fbpx

Livreaza curierii si sambata? 

Daca plasati o comanda inainte de sfarsitul saptamanii, o veti primi abia luni? Aceasta intrebare este adesea pusa de cei care comanda un serviciu de curierat. Din pacate, raspunsul nu este intotdeauna da. Verificati daca firma de curierat poate livra coletul dvs. sambata.

Din ce in ce mai des consumatori din ziua de astazi se bazeaza pe cumparaturile online. Acest lucru se datoreaza unor motive cat se poate de simple – cumparaturile online sunt comode si convenabile pentru ca le putem face din confortul casei, dar si pentru ca, uneori, este mai ieftin decat in magazine.

Cumparaturile online nu pot fi separate de logistica. Sunt mai multe modalitati de a efectua livrari clientului final, insa fara indoiala, cea mai populara este livrarea prin curier.

Cand facem cumparaturi online si folosim optiunea de livrare prin curier, ne dorim sa asteptam cat mai putin posibil. De aceea, companiile de curierat care opereaza pe piata din Romania au optimizat la maximum procesul de livrare si au micsorat timpul la 1-2 zile lucratoare. Dar ce se intampla cand se face o comanda chiar inainte de sfarsitul saptamanii. Va ajunge coletul la destinatar samabata? 

In ce zile fac companiile de curierat livrari?

Curierii lucreaza in timpul saptamanii, de luni pana vineri. Incep lucrul de dimineata devreme si termina programul dupa-amiaza tarziu sau chiar seara. Sfarsiturile de saptamana, sarbatorile si zilele libere legale sunt libere pentru curieri. Munca in zilele lucratoare este inclusa in regulamentul celor mai multe firme de curierat. Inseamna acest lucru ca putem uita de livrare sambata? 

Serviciul “Livrare sambata”

Vestea buna pentru clientii care comanda inainte de sfarsitul saptamanii este ca pot astepta curierul pentru livrare sambata. Cele mai multe firme de curierat ofera un serviciu special de livrare sambata pentru care se plateste in plus, insa suma este destul de mica in general.

Livrarea sambata depinde de adresa de livrare – coletele se pot livra sambata in zonele urbane mari. Daca adresa se afla in afara afara ariei de livrare, curierul nu va putea ajunge sambata la dvs.


Ecolet.ro – ce curieri livreaza sambata?

Cargus

Serviciul “livrare sambata” va fi implementat in curand si va fi disponibil pentru adrese care se afla in aria de livrare a firmei de curierat. Programul curierilor va fi pana la ora 13:00. Optiunea va fi valabila doar pentru comenzile plasate vinerea.