele PUDO: Simplificați-vă livrările de colete cu opțiunile PUDO Points. Selectați un curier care să vă livreze coletul la locația aleasă. Cu PUDO Points, comoditatea este la doar un clic distanță!

Puncte de preluare DPD (Locker-Locker)

Aveți nevoie de o opțiune de livrare rapidă și flexibilă a coletelor? Optați pentru serviciul nostru Locker-to-Locker! Este alegerea ideală pentru cei care acordă prioritate timpului și confortului. Localizați cel mai apropiat automat de colete pe harta noastră, scanați codul de pe etichetă și depozitați coletul în cutie. Curierul nostru se va ocupa de restul, asigurând o livrare fără probleme de la un automat la altul.

DPD - servicii suplimentare

Utilizați gama largă de servicii DPD: De la plata ramburs (COD) până la livrarea în zilele de sâmbătă, explorați opțiunile de expediere convenabile pentru nevoile dumneavoastră. Aflați mai multe despre serviciile retur documente (ROD), colet la schimb (SWAP) și valoare declarată.

Serviciu suplimentar
Preț
Plicul
13,50 RON
Ramburs
Free
Valoarea declarată
1,20%
Deschideți pachetul 
4,00 RON
Returnarea documentelor
12,50 RON
SWAP
100%
Redirecționarea expedierii
100%
Taxe suplimentare
Preț
Pachet greu
65.00 RON
Pachet mare
150,00 RON
Revenirea la o zonă îndepărtată
according to the courier fee

Livrarea expedierii

Timpul de livrare se calculează din momentul primirii expedierii de la expeditor. Data de livrare depinde de locul de primire a coletului și de locul destinatarului. Transportul are loc excluzând sărbătorile legale și zilele nelucrătoare în țările de origine și colectare.

 • Bulgaria: 2 până la 4 zile lucrătoare
 • Ungaria: 2 până la 4 zile lucrătoare
 • Grecia: 3 până la 5 zile lucrătoare

La Ecolet.ro, lucrăm în prezent la un modul de urmărire a expedierilor, unde se va putea verifica în timp real unde se află coletul tău și când este programat pentru livrare.

Dimensiunile și greutatea transportului standard DPD Regional

Puteți trimite până la 10 pachete într-o singură expediție către un destinatar din Bulgaria și Ungaria. Dacă expediați în Grecia, fiecare pachet va fi tratat ca un transport separat.

 • Greutatea maximă a unui colet Regional Express pe care îl puteți trimite către Ecolet.ro este de 30 kg.
 • Cea mai lunga latura a pachetului nu poate depasi 175 cm
 • Suma lungimii și circumferinței coletului trebuie să fie mai mică de 300 cm.

Asigurați-vă că transporturile dvs. îndeplinesc condițiile standard ale pachetului DPD, în caz contrar, expeditorul va percepe taxe suplimentare pentru sortarea manuală sau poate refuza să furnizeze serviciul.

Livrările non-standard sunt cele a căror formă sau ambalaj face sortarea automată dificilă sau imposibilă, de exemplu:

 • tuburi si cilindri
 • parcele care au altă formă decât un cuboid
 • dacă conținutul pachetului are o greutate mare concentrată într-o zonă mică – de exemplu greutăți, gantere
 • expedieri cu rigiditate scăzută – dacă ambalajul se deformează ușor și nu are forma unui cuboid

Ce este interzis a fi expediat prin curierul DPD?

Verifică lista mărfurilor, care nu pot fi expediate prin curierul DPD

 • articole, a căror livrare este interzisă de lege;
 • colete, care conțin bunuri de valoare deosebită, în special metale prețioase, bijuterii veritabile, pietre prețioase, perle reale, antichități, opere de artă, picturi care fac parte din patrimoniul național;
 • mărfuri contrafăcute, produse ADR, valori mobiliare, bani, valori, cambii, cartele telefonice, acte de identitate, carduri bancare;
 • vouchere și bilete de intrare cu o valoare declarată mai mare de 520 EUR / colet (sau echivalentul în RON);
 • blănuri, covoare, ceasuri, alte bijuterii si marochinărie cu o valoare declarată mai mare de 520 EUR / colet(sau echivalentul in RON);
 • mărfuri perisabile, produse alimentare, medicamente;
 • Colete cu orice alte bunuri cu o valoare declarată mai mare de 13.000 EUR / colet (sau echivalentul in RON);
 • arme de foc în sensul legii armelor de foc din România, țara de tranzit sau țara de primire sau destinație, piese/componente/intră în categoria armelor de foc sau demontate, muniție pentru arme de foc – indiferent de tip, formă sau calibru;
 • Colete cu inscripții contrare ordinii sau bunelor moravuri, precum și pachete care conțin bunuri contrare ordinii sau bunelor moravuri, dacă sunt expediate fără ambalaj sau în ambalaje transparente;
 • Colete cu etichete sau inscripții vechi, care nu au fost îndepărtate;
 • Colete, care din cauza ambalajului sau a naturii conținutului pot provoca daune bunurilor sau reprezintă o amenințare pentru oameni, precum și expedierile care conțin țigări (mai mult de 10 pachete de țigări), animale vii sau moarte, materiale pentru examene medicale sau deșeuri biologice, medicale, droguri, rămășițe umane sau animale, părți ale corpului sau organe;
 • în cazul expedierilor poștale internaționale, conținutul coletelor, al căror export sau import este interzis sau necesită aprobări speciale, în conformitate cu reglementările din țara de ridicare/livrare sau destinație;
 • Colete constând în mărfuri, pentru care sunt specificate condiții speciale de transport, reglementări administrative, economice, sanitare, veterinare, fitosanitare și alte reglementări legale, în condițiile prevăzute de acele prevederi, deoarece DPD nu este persoană juridică autorizată să presteze astfel de servicii;

FAQ - întrebări frecvente despre DPD

Răspunsuri la întrebările dumneavoastră frecvente despre serviciile DPD. Găsiți informațiile de care aveți nevoie pentru a vă simplifica experiența de expediere.

Ce tip de colete poți expedia în automatul DPD?

Cutiile automatelor de coletărie au dimensiuni limitate, astfel nu toate coletele pot fi expediate în automat.

 • Greutatea totală maximă: 20 kg.
 • Dimensiunile maxime ale coletului: 60 x 35 x 37 cm.

Nu poți expedia în automat colete multi-pachet. Un pachet = un AWB.

Cum funcționează urmărirea coletelor DPD?

Am dezvoltat o interfață proprietară, iar sistemul nostru de urmărire a coletelor este conectat permanent cu baza de date DPD.

Acest aspect ne permite să verificăm, de mai multe ori pe oră, statusul coletelor expediate prin curier. Datorită acestui fapt, pe site-ul nostru, găsești informații actuale, privind locația coletului tău DPD.

Dacă dorești să verifici statusul coletului DPD pe ecolet.ro:

 • conectează-te la Panoul Clientului
 • mergi la secțiunea “Istoric comenzi”
 • caută comanda, care dorești să o urmărești
 • dă click pe “Afișează detalii”

Cereți o ofertă

completați formularul și vom reveni către dumneavoastră!

Toate companiile de curierat de top sunt centralizate pe o singură platformă, cu o singură factură! Fără cantitate minimă obligatorie de comandă – expediați transporturile în funcție de cerințele dumneavoastră.

Fără taxe ascunse sau abonamente pentru gestionarea contului. Accesați servicii de calitate cu un manager de cont dedicat la dispoziția dumneavoastră.

RO

Consultați alți curieri

Profitați de varietatea de opțiuni de curierat de pe platforma Ecolet pentru a vă trimite coletele.

Curier internațional

Doriți să trimiteți un pachet internațional? Pur și simplu faceți clic pe link-ul de mai jos

send a package now!

Trimiteți colete cu DPD online oriunde în România

Trimiteți cu ușurință colete online, indiferent de destinație. Descoperiți expedierea fără probleme cu DPD

Trimiteți cu ușurință colete online, indiferent de destinație. Descoperiți expedierea fără probleme cu DPD

Interfața prietenoasă a Ecolet permite efectuarea comenzilor de curierat DPD în mod rapid, ușor și cu un buget redus. Explorați o modalitate de expediere fără probleme și bucurați-vă de avantajele platformei logistice Ecolet.

gestionarea rapidă și eficientă a reclamațiilor și a returnărilor

negocierea prețurilor pentru întreprinderi

toate expedierile într-un singur loc