compară prețurile

Compară prețurile curierilor

 

Prețurile serviciilor de curierat se modifică foarte repede. Inflația și creșterea prețurilor carburanților reprezintă principalii factori, care determină creșterea prețurilor. Compară prețurile curierilor, pe Ecolet.ro. Aici poți verifica prețurile actuale, ale celor mai buni curieri din Romania.

Cauți economii pentru e-commerce-ul tău? Sau poate vrei doar să trimiți un colet? Compară prețurile de expediere a coletelor și alege cea mai bună opțiune. Fă-o pe platforma logistică Ecolet.ro. Aici vei găsi mereu prețurile actuale, ale celor mai cunoscuți curieri din România. Toate suplimentele sunt incluse – la noi știi imediat, cât plătești.

 

Cum verific, cât costă curierul online?

Dacă ai cont pe Ecolet.ro, loghează-te și în formularul de comandă, scrie datele necesare. Introdu: 

  • adresa expeditorului și a destinatarului coletului
  • tipul, greutatea și dimensiunile coletului
  • valoarea declarată și descrie ce conține pachetul
  • dacă ai nevoie, selectează din listă serviciile suplimentare, disponibile

Pe măsură ce introduci informații noi, sistemul nostru analizează ofertele, care corespund cerințelor tale și actualizează constant lista de curieri disponibili. Vezi imediat prețul total al serviciului, la curierul respectiv. Când bifezi serviciile suplimentare opționale, prețul se va modifica automat. Întotdeauna vezi prețul actual, pentru serviciul selectat.

Pentru a verifica prețul, nu trebuie să plătești nimic și nici să realizezi expedieri. E suficient să te loghezi în cont și să furnizezi informațiile necesare, în formularul de comandă.

Încă nu ai cont? Înregistrează-te gratuit acum!

 

Compararea prețurilor serviciilor de curierat – ce iau în considerare la alegerea transportatotului?

Dacă singurul lucru care ar conta la alegerea unui curier, ar fi prețul, atunci probabil că ar exista doar unul, cel mai ieftin. Știm cu toții că nu e așa, deoarece în afară de preț, contează:

  • reputația companiei
  • livrarea rapidă
  • siguranța coletului
  • serviciile suplimentare disponibile
  • timpul de retur al rambursului
  • confortul

Cu siguranță, poți adăuga la această listă, câteva condiții proprii. Prin urmare, dacă vrei să compari ofertele, trebuie să știi, dacă lista de prețuri include opțiunile, care sunt importante pentru tine. Exact așa e pe Ecolet.

Firme de curierat în România – care sunt cele mai cunoscute?

Cele mai populare firme de curierat, din România, sunt:

Fiecare prezintă propriile specialități. De exemplu, Sameday investește foarte mult în automatele de coletărie. Dacă te gândești „curier ieftin”, probabil că îți vine în minte Stack. DPD este, la rândul său, unul dintre cei mai mari curieri din Europa, care dispune de o rețea extinsă de oficii proprii și puncte DPD Pickup.

 

Compară prețurile. Merită să folosesc motorul de comparare a serviciilor de curierat?

Da, merită folosit! Pe Ecolet.ro compari listele de prețuri pentru serviciile de curierat și expediezi coletele. Îți oferim, la alegere, cele mai bune oferte pentru expedieri de colete, pe rute interne și externe. Dacă ești utilizator logat, poți verifica prețurile și poți alege serviciile suplimentare, de care ai cu adevărat nevoie. Cea mai bună parte, e că nu trebuie să plătești nimic, pentru a utiliza motorul de comparare a prețurilor. Acest serviciu este disponibil gratuit tuturor deținătorilor de cont, pe Ecolet.ro.

 

Încă nu ai cont? Înregistrează-te acum!

 

Ce este platforma logistică Ecolet.ro?

Este un serviciu online modern, bazat pe mecanisme IT avansate. Pe platformă sunt disponibile serviciile celor mai cunoscute companii de curierat, din România. Nu trebuie să semnezi contracte separate, pentru a utiliza curieri diferiți. Îți oferim libertatea de a alege. Compară prețurile și trimite pachete, către destinatari din România și alte țări.

Nu ești sigur, care serviciu va fi cel mai bun pentru tine? Întreabă-l pe consilierul tău, responsabil de relații clienți. Consultanții noștri te vor ajuta cu plăcere, dacă dorești să expediezi un colet non-standard. Contactează-ne și cu siguranță vom găsi o soluție bună.

Contractele directe cu firmele de curierat ne permit să-ți oferim prețuri mai bune, decât cele pe care le primești direct, de la companiile de curierat. În plus, la noi nu există limite, declarații de expediere sau alte condiții. Cele mai bune prețuri, începând cu un singur colet!

Înregistrarea pe Ecolet.ro este gratuită și nu plătești nimic pentru menținerea contului. E simplu: nu trimiți – nu plătești.

 

Vrei să știi mai multe? Contactează-ne