automatele dpd

Automatele DPD – noutate pe Ecolet.ro!

DPD nu vrea să rămână în urmă și intră puternic cu oferta propriilor automate de coletărie. Află cum poți beneficia de noul serviciu DPD, pe platforma Ecolet.ro.

Un nou serviciu al curierului DPD, pe platforma logistică Ecolet.ro

Împreună cu partenerul nostru, DPD România, dezvoltăm un pachet de servicii, disponibil clienților înregistrați. Acum a venit momentul să implementăm automatele de coletărie DPD. Dacă folosești deja un cont gratuit pe Ecolet, știi cât de ușor este să găsești servicii noi și să compari prețuri. E suficient să te loghezi în cont, pe Ecolet.ro și vezi imediat prețurile reale, ale serviciilor de curierat. Încă nu ai cont pe platformă? 

Înregistrează-te gratuit

și vezi, chiar astăzi, cât de mult ai de câștigat. Acum implementăm ceva nou, mai exact automatele DPD.

Descrierea automatelor DPD

Automatele de coletărie DPD reprezintă soluția perfectă pentru persoanele, care doresc să ridice și să expedieze colete, rapid și ușor.

Cele mai multe automate se găsesc în București, dar nu numai acolo. Rețeaua este în curs de dezvoltare dinamică, iar automatele de coletărie DPD sunt disponibile în orașe precum Constanța, Timișoara, Oradea, Craiova, Arad, Sfântu Gheorghe, Alba Iulia, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Târgoviște, Mogoșoaia, Stefăneștii de Jos și altele.

În automatele de coletărie, poți expedia și ridica, rapid și ușor, un colet DPD. Majoritatea aparatelor sunt amplasate în magazine mari și mall-uri și sunt disponibile în timpul programului de lucru, al acestor magazine. Există, de asemenea, automate libere, pe care le poți folosi non-stop.

Cum beneficiez de serviciu? 

În primul rând, trebuie să ai un cont de client pe Ecolet.ro. Loghează-te, iar la secțiunea “alege curierul”, dă click pe pictograma “Automatele DPD”.

  • Destinatarii au la dispoziție 3 zile pentru ridicarea coletele, din locația selectată;
  • Plata returului sau a costurilor de transport, la primirea coletului, se face prin card bancar;
  • Destinatarii pot returna coletul prin intermediul sistemul de vouchere Easy Returns;

 

Cum expediez un colet în automatul DPD? 

După logarea în contul de client, selectează pictograma „Automatul DPD”. Dacă, după logarea în panoul tău, nu vezi această pictogramă, verifică la departamentul relații clienți, dacă serviciul este disponibil pentru tipul tău de cont. 

Dacă vezi pictograma serviciului, introdu toate datele în formularul de comandă, plătește transportul și listează AWB-ul.

Lipește AWB-ul DPD pe colet. Poți comanda curierul DPD pentru a ridica pachetul sau îl poți expedia la automatul DPD.

Expedierea coletului este ușoară, e suficient să urmezi pașii instrucțiunilor, date de automat.

 

Ce tip de colete poți expedia în automatul DPD?

Cutiile automatelor de coletărie au dimensiuni limitate, astfel nu toate coletele pot fi expediate în automat.

  • Greutatea totală maximă: 20 kg.
  • Dimensiunile maxime ale coletului: 60 x 35 x 37 cm.

Nu poți expedia în automat colete multi-pachet. Un pachet = un AWB. 

Înregistrează-te și vezi prețurile de coletărie DPD

Verifică localizarea și disponibilitatea automatelor DPD

Vezi celelalte servicii DPD România, disponibile pe platforma logistică Ecolet.ro

DPD România este partenerul nostru strategic și vei găsi, la noi, o ofertă completă de servicii de curierat și cele mai bune prețuri. Ține minte, ne poți contacta oricând. Te vom ajuta să alegi cea mai bună soluție logistică pentru afacerea ta electronică.