fedex romania

FedEx România pe Ecolet.ro

Dacă ești în căutarea serviciilor de curierat, de cea mai înaltă calitate, verifică oferta FedEx România. Acest curier te așteaptă, pe platforma logistică Ecolet.ro. Nu trebuie să semnezi un contract separat. E suficient să ai un cont, de client, pe Ecolet.ro. Trimiți colete în străinătate? FedEx România este unul dintre curierii noștri internaționali. Dacă vrei să afli detaliile ofertei și prețul, loghează-te în contul tău. Dacă, încă, nu ai cont, înregistrează-te gratuit și fără obligații.

 

Ce tip de colete pot expedia cu FedEx România?

Dacă ai cont de firmă și te loghezi în panoul clientului, atunci pe platforma logistică Ecolet.ro vei găsi două servicii naționale și un serviciu internațional.

Servicii naționale FedEx România

Dacă te loghezi în panoul clientul și introduci tipul, greutatea și dimensiunile coletului tău, apoi selectezi adresa expeditorului și a destinatarului, sistemul va indica automat serviciile de curierat, care îndeplinesc condițiile. Vei vedea și prețul standard al serviciului. Serviciile curierului FedEx sunt vizibile, numai pentru cei care se logheză ca firmă.  

Cu ușurință, vei găsi pictogramele:

  • FedEx City Express
  • FedEx Express

Ipotezele, privind dimensiunile și greutatea, sunt aceleași pentru ambele servicii. Diferența este la preț, la timpul standard de livrare și în numărul de servicii suplimentare, care pot fi comandate.

Dimensiunile maxime și greutatea coletului – FedEx rute naționale:

  • greutatea totală sau volumetrică: până la 30 kg
  • convertor greutate volumetrică (lungime x lățime x înălțime) / 4000  
  • latura cea mai lungă: până la 120 cm

Serviciul City Express este mai rapid, timpul de livrare este de 24-48 de ore. În cazul serviciului Express timpul de livrare al coletului depinde de locația de expeidere și adresa de ridicare. 

 

FedEx România – colete în străinătate 

Pe Ecolet.ro poți trimite, cu FedEx România, colete către țări din Uniunea Europeană.

Limitările privind dimensiunile și greutatea coletului sunt identice, ca în cazul coletelor interne.

 

Dacă vrei să expediezi un colet în străinătate, mai întâi, loghează-te în contul tău. În formularul de comandă, furnizează adresa de expediere a coletului și țara, și adresa destinatarului. Introdu greutatea și dimensiunile pachetului. Sistemul nostru va afișa transportatorii străini disponibili și prețul serviciului.

Dacă, pentru țara selectată de tine, sistemul nu afișează automat opțiunile de transport disponibile, te rugăm să ne contactezi. Consultanții noștri vor căuta, pentru tine, cea mai bună soluție.

Regulamentul complet, în limba engleză, este disponibil pe site-ul FedEx Romania

 

Istoricul FedEx și cele mai importante repere

Fondată de tânărul american, Frederick W. Smith, firma Federal Express a fost prima companie din lume, care a livrat colete într-un termen, de o zi. Așa s-a născut industria expedierilor prin curierat, în anul 1973. Compania a început de la câteva avioane mici, uzate, iar după doar zece ani, a realizat o cifră de afaceri, de peste 1 miliard de USD, fără preluări sau achiziții!

În anul 1994 firma și-a schimbat oficial denumirea în FedEx.

În 2016 compania a început procesul de fuziunie cu TNT.

Firma este un sponsor activ al competițiilor internaționale de fotbal. 

 

Mai multe despre Ecolet.ro

Ecolet.ro este o platformă online modernă, care simplifică logistica domeniului e-business. Datorită unui singur contract cu Ecolet, primești accesul la serviciile celor mai mari companii de curierat, din România.

Nu percepem nicio taxă pentru accesul la platforma logistică. Nu trimiți colete – nu plătești.

Testează, cum funcționează. Înregistrarea contului este, de asemenea, gratuită.

Înregistrează-te acum

Dacă dorești să pregătim o ofertă, pentru tine, trimite formularul de contact. Mai multe informații la secțiunea Actualități.

 

Postări legate de subiectul: