fbpx

Cargus a rezumat 2023

cargus

Unul dintre partenerii strategici ai platformei logistice Ecolet este compania de curierat Cargus. Aceasta este unul dintre liderii pieței de servicii de curierat din România. Serviciile Cargus sunt deseori comandate pe platforma noastră, așa că ne bucurăm de succesul companiei, deoarece este un beneficiu pentru clienții Ecolet!

Evoluția operațională a Cargus în 2023

Una dintre cele mai importante măsuri a fost modernizarea și relocarea depozitelor în locații strategice din România și Polonia. Datorită acestor schimbări, Cargus a reușit nu numai să îmbunătățească logistica internă, ci și să crească satisfacția clienților prin reducerea timpilor de tranzit. Investițiile au avut un impact direct asupra atingerii unei eficiențe de aproape 98% în ceea ce privește livrările.

Extinderea internațională

În 2023, Cargus își dezvolta în mod activ operațiunile în afara României. Investind în facilități operaționale noi, mai mari și mai avansate din punct de vedere tehnologic, compania a reușit să își extindă oferta pentru clienții internaționali. Planul pentru 2024 este de a se extinde și mai mult, cu noi rute de livrare către țări precum Germania, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Bulgaria și Grecia.

Aceasta este, de asemenea, o veste bună pentru utilizatorii platformei Ecolet, în contextul popularității tot mai mari a comerțului transfrontalier.

Importanța dezvoltării durabile

De asemenea, Cargus nu ignoră nici aspectele legate de responsabilitatea socială corporativă, după cum reiese din faptul că a primit medalia de argint EcoVadis. Compania se concentrează pe activitățile de mediu, urmărind să reducă la minimum impactul asupra mediului, precum și pe inițiativele de diversitate și incluziune.

Planurile Cargus pentru 2024

În 2024, Cargus intenționează să își continue strategia de creștere, concentrându-se pe modernizarea în continuare a infrastructurii sale, pe dezvoltarea serviciilor digitale și pe extinderea la nivel internațional. De asemenea, compania intenționează să mențină un nivel ridicat de excelență operațională și să se străduiască să înțeleagă și să satisfacă în continuare nevoile clienților săi.

Dezvoltarea rețelei Cargus SHIP & GO

Pe platforma logistică Ecolet, punctele de coletărie și punctele locale de coletărie câștigă în mod constant în popularitate. Prin urmare, clienții noștri vor fi încântați să afle despre planurile de extindere a rețelei Cargus SHIP & GO

Veți găsi aceste puncte pe hartă, disponibilă în panoul de comandă Ecolet.

Există deja 3.000 de puncte SHIP & GO, care servesc și ca puncte de livrare pentru colete, ceea ce nu este doar un avantaj pentru clienți, ci și un sprijin pentru antreprenorii locali, care își pot extinde astfel activitatea.

Viziune pentru viitor

Cargus este entuziast în ceea ce privește viitorul, planificând alte activități pentru 2024 și chiar mai departe. Compania este conștientă de faptul că cheia succesului nu constă doar în adaptarea la tendințele actuale ale pieței, ci și în anticiparea schimbărilor viitoare și în anticiparea nevoilor clienților. Prin urmare, viziunea Cargus pentru anii următori include nu numai dezvoltarea și extinderea tehnologică, ci și o înțelegere mai profundă și îndeplinirea așteptărilor clienților într-o lume în schimbare. Vă felicităm și vă dorim succes în 2024!

Cum pot comanda servicii Cargus pe platforma logistică Ecolet?

Este ușor! Pur și simplu creați un cont gratuit

Cargus este unul dintre partenerii strategici ai Ecolet. Ca urmare, atunci când comandați un curier Cargus pe Ecolet, beneficiați de condiții speciale încă de la primul transport!

Platforma Ecolet este gratuită, nu trebuie să faceți declarații privind numărul de expedieri. Plătiți doar pentru comenzile plasate.

Clienții noștri apreciază ușurința cu care se pot înregistra și comanda. Formularul de comandă este intuitiv.  Comanda se plasează pas cu pas, iar sistemul sprijină completarea corectă a formularului. Acest lucru ajută la prevenirea erorilor care duc la întârzieri în livrare.

Titularul contului de client beneficiază de sprijinul unui manager de cont dedicat, care îl va ajuta să aleagă cel mai bun serviciu și este disponibil pentru a rezolva orice problemă.

Înregistrați-vă acum!

Intrări conexe: