urmărirea coletelor

Noutate – urmărirea coletelor fără logare!

Am reușit! Acum oferim urmărirea coletelor, pentru toți cei care vizitează site-ul Ecolet.

Nu mai trebuie să te loghezi în sistem pentru a verifica, unde este pachetul tău. Reprezintă, de asemenea, o mare facilitate și pentru destinatar. Transmite adresantului numărul documentului de transport și link-ul către pagina de urmărire a coletului. Acum va verifica singur, unde este coletul.

 

Urmărirea coletelor este acum simplă și rapidă

 

Știm că ați așteptat această funcție pe platforma logistică Ecolet. Urmărirea coletelor este o opțiune importantă și necesară, care simplifică semnificativ viața expeditorului și a destinatarului. Anterior, statusul coletului putea fi verificat doar de expeditor, după logarea în sistem. Echipa noastră IT a lucrat din greu, pentru a pune la dispoziție urmărirea coletelor și pentru cei, care nu au un cont de client pe Ecolet. Acum e suficient să introduci numărul AWB pe pagina dedicată și imediat vei afla unde se află coletul tău. 

 

Cum funcționează monitorizarea statusului coletului?

Platforma logistică Ecolet.ro este conectată cu sistemele noastre proprietare, de schimb de date cu companiile de curierat, cu care colaborăm. Astfel, dispunem de actualizarea statusurilor coletelor, practic în timp real. Dacă introduci pe site-ul de urmărire Ecolet, numărul AWB, atunci sistemul nostru va afișa automat informații privind stadiul de transport, în care se află, în prezent, coletul. Fiecare modificare a statusului pachetului la transportator este imediat vizibilă în sistemul nostru. Sunt practic aceleași informații.

Datorită acestui aspect, nu există nicio problemă cu obținerea de informații sigure, disponibile pentru fiecare utilizator de Internet. Statusul expedierii poate fi verificată atât de expeditor, cât și de destinatar.

Vezi cum funcționează urmărirea coletelor pe Ecolet.ro.

 

Urmărirea în detaliu a coletelor pe platforma Ecolet.ro

Am dezvoltat un modul proprietar de urmărire a coletelor expediate prin curierat. Dacă vrei să monitorizezi livrarea unui colet, e suficient să introduci pe site-ul de urmărire, numărul documentului de transport și apoi să dai click pe „Caută”.

Sistemul de monitorizare a statusurilor expedierilor Ecolet este conectat permanent cu sistemele transportatorilor. Un algoritm automat verifică informațiile, în baza de date a companiilor de curierat și pune la dispoziție informații, despre statusul actual al coletului.

 

Tracking colete – ce reprezintă comunicatul “excepție”?

Dacă în timpul ridicării coletului de la expeditor sau în timpul realizării serviciului ori la încercarea de livrare, au apărut probleme neobișnuite, sistemul va afișa statusul „excepție”.

Întrucât astfel de evenimente sunt specificate în moduri diferite în sistemele de monitorizare a coletelor, ale companiilor de curierat, pentru transparenței sistemului, folosim comunicatul „excepție”.

Apariția unui astfel de status de expediere, poate reprezenta una dintre următoarele posibilități:

 • curierul a făcut prima încercare de livrare, dar destinatarul nu a fost prezent,
 • coletul este adresat incorect,
 • destinatarul a refuzat ridicarea coletul,
 • coletul nu a ajuns la depozitul de livrare.

Într-o astfel de situație, cea mai bună soluție va fi să contactezi Consultantul Relații Clienți, prin intermediul formularului din Panou sau telefonic.

Consultantul va verifica exact cauza problemei și dacă soluția necesită intervenția expeditorului, te va informa ce trebuie să faci.Urmărirea coletelor DPD

Curierul DPD este partener strategic al platformei logistice Ecolet. Dacă ești clientul nostru, știi deja cât de bine funcționează această colaborare și ce oferte bune primești. Află mai multe despre urmărirea coletelor DPD din această postare.

 

Ce este platforma logistică Ecolet?

Este o aplicație online modernă, care oferă într-un singur loc serviciile celor mai bune companii de curierat din România.

Avantajele noastre:

 • prețuri mici – deja, de la primul colet
 • formalități simplificate – un contract, mai mulți curieri
 • panou al clientului, ușor de operat
 • la alegere, gamă largă de curieri interni și internaționali 
 • acces la automatele de coletărie Sameday și DPD
 • fără abonamente și taxe de înregistrare
 • fără obligații și declarații – expediezi de la un colet
 • vei conecta magazinul tău online cu platforma logistică. Vezi integrările disponibile.

Înregistrează-te și vezi beneficiile creării unui cont gratuit pe Ecolet.ro

 

Înregistrează-te acum!

 

Verifică, unde este coletul

Vrei să știi, unde se află pachetul? Beneficiază de monitorizarea gratuită a statusului coletului, pe Ecolet.ro

Urmărirea coletului este un serviciu gratuit și simplu. Astfel, vei cunoaște statusul actual al comenzii și vei afla locația coletul tău. Vei primi informații actuale despre locul și stadiul expedierii. Verificăm automat statusurile coletelor, chiar și o dată pe oră, în bazele de date ale companiilor de curierat și le actualizăm în mod regulat.

Funcția este disponibilă celor care au un număr AWB, atribuit comenzii serviciului de transport, prin intermediul site-ului Ecolet. Dacă ești expeditorul coletului, trimite destinatarului numărul AWB, împreună cu link-ul către această pagină, pentru a putea verifica unde se află coletul. Dacă destinatarul are un număr AWB, va verifica fără probleme statusul coletului și nu te va mai suna pe tine.

O informație foarte bună – fără stres și nervi, când știi unde e coletul. 

Ai întrebări sau ai nevoie de mai multe informații? 

Află mai multe, despre cum funcționează urmărirea coletelor sau contactează consultantul tău. Îți va prezenta cu plăcere detaliile și te ajuta să-ți rezolvi problemele. Discută cu un consultant adevărat, nu cu un automat.

Vezi, cu ce firme colaborăm: