fbpx

DPD Express Regional către Polonia și Slovacia!

Foarte popularul serviciu internațional DPD Express Regional permite acum trimiterea de colete prin curierat și în Polonia și Slovacia. Noile destinații sunt acum disponibile pentru clienții Ecolet!

Profitați de prețurile atractive și de livrarea rapidă a plicurilor și coletelor de curierat către Polonia și Slovacia pe platforma logistică Ecolet.

Ce este DPD Express Regional Polonia și Slovacia?

Acesta este un serviciu de curierat rapid și la prețuri avantajoase pentru țările învecinate. 

Inițial, serviciul internațional al DPD Express Regional acoperea Ungaria, Bulgaria și Grecia. Serviciul a fost bine primit pe piață datorită prețului său atractiv și a condițiilor de transport. Încurajată de popularitatea și succesul serviciului regional, DPD România a adăugat Polonia și Slovacia la oferta sa. În cadrul acestui serviciu, puteți comanda transportul prin curierat al plicurilor cu o greutate de până la 0,5 kg și al coletelor standard cu o greutate maximă de 31,5 kg.

Curierul livrează colete în 100% din Polonia și Slovacia printr-un serviciu door-to-door.

Puteți trimite un colet către Polonia și Slovacia cu AWB prin serviciul DPD Express Regional.

Interesant este că pachetele ușoare, cu o greutate brută de până la 3 kg, au un preț extrem de avantajos, iar DPD garantează livrarea către destinatarul din Polonia sau Slovacia în maximum 2 zile lucrătoare!

În ceea ce privește coletele mai mari, termenul de livrare garantat este de 5 zile lucrătoare.

Autentificați-vă și verificați prețurile! Nu aveți cont? 

Înregistrați-vă!

Atenție la dimensiunile și greutatea coletului dumneavoastră la DPD Regional!

Dacă trimiteți un colet prin DPD Express Regional și nu doriți să vă expuneți la o suprataxă pentru colete non-standard, vă rugăm să vă asigurați că, coletul dvs. îndeplinește reglementările.

Livrarea standard Express Regional pentru Polonia și Slovacia este:

  • greutate brută de până la 31,5 kg.
  • cea mai lungă latură a coletului nu depășește 175 cm lungime,
  • Circumferința + lungimea coletului trebuie să fie mai mică de 300 cm (circumferință = 2 x înălțime + 2 x lățime),
  • ambalaj cu o formă dreptunghiulară regulată,
  • potrivit pentru sortare automată

DPD România va percepe taxe suplimentare pentru abaterile de la regulile menționate mai sus.

Dacă nu sunteți sigur că, coletul dvs. corespunde reglementărilor, verificați aici.

Citiți mai multe despre DPD România

Compania de curierat DPD România este partener strategic al platformei logistice Ecolet.ro. Ca urmare, veți găsi la noi cele mai importante servicii de curierat, naționale și internaționale. Inclusiv Express Regional. 

Nu trebuie să semnați un contract direct cu DPD. Dacă ai un cont pe Ecolet.ro, poți alege dintre serviciile de curierat ale celor mai buni transportatori din România. 

DPD Group este una dintre cele mai mari companii de curierat din Europa și din întreaga lume. Prin intermediul GeoPos, face parte din holdingul poștal internațional La Poste Groupe.

DPD oferă servicii de curierat în 50 de țări și are peste 70.000 de birouri locale și puncte de preluare DPD. În fiecare zi, curierul livrează peste 8 milioane de colete către destinatari din întreaga lume.

Citiți mai multe despre Ecolet Logistic

O platformă modernă de curierat online, care facilitează expedierea la costuri reduse către destinatari din România și din străinătate. Cu un singur contract cu Ecolet.ro ai de ales între cei mai buni curieri din România. Nu este nevoie să semnați contracte separate, ceea ce înseamnă mai puțină birocrație și mai puține facturi. Mai exact, o logistică mult mai ușoară și mai ieftină pentru comerțul electronic.

Ecolet.ro este, de asemenea, un motor de căutare excelent pentru compararea prețurilor actuale ale serviciilor de curierat.

Înregistrează un cont gratuit și află cât de ușor este să economisești la serviciile de curierat!

Ați putea fi interesat de: