Firma de curierat CARGUS

Pe platforma logistică Ecolet.ro, nu poate lipsi firma de curierat CARGUS. Este unul dintre liderii pieței serviciilor de curierat rapid, din România. Vezi, ce servicii Cargus sunt disponibile pentru clienții noștri. Compară prețurile și trimite ieftin, colete prin curier.

 

Ce puncte forte are firma de curierat CARGUS?

După achiziția Cargus, de către fondul MidEuropa, în 2018, strategia companiei s-a schimbat semnificativ. Cargus s-a concentrat pe dezvoltarea colaborării cu piața e-commerce, aflată într-un proces de dezvoltare rapidă. Firma este specializată în livrarea de colete standard, cu greutate mai mică. 

 

Servicii suplimentare, pe care le poți comanda folosind firma de curierat CARGUS:

Când expediezi un colet cu Cargus, ai la dispoziție o gamă largă de servicii suplimentare, opționale. Dacă vrei să beneficiezi de aceste servicii, este suficient să bifezi în formularul de comandă, una sau mai multe dintre opțiunile, din lista de mai jos.

 • Colet mare
 • Ramburs
 • Valoare declarată
 • Tarif suprataxă combustibil
 • Deschidere colet
 • Redirecţionare
 • Retur
 • Retur documente
 • Colet la schimb

 

Tariful curierului CARGUS

Dacă vrei să cunoști lista de prețuri Cargus sau să compari prețurile cu oferta altor firme de curierat, o poți face ușor prin logarea pe Ecolet.ro.

În Panoul Clientului poți alege opțiunea “Lista de prețuri”.  După selectarea pictogramei cu denumirea curierului Cargus, în bara de sus, sistemul va afișa lista de prețuri actuală, a expedierilor prin curier și a serviciilor suplimentare.

Poți compara ușor prețurile serviciilor, alegând o altă companie din lista curierilor disponibili.

Tarifele pe Ecolet.ro sunt mereu actuale. Dacă dorești să ai acces la tarifele curierului Cargus și a altor firme, trebuie să ai un cont gratuit.

 

Încă nu ai cont? Înregistrează-te acum!

 

Istoricul firmei de curierat Cargus 

Curierul este prezent în România de peste 30 de ani. În acest timp, structura privind proprietatea s-a schimbat de multe ori. Cele mai importante repere, din istoria Cargus SRL, includ:

 • 2008 – achiziționarea Cargus International de către Deutsche Post – DHL
 • 2013 – investiția fondului Abris Capital
 • 2015 – preluarea concurentului local, firma Urgent Curier și redenumirea firmei în Urgent Cargus
 • 2018 – o nouă schimbare de proprietar – pachetul de control este preluat de fondul Mid Europa Partners – investiții noi și dezvoltarea ofertei.

Astăzi, firma de curierat Cargus deservește zeci de mii de firme din domeniul e-commerce și alte entități. Compania a atins statutul de partener strategic pentru jucători români de top, din industria comerțului electronic, iar prin achiziționarea QeOpS și-a extins oferta cu fullfilment. 

Dacă vrei să beneficiezi de serviciile firmei de curierat Cargus, o poți face imediat, pe platforma logistică Ecolet.ro. E suficient să înregistrezi un cont gratuit:

 

Înregistrează un cont gratuit acum!

 

Colaborarea Ecolet.ro cu Cargus SRL

Ecolet.ro este o platformă logistică online, modernă, datorită căreia poți trimite colete prin curier, în România și în străinătate. Folosind un singur panou de client, poți compara ușor ofertele celor mai bune companii de curierat, din România și poți expedia colete prin curier, fără a fi nevoie să semnezi contracte individuale cu curierii. Operarea panoului pentru clienți este intuitivă, iar dacă ai nevoie de ajutor sau ai întrebări, consultanții noștri te vor ajuta cu plăcere, telefonic și online. Datorită cooperării strânse cu Cargus SRL, putem oferi clienților noștri prețuri competitive și servicii de înaltă calitate. Înregistrarea pe Ecolet.pl este gratuită și nu solicităm o declarație a numărului de colete trimise pe lună. Plătești doar pentru serviciile realizate, iar prețul este clar menționat în comandă, fără costuri ascunse. Vă așteptăm!

 

Ați putea fi interesat de: