fbpx

Găsește o locație Cargus SHIP & GO

cargus

Compania de curierat Cargus, cunoscută pentru soluțiile sale inovatoare și serviciile de înaltă calitate, își extinde în mod activ rețeaua de puncte de livrare și colectare a coletelor și rețeaua de lockerele Cargus. În prezent, peste 3.000 de puncte Cargus SHIP&GO sunt disponibile în 1.000 de orașe și zone rurale din România. Până la sfârșitul anului 2023, compania intenționează să ajungă la 3800 de puncte și automate de colete. Acest lucru înseamnă că punctele Cargus SHIP&GO vor fi disponibile în 1.500 de orașe și zone rurale, acoperind efectiv 100% din țară. Cargus este unul dintre partenerii strategici ai platformei logistice Ecolet, astfel încât clienții noștri pot beneficia de o hartă a punctelor actualizată constant. Haideți să aflăm în ce orașe este prezent Cargus:

Puncte Cargus SHIP & GO în București

București – capitala și cel mai mare oraș al României, centrul cultural și economic al țării. Nu este surprinzător faptul că are cel mai mare număr de puncte Cargus SHIP & GO. Atât în centru, cât și în suburbii, sunt amplasate numeroase lokere și puncte de expediere și primire a coletelor. Unele dintre acestea sunt puncte Cargus deținute de companie, altele sunt puncte partenere. Le veți găsi în locații strategice, cum ar fi centre comerciale, străzi principale și piețe.

Dacă vrei să folosești rapid punctele Cargus Ship&Go în București, înregistrează-te acum!

 

Punctele SHIP & GO în alte orașe din România

 • Constanța – un oraș-port la Marea Neagră, un important centru comercial și turistic. Cargus Constanța oferă aici puncte de livrare și colectare a coletelor și lokere pentru colete, permițând atât rezidenților, cât și turiștilor să folosească serviciile companiei.
 • Brăila – un oraș-port pe Dunăre, un important centru comercial. Cargus Brăila face posibilă utilizarea serviciilor companiei și aici, oferind numeroase puncte de livrare și colectare a coletelor și lokere pentru colete.
 • Bacău – un oraș cu un număr mare de monumente și o istorie interesantă. Cargus Bacău are grijă de nevoile locuitorilor săi, oferind puncte de livrare și colectare a coletelor și lokere pentru colete în centrul orașului și în suburbii.
 • Brașov – un oraș pitoresc la poalele Munților Carpați, un important centru turistic. Cargus Brașov face posibilă utilizarea serviciilor companiei și aici, oferind numeroase puncte de livrare și colectare a coletelor și lokere pentru colete.
 • Cluj-Napoca – al doilea oraș ca mărime din România și un important centru academic. Cargus Cluj are grijă de nevoile studenților, oferind numeroase puncte de livrare și colectare a coletelor și lokere pentru colete în apropierea universităților și a căminelor.
 • Timișoara – un oraș cu o istorie bogată, care joacă un rol cheie în dezvoltarea economică a regiunii. Cargus Timișoara este prezent și aici, cu puncte de livrare și colectare a coletelor și cu lokere în locații strategice din oraș.
 • Oradea – un oraș bogat în istorie și arhitectură. Cargus Oradea a implementat puncte de livrare și colectare a coletelor și lokere pentru colete în locații strategice din oraș.
 • Pitești – un oraș de importanță industrială majoră. Cargus oferă puncte de preluare a coletelor Ship & Go și lokere pentru colete în Pitești, făcând viața mai ușoară atât pentru muncitorii, cât și pentru locuitorii acestui oraș.
 • Sibiu – un oraș cu o cultură și o tradiție extrem de bogată, care atrage turiști din întreaga lume. Cargus este de asemenea prezent aici, cu puncte de livrare și colectare a coletelor și cu lokere pentru colete.
 • Arad – un oraș de importanță economică și culturală majoră. Cargus Arad oferă aici puncte Ship&Go, permițând locuitorilor să folosească serviciile companiei.
 • Ploiești – un important centru industrial al României. Cargus Ploiești oferă aici puncte de livrare și colectare a coletelor și lokere, ușurând viața atât a companiilor, cât și a locuitorilor obișnuiți ai acestui oraș.
 • Satu Mare – un oraș cu o moștenire multiculturală care oferă numeroase atracții turistice. Cargus Satu Mare are grijă de nevoile locuitorilor săi, oferind puncte de livrare și colectare a coletelor și lokere în centrul orașului și în suburbii.

Acestea sunt doar câteva dintre orașele din România în care puteți găsi puncte și lokere-le Cargus. Mai multe locații pot fi găsite pe o hartă specială, disponibilă pentru deținătorii de conturi de clienți Ecolet.

 

Cum pot utiliza punctele și lockerele Cargus SHIP & GO pe platforma Ecolet?

Este simplu – tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont  pentru companii sau persoane fizice în câteva minute. Nu este nevoie să semnați un contract separat cu Cargus – aveți acces imediat la serviciile acestuia și ale multor alți curieri.

Odată ce aveți un cont, conectați-vă și, pe formularul de comandă, bifați opțiunea de a trimite sau de a colecta la un punct.

Faceți clic pe „Alegeti de pe harta” și selectați locația punctului de pe hartă. Faceți clic pe „Selcetati” și detaliile adresei punctului vor fi introduse automat în formularul de comandă. În plus față de locația și detaliile de adresă de pe harta Ecolet, puteți verifica și orele de funcționare a punctelor Cargus SHIP & GO

Dacă aveți nelămuriri sau întrebări, vă rugăm să contactați managerul de cont Ecolet dedicat.

 

Mai multe despre Cargus Srl

Curierul este prezent în România de peste 30 de ani. În acest timp, structura privind proprietatea s-a schimbat de multe ori. Cele mai importante repere, din istoria Cargus Srl, includ:

 • 2008 – achiziționarea Cargus International de către Deutsche Post – DHL
 • 2013 – investiția fondului Abris Capital
 • 2015 – preluarea concurentului local, firma Urgent Curier și redenumirea firmei în Urgent Cargus
 • 2018 – o nouă schimbare de proprietar – pachetul de control este preluat de fondul Mid Europa Partners – investiții noi și dezvoltarea ofertei.

Astăzi, firma de curierat Cargus deservește zeci de mii de firme din domeniul e-commerce și alte entități. Compania a atins statutul de partener strategic pentru jucători români de top, din industria comerțului electronic, iar prin achiziționarea QeOpS și-a extins oferta cu fullfilment.

Dacă vrei să beneficiezi de serviciile firmei de curierat Cargus, o poți face imediat, pe platforma logistică Ecolet.ro. E suficient să înregistrezi un cont:  Înregistrează un cont gratuit acum!