colete standard

Trimite mai ieftin colete standard și plicuri

 

Știm cu toții, concurența în afacerile e-commerce este extrem de acerbă. Marjele sunt mici și fiecare leu contează. Una dintre principalele cheltuieli în comerțul electronic este reprezentată de logistică. Vezi cum poți reduce costurile, trimițând plicuri si colete standard standard pe platforma logistică Ecolet.ro.

 

Cum se pot reduce costurile de curierat într-o firmă de tip magazin online?

 

E simplu – expediază colete mai ieftin! Ușor de spus, mai greu de realizat. La urma urmei, nu contează doar prețul. Pentru clientul tău, cea mai importantă este satisfacția aferentă cumpărăturilor. Dacă pachetul întârzie sau ajunge deteriorat, atunci nu există satisfacție. Un client dezamăgit, cel mai probabil, nu se va mai întoarce. Astfel, când alegi curierul, contează și:

 

  • timpul de livrare
  • calitatea serviciului
  • operarea simplă a sistemului de comenzi a serviciilor de curierat

 

Din păcate, clientul magazinului tău online se uită, în primul rând, la preț. Astfel, la prețuri comparabile ale produselor, cât plătești curierul face diferența. Cum poți plăti mai puțin pentru curier? Comparăm câteva opțiuni:

 

Contract direct cu firma de curierat

Semnând un contract cu o firmă de curierat, obții de obicei prețuri mai mici, față de lista oficială de prețuri. Totuși, foarte des, cu condiția declarării unui număr minim de colete expediate. Astfel, semnarea unui contract garantează un serviciu mai bun? Așa spun reclamele. Adevărul este că, dacă nu expediezi mii de colete pe lună, atunci ești un client normal și ești tratat exact la fel, ca toți ceilalți.

Fiecare curier are puncte forte și puncte slabe. Dacă ești în căutarea unor servicii de curierat, în care se specializată o altă firmă, atunci trebuie să semnezi un alt contract. Prin urmare, apar noi obligații, noi decontări și așa mai departe. Se poate spune, că un contract direct cu o firmă de curierat reprezintă o limitare și mai multe probleme, decât beneficii. Se poate altfel?

 

Expedieri ieftine de colete și plicuri standard pe platforma logistică

Ecolet.ro este una dintre cele mai importante platforme logistice din România. Aici poți compara cu ușurință prețurile serviciilor de curierat și poți comanda un curier online. Nu contează, dacă expediezi un colet sau o sută, la noi ai întotdeauna prețuri competitive. Pentru a găsi un curier ieftin, e suficient să te loghezi în contul tău din sistem, să furnizezi datele dimensionale și greutatea coletului și alte informații necesare pentru evaluare, iar sistemul va afișa imediat prețurile complete și actuale, de la diverși curieri.

Poate ți se pare ciudat, dar fară nicio declarație de cantitate și fără contracte individuale, vei vedea prețuri mai mici, decât cele oferite direct de curieri. Chiar și dacă expediezi un singur colet! Cum e posibil? Expediem zeci de mii de colete pe lună și datorită acestui aspect, negociem cu firmele de curierat, cele mai bune prețuri. Și ți le oferim!

Coletele standard, ieftine și plicurile de curierat nu reprezintă totul. Dacă ai cont pe Ecolet.ro, atunci:

 

  • nu plătești nimic pentru înregistrarea și menținerea contului – fără costuri ascunse
  • beneficiezi de suportul unui consultant de client dedicat – la noi lucrează oameni, nu automate
  • beneficiezi de integrarea cu sisteme e-commerce – de exemplu Woocommerce

 

Te interesează? Pur și simplu, verifică singur cât poți câștiga. 

 

Înregistrează un cont acum!

Colete standard – mai exact?

 

Majoritatea magazinelor online expediază colete și plicuri standard. Foarte bine, deoarece liniile de sortare și depozitele curierilor sunt adaptate la manipularea automată a pachetelor. Acest lucru facilitează reducerea costurilor și realizarea eficientă a livrărilor.

Regulamentele curierilor specifică exact cerințele pentru coletele standard. Astfel de date poți găsi ușor și în panoul clientului, pe platforma logistică Ecolet.ro.

 

Amintim aici cele mai importante criterii ale unui colet standard:

  • colet ambalat într-o cutie de carton, cu formă regulată de paralelipiped dreptunghic
  • îndeplinește cerințele dimensionale – curierii specifică lungimea maximă a coletului și cea mai mare sumă a dimensiunilor.
  • greutatea totală de aproximativ 30 de kilograme – detalii disponibile în descrierea serviciului

 

Dacă folosești automatele de coletărie, precum Sameday Easybox, cerințele privind dimensiunile și greutatea sunt altele, din cauza limitărilor tehnice ale automatelor. Pentru mai multe informații, dă click pe link-ul, de mai sus. 

Ai de trimis un colet non-standard? Nici o problemă! Află care sunt diferențele și cum poți trimite ieftin un colet non-standard pe Ecolet.ro

Articole similare