ecolet-img

Cere oferta

De ce sa incepi o colaborare cu Ecolet.ro?

Toate firmele de curierat pe un singur contract, o singura factura!
Fara numar minim de comenzi – trimiteti cand aveti nevoie – minimum o expediere

Fara abonament sau taxe ascunse pentru administrarea contului
Servicii de calitate si un Account Manager dedicat la dispozitia dvs.


Obtineti o oferta
err...
V-ati inscris cu succes. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil!

Servicii de curierat

Livrare rapida de colete? Restituire rapida a rambursului? Alte cereri speciale? Nicio problema! Puteti alege una din cele 7 firme de curierat pe platforma Ecolet.ro. Plicuri sau colete. Expedieri in tara sau in strainatate. Fiecare serviciu cu mai multe optiuni si cu posibilitatea de a adauga extra servicii in functie de oferta firmelor de curierat. Va oferim o gama larga de servicii de curierat pentru afacerea dvs. si pentru e-commerce!

Tipuri de servicii de curierat disponibile pentru clientii Ecolet

  • Plicuri si colete standard
  • Expedieri non-standard

 

Plicuri si colete standard

Pentru cei mai multi curieri, un colet standard este un colet impachetat intr-o cutie de carton dreptunghiulara cu dimensiuni care nu depasesc 10/15/10 cm.

Nu este necesar sa cunoasteti toate aceste detalii! Sistemul nostru va va prezenta automat serviciile disponibile dupa ce ati introdus adresele de expediere si de livrare, tipul expedierii, dimensiunea si greutatea corecte.

In formularul de comanda Ecolet aveti optiunea de a alege servicii aditionale precum:

  • asigurare
  • ramburs
  • retur documente
  • livrare sambata
  • deschidere colet

 

Nu toti curierii permit folosirea serviciilor aditionale mai sus-mentionate. Asadar, cand selectati firma de curierat, sistemul va ajusta automat serviciile aditionale disponibile. Nu este necesar sa cunoasteti termenii si conditiile fiecarei firme de curierat in parte, de acest lucru ne ocupam noi. Acesta este un model convenabil si intuitiv pentru selectarea serviciilor de curierat.

 

Expedieri non-standard cu Ecolet

Formularul de comanda Ecolet va permite sa plasati o comanda online pentru un colet cu diferite moduri de ambalare, dimensiuni si greutate diferite de cele standard. Se procedeaza in acelasi mod ca si la coletele standard, introduceti dimensiunile si greutatea, iar sistemul selecteaza automat firmele de curierat disponibile. O expediere non-standard este o cutie de carton cu suma laturilor mai mica de 250 cm si care nu depaseste 30 de kg. De asemenea, dimensiunea maxima a unei laturi variaza intre 60cm si 150 cm, in functie de fiecare firma de curierat.

 

Servicii de curierat – sumar

Clientii ecolet beneficiaza de o serie de servicii de curierat disponibile in formularul de comanda. Daca sunteti in cautarea unui operator logistic care ofera o gama larga de solutii, oferta Ecolet este potrivita pentru compania dvs.

Daca doriti sa vedeti serviciile pe care le oferim si cum functioneaza formularul de comanda, este suficient sa va creati un cont pe platforma noastra, complet gratuit si fara obligatii. Contul este nelimitat si nu se achita nimic. Nu exista o limita minima de comenzi. Trimiteti cand doriti. Incepeti cu o expediere.