fbpx

DPD România – colete pe rute interne și internaționale

Curierul DPD România este partener strategic al platformei logistice Ecolet.ro. Datorită acestui aspect, vei găsi la noi, toate, cele mai importante, servicii de curierat și prețuri avantajoase. Nu trebuie să semenzi un contract direct cu DPD. Dacă ai cont pe Ecolet.to, alegi printre serviciile de curierat, ale celor mai buni transportatori din România. Ofertă specială pentru companiile din e-commerce. Înregistrează un cont și expediază colete, cele mai ieftin!

Verifică prețurile DPD România pe Ecolet.ro

Dacă ai cont de client pe platforma logistică Ecolet.ro, astfel, datorită unui singur contract, alegi cele mai bune servicii, din catalogul diferitelor firme de curierat. DPD România a fost și este partenerul nostru cheie, în afaceri. Numărul de colete expediate, de clienții noștri, prin curierul DPD, ne permite să negociem prețuri speciale, pentru clienții platformei noastre logistice, pentru e-commerce. Vrei să verifici oferta curierului DPD? Loghează-te și verifică prețurile curente, în panoul clientului. Nu ai încă un cont?

Înregistrează-te gratuit acum!

Care sunt serviciile DPD România, de care pot beneficia?

DPD Classic Loco este un serviciu de livrare, prin curier, a unui colet cu greutatea de până la 31,5 kg, pe teritoriul României.

Greutatea volumetrică a coletului se calculează conform formulei (lungimea x lățimea x înălțimea) / 6000. Ține minte, dacă greutatea volumetrică este mai mare, curierul va percepe mereu o valoare mai mare la estimare.

 Celelalte dimensiuni ale coletului DPD, pe rute interne:

  • Latura cea mai lungă – maxim 175 cm
  • Suma perimetrului bazei = < 300 cm 
  • Perimetrul + lungimea coletului trebuie să fie mai mică de 300 cm
  • (perimetrul = 2 x înălțimea + 2 x lățimea) + (lungimea – latura cea mai lungă)

Termenul de livrare este de maxim 3 zile. În absența destinatarului coletului, curierul va mai realiza încă o singură încercare de livrare, gratuită.

Vrei să știi ce servicii suplimentare poți comanda, împreună cu transportul DPD Classic Loco?

Loghează-te în panoul clientului și verifică în formularul de comandă. Dacă nu ai încă un cont, înregistrează-te acum. Nu percepem taxe pentru administrarea contului de client. Plătești doar pentru comenzile plasate. Compari gratuit prețurile actuale ale curierilor, oricând dorești.

DPD România – colete pe rute externe 

DPD Regional Express este un serviciu de curierat rapid, către țările vecine. Include Ungaria, Bulgaria și Grecia.

Prin acest serviciu poți expedia colete prin curier, cu o greutate de până la 31,5 kg. Nu uita să verifici greutatea volumetrică!

Timpul de livrare a coletului depinde de țara selectată și de locația destinatarului:

  • în Bulgaria: 2-4 zile lucrătoare
  • în Ungaria: 2-4 zile lucrătoare
  • în Grecia: 3-5 zile lucrătoare 

Serviciul este realizat în sistem “door to door” și include adrese pe întreg teritoriul țărilor destinatare enumerate.

Mai multe informații despre serviciu găsești în postarea dedicată 

Expediază și ridică pachetul la oficiul local DPD România sau la automatele de coletărie

În calitate de client înregistrat al platformei logistice Ecolet DPD România, beneficiezi fără probleme de rețeaua de oficii locale DPD. Acolo poți expedia sau ridica un colet. Dă click și verifică detaliile.

Curierul DPD este cu ochii pe cele mai recente noutăți din industrie și își extinde propria rețea de automate de coletărie, în România. Multe dintre acestea sunt situate în magazine și centre comerciale. Există și automate independente, la care ai acces 24 de ore pe zi. 

Datorită integrării e-commerce-ului tău cu sistemul de expediere Ecolet.ro, clienții tăi pot comanda livrarea, la cel mai apropiat automat de coletărie DPD. 

Mai multe informații despre serviciu găsești în postarea dedicată 

Despre firma DPD

DPD Group este una dintre cele mai mari companii de curierat, din Europa și din lume. Prin GeoPos aparține holdingului poștal, internațional, La Poste Groupe.

DPD prestează servicii de curierat în 50 de țări și dispune de peste 70 de mii de oficii locale și puncte DPD Pickup. În fiecare zi, curierul livrează peste 8 milioane de colete, către destinatari din întreaga lume. 

Despre Ecolet.ro

Platformă modernă de curierat online, care facilitează expedierea ieftină de colete, către destinatari din România și din străinătate. Datorită unui singur contract cu Ecolet.ro, ai la alegere cei mai buni curieri, din România. Nu trebuie să semnezi contracte separate – adică mai puțină birocrație și facturi. Mai exact, o logistică mult mai ușoară și mai ieftină pentru e-commerce-ul tău.

Ecolet.ro este, de asemenea, un motor excelent de comparare a prețurilor actuale, pentru serviciile de curierat.

Înregistrează un cont gratuit și vezi cât de ușor e să economisești bani, pe serviciile de curierat!

Te poate interesa:

Curier rapid fără contract

Colete standard

Verifică prețurile curierilor internaționali

Estimare rapidă a coletelor – cum să economisiți timp și bani?