plata ramburs

Plata ramburs la livrare: numerar sau card?

Plata ramburs la livrare este unul dintre serviciile suplimentare, oferite de firmele de curierat. Această opțiune este căutată și apreciată, în special de clienții magazinelor e-commerce. Când trimiți colete pe platforma logistică Ecolet.ro, folosește serviciul plata ramburs.

 

Descrierea coletului cu plata ramburs:

Știm cu toții, cumpărăturile online sunt confortabile. E suficient să dai click pe produsul care te interesează și să-l adaugi în coș. Rapid, ușor, fără cozi. Ține minte, fiecare medalie are două fețe. Există și pericole. Din păcate, există vânzători necinstiți. Prin urmare, clienții folosesc des opțiunea “plata la livrare“.

Clientul plătește, atunci când curierul livrează coletul.

Dacă administrezi o afacere electronică, atunci probabil că oferi această formă de plată clienților tăi. Când ai cont pe platforma logistică Ecolet.ro, e suficient să selectezi opțiunea „Ramburs”, în formularul de comandă și să introduci suma plății. Curierul va încasa plata, iar Ecolet.ro va transfera banii în contul tău, imediat ce va primi transferul de la firma de curierat.

Dacă încă nu ai cont de client pe Ecolet.ro, dă click mai jos și

 

Înregistrează-te gratuit

 

Plata ramburs la livrare este sigură pentru vânzător?

Plata ramburs protejează bine interesele cumpărătorului. Este sigură pentru vânzător? Da. Dacă destinatarul refuză să plătească, curierul nu-i va livra coletul. Este adevărat că, în acest caz, se va percepe costul de returnare a coletului către expeditor, totuși un astfel de risc apare mereu în cazul vânzărilor online.

 

Un lucru este cert – dacă ai expediat un colet cu plata ramburs și pachetul a fost livrat, vei primi un transfer bancar. Avem nevoie doar de puțin timp pentru a face transferul, deoarece firmele de curierat au nevoie de câteva zile, pentru a deconta plățile ramburs.

La secțiunea FAQ a site-ului nostru vei găsi mai multe, despre cum se desfășoară returul plății.

 

Curierul primește plata în numerar sau cu cardul?

Depinde de firma de curierat. De exemplu: DPD România acceptă plăți în numerar sau cu cardul, la punctele DPD Pickup. La curierul DPD se poate plăti cu cardul. 

 

Cât costă opțiunea de plată ramburs la livrare? 

Nici aici nu există o regulă. DPD și Nemo Express nu percep costuri suplimentare, dar Sameday o face. Cu toate acestea, nu este o taxă mare, de aceea nu te uita doar la preț. Compară toate condițiile ofertei. O poți face foarte ușor pe Ecolet.ro, deoarece pur și simplu vezi prețurile totale ale unui anumit serviciu, la toți curierii, care îndeplinesc criteriile comenzii tale.

Dacă ești logat pe platforma Ecolet.ro, poți verifica cu ușurință detaliile, dând click pe descrierea de pe placa serviciului, selectată.

 

Vrei să expediezi mai convenabil și mai ieftin colete prin curierat? Alătură-te platformei Ecolet.ro!

Pe Ecolet.ro poți compara ofertele și prețurile celor mai buni curieri, din România. Este o platformă online modernă, unde poți comanda servicii de curierat, pe rute interne sau internaționale, într-un mod rapid, ușor și ieftin. Expediezi colete prin oricare curier, fără a fi nevoie să semnezi un contract individual cu acesta. Fără costuri ascunse – plătești doar pentru coletele expediate. Înregistrarea și menținerea contului sunt gratuite.

 

Vrei să verifici cum funcționează? Înregistrează un cont acum!

 

Alte servicii suplimentare, disponibile pe Ecolet.ro:

  • Deschiderea coletului în fața curierului
  • Returnarea coletului