fbpx

Sameday face bilanțul anului 2023

sameday

Sameday, un partener de afaceri strategic al platformei logistice Ecolet, a publicat la sfârșitul lunii ianuarie informații privind rezultatele companiei pentru 2023. Clienții Ecolet vor fi, fără îndoială, mulțumiți de performanțele solide ale curieratului și de planurile de creștere în continuare în acest an.

Autentifică-te în contul tău și verifică oferta Sameday pe Ecolet.ro

Nu aveți cont? Înregistrați-vă gratuit.

Recorduri și inovații

Anul 2023 a adus rezultate record pentru Sameday. Compania a livrat peste 80 de milioane de colete, iar veniturile din curierat au depășit 1 miliard de lei. Aceasta reprezintă o creștere de 25% față de anul precedent.  Rețeaua de colete Easybox se dezvoltă cu brio.  Prin această metodă, curierul a livrat până la 41 de milioane de colete în 2023. Acest lucru este cu aproape 50% mai mult decât în anul precedent.  Extinderea geografică a făcut posibilă atingerea de noi clienți. Compania s-a extins în încă 20 de orașe.

Inovație tehnologică în Sameday

Investițiile în tehnologie au avut un impact semnificativ asupra activității Sameday. Anul trecut, compania a investit 100 de milioane de lei în dezvoltare. 

Sameday și-a luat un angajament față de sustenabilitate. Parcul de vehicule electrice s-a extins la 100, reducând emisiile de CO2 cu 30%. Compania își continuă eforturile pentru a proteja mediul înconjurător.

Easybox este valabil și pentru Sameday în 2024

Clienții Ecolet sunt foarte interesați să aleagă mașinile Easybox. Dacă selectați locația unui aparat de coletărie de pe hartă atunci când plasați o comandă pe platforma Ecolet, știți că majoritatea punctelor cu sigla Easybox sunt marcate. Compania de curierat intenționează să își dezvolte în continuare rețeaua de automate de colete, unde este disponibilă și opțiunea ramburs. 

Dacă nu sunteți încă familiarizat cu funcția noastră de selectare a unui aparat parcelar de pe harta interactivă, creați-vă un cont și testați această funcționalitate.

În 2024, compania intenționează să investească peste 300 de milioane de lei, în principal în extinderea rețelei Easybox, în noi tehnologii și în optimizarea proceselor logistice. Se așteaptă ca aceste măsuri să creeze oportunități pentru o creștere suplimentară a vânzărilor și rezultate și mai bune în anul în curs.

Platforma logistică Ecolet.ro felicită Sameday Group pentru performanțele excelente obținute în 2023. Suntem încântați că noi și clienții noștri am contribuit la aceste succese.  Noile investiții și planurile de dezvoltare oferă baza pentru planificarea creșterii viitoare. În pofida provocărilor și a situației dificile de pe piață și de pe plan internațional, intrăm motivați în 2024.

Despre Sameday:

  • Sameday este unul dintre partenerii strategici ai Ecolet.
  • Compania activează pe piața de curierat din România de peste 16 ani, punând accent pe rapiditate și flexibilitate.
  • Aceștia au un obiectiv ambițios de a livra la timp 99 din 100 de colete.
  • Aceștia își extind rețeaua de livrare, investesc în tehnologie și planifică o creștere rapidă.
  • Au câștigat numeroase premii, inclusiv pentru excelență în domeniul transportului durabil.
  • Aceștia extind serviciile de curierat, inclusiv serviciile de auto-colectare a coletelor oferite de Easybox.

Despre Ecolet:

Platforma logistică Ecolet este specializată în optimizarea proceselor și costurilor logistice pentru companii și utilizatori individuali. Ecolet integrează serviciile celor mai buni curieri din România. Interfața modernă a utilizatorului facilitează compararea prețurilor curente și a condițiilor de livrare și alegerea soluției optime. Ecolet este o companie de tehnologie, dar se concentrează pe contactul direct cu clientul de afaceri.

Clienții platformei logistice Ecolet au la dispoziție un consultant dedicat pentru a le oferi sfaturi pentru rezolvarea problemelor și pentru a le ajuta să își optimizeze procesele logistice.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații, contactați-ne prin intermediul formularului – vă vom contacta noi!

Creați un cont nou și plătiți mai puțin pentru expedierile prin curierat!