fbpx

Bookurier – curierat rapid în București

Dacă sunteți în căutarea unui curierat rapid pentru București și Ilfov, atunci consultați oferta Bookurier pe platforma logistică Ecolet. Este la noi cel mai ieftin curier cu livrare în mai puțin de 24 de ore!

Conectați-vă la contul dumneavoastră pe platforma Ecolet și aflați detaliile.

Nu aveți încă un cont?  Înregistrați-vă acum!

Care sunt condițiile pentru livrarea coletelor prin Bookurier?

Bookurier oferă servicii de curierat rapid în București și județul Ilfov.  Pe platforma Ecolet, acesta este disponibil în două variante ale serviciului:

  • curierat rapid în București
  • metropolitan

Bookurier oferă livrări prin curierat din ușă în ușă.

Dimensiunile maxime ale coletului Bookurier:

  • greutatea totală sau volumetrică nu mai mult de 31 kg.
  • lungimea maximă a laturii celei mai lungi: 145 cm
  • circumferința bazei (2 x înălțime + 2 x lățime): până la 300 cm
  • perimetrul total plus cea mai lungă latură: mai puțin de 300 cm.

 

Greutatea volumetrică se calculează cu ajutorul formulei: (lungime x lățime x înălțime) / 6000 (l x l x h) / 6000

Notă: în cazul în care greutatea din convertorul volumetric este mai mare decât greutatea reală, aceasta va fi baza de calcul a prețului pentru serviciu.

Timpul maxim de livrare pentru curieratul rapid Bucuresti 24 este – așa cum sugerează și numele – de maxim 24 de ore din momentul în care curierul preia coletul.

Servicii suplimentare disponibile:

  • plata la livrare
  • schimbarea gratuită a datei de livrare
  • un maxim de 3 încercări de livrare

Toate comenzile primite de Bookurier înainte de ora 14:00 vor fi ridicate în aceeași zi. Comenzile plasate după ora 14:00 vor fi ridicate în următoarea zi lucrătoare.

Opțiunea de serviciu Metropolis

Mitropolia cuprinde București, Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroești, Popești-Leordeni, Măgurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Roșu.

Curierat rapid în București – Bookurier informații

De la înființarea sa în 2008, Bookurier s-a specializat în servicii de curierat rapid în București și zona metropolitană.  Compania se remarcă prin raportul preț-calitate foarte bun al serviciilor sale.

În 2015, Bookurier a construit o unitate modernă în cartierul Ilfov, care este baza de operațiuni a companiei.

Cu serviciile sale de curierat de înaltă calitate și prețurile sale atractive, Bookurier a atras un număr mare de clienți obișnuiți. Acum, oferta companiei este disponibilă și pentru companiile înregistrate în platforma logistică Ecolet.

Citiți mai multe despre Ecolet

Ecolet.ro este o platformă online care permite comandarea serviciilor de curierat online.

Vă veți trimite coletele naționale sau internaționale la prețuri mici și rapid, din ușă în ușă, folosind lokere sau puncte de servicii locale.

Dacă doriți să utilizați platforma Ecolet, tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont de client gratuit. Odată logat, puteți compara cu ușurință prețurile celor mai bune companii de curierat din România și puteți trimite colete fără a fi nevoit să semnați contracte individuale cu firmele de curierat.

Operarea panoului pentru clienți este intuitivă, dar dacă aveți nevoie de ajutor sau aveți o întrebare, consultanții noștri sunt bucuroși să vă ajute telefonic și online. Cu un singur contract cu Ecolet, aveți la dispoziție mai mulți curieri, plus prețuri mai bune.

Simplificați logistica comerțului electronic cu integrarea Ecolet.

Înscrierea pe Ecolet.ro este gratuită și nu necesită declararea numărului de colete trimise pe lună. Plătiți doar pentru serviciile prestate, prețul este clar menționat în comandă și nu există costuri ascunse. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dumneavoastră!

 

Înregistrați-vă acum

Articole conexe: