fbpx

Lockere FANbox disponibile pentru clienții Ecolet

FAN Courier, principalul transportator din România, ia un impuls pentru a intra pe piața competitivă a lokere-lor. Lockere FANbox este o nouă rețea de automate de colete în care FAN Courier a investit deja 10 milioane de euro. Iar acesta este doar începutul. Lockere FANbox sunt deja disponibile în marile orașe, iar compania intenționează să aibă în funcțiune 1.000 de astfel de automate de colete până la sfârșitul anului 2023. Deținătorii de conturi business de pe platforma Ecolet sunt printre primii care pot utiliza chiar acum rețeaua de lokere FANBox.

 Conectați-vă la contul dvs. și verificați oferta. Nu aveți cont? Înregistrați-vă gratuit!

Lockere FANbox – ce este acest serviciu?

Lokerele au luat cu asalt clienții, confortul și flexibilitatea sunt importante. În 2023, această formă de livrare este o obligație pentru un magazin online căruia îi pasă de clienții săi. Este, de asemenea, o condiție prealabilă pentru competitivitate pe piața exigentă a comerțului electronic.

 

Dacă cumpărătorul alege livrarea FANbox, acesta are la dispoziție 3 zile pentru a ridica coletul în orice moment, deoarece lokerele sunt disponibile 24 de ore pe zi. Destinatarul coletului este informat în mod sistematic prin SMS sau e-mail cu privire la starea coletului.

 

Dacă aveți un cont Ecolet, știți deja cât de ușor și convenabil este să trimiteți colete prin curierat și să vă urmăriți coletul. Am fost printre primii care au adăugat Lockere FANbox la platforma noastră logistică.

 

Nu aveți cont? Înregistrați-vă acum!

Cum poți folosi rețeaua FANbox?

În panoul de client al contului dvs. de companie, veți găsi pictograma de serviciu. Puteți alege din trei opțiuni:

  • locker – curier,
  • locker – locker,
  • curier-locker

 

Dacă folosiți lokerele, acordați o atenție deosebită dimensiunilor și greutății coletului. În cazul în care coletul este prea greu sau nu încape în cutie, acesta va fi returnat expeditorului pe cheltuiala dumneavoastră.

‍DIMENSIUNI – sunt acceptate doar expediții cu 1 colet sau 1 plic/expediție.

Pachete cu o greutate gravimetrică sau volumetrică de până la 30 kg

9,2×44,3×45 cm (compartiment tip S)*;

19,6×44,3×45 cm (compartiment tip M)*;

40,4×44,3×45 cm (vârf compartiment L)*;

 

TIMP DE LIVRARE – într-un termen mediu de 24 de ore.

Important – de la momentul alimentarii lockerelor, destinatarii au la dispoziție 3 zile calendaristice pentru a prelua expedițiile. După expirarea acestui termen, expedițiile nepreluate de către destinatari vor fi returnate Expeditorului pe cheltuiala sa.

Expeditorul are obligația de a se asigura că expedițiile sunt ambalate corespunzător astfel încât să se încadreze în limitele de greutate și dimensionale menționate în prezentul articol.

Mai multe informații despre FAN Courier

Compania oferă servicii de curierat în România de 25 de ani. FAN Courier este cunoscută pentru calitatea ridicată a serviciilor sale. Livrează colete și scrisori de curierat – pe 100% din teritoriul României. Are, în toată țara, 140 de sucursale și o flotă de aproape 4.300 de vehicule de livrare.

Mai multe informații despre platforma logistică Ecolet.

Ecolet este o platformă modernă, pe internet, pentru expedierea de colete prin curier, online. Oferim servicii companiilor și persoanelor fizice. De la 1 singur colet, ai prețuri mai bune pe Ecolet, decât direct la firma de curierat. Trimiți colete prin curier, oricând dorești și nu solicităm nicio declarație a numărului de colete expediate.

 

Înregistrează un cont și vezi, cum funcționează platforma logistică Ecolet.

Postări similare pe tema:

Comanda FAN Courier România prin Ecolet!