fbpx

FAN Courier face bilanțul anului 2023

fan courier

FAN Courier a anunțat că a înregistrat o creștere impresionantă de 15% a vânzărilor în 2023, atingând o cifră de afaceri de peste 250 de milioane de euro. Felicitări din partea Ecolet! 

Dezvoltarea și extinderea FAN Courier

Strategia FAN Courier în 2023 s-a axat pe trei piloni principali: expansiune, digitalizare și inovare în domeniul serviciilor de curierat. Compania a investit în tehnologie de ultimă generație pentru a crește eficiența și viteza de livrare, precum și pentru a răspunde cererii tot mai mari de servicii de comerț electronic. Aceste inovații au inclus, printre altele, dezvoltarea unei aplicații mobile care a devenit „asistentul curierului modern”. De asemenea, FAN Courier a continuat să își dezvolte rețeaua FANbox, care a crescut disponibilitatea serviciilor pentru clienți și eficiența operațională a companiei.

Creșterea susținută și parteneriatele strategice au permis FAN să obțină o poziție semnificativă în industrie, în special în sectorul comerțului electronic. Extinderea rețelei logistice și deschiderea de noi puncte de legătură internaționale au contribuit semnificativ la creșterea fluxului de mărfuri și a eficienței livrărilor.

FAN Courier investește în mod constant în dezvoltarea infrastructurii și a tehnologiei. În 2023, compania a investit semnificativ în centre logistice moderne și în tehnologii de sortare. Aceste investiții au făcut posibilă eficientizarea proceselor logistice și creșterea vitezei de livrare, ceea ce este important în contextul cerințelor tot mai mari ale pieței de comerț electronic. 

Soluții moderne la FAN Courier

În 2023, FAN Courier s-a concentrat pe mai multe proiecte. Au început lucrările de extindere și modernizare a depozitului lor din Ștefănești – un proiect care va fi finalizat în 2024. De asemenea, au accelerat dezvoltarea rețelei FANbox și au continuat să investească în digitalizare. Compania și-a actualizat platformele tehnologice. Aceste investiții au permis o procesare mai rapidă a comenzilor și o mai bună integrare cu sistemele de comerț electronic ale clienților, crescând semnificativ eficiența operațională și satisfacția clienților. 

În 2023, FAN Courier s-a axat pe investiții în automatizare și în tehnologii avansate de sortare. Aceste inovații au făcut posibilă accelerarea procesului de sortare a expedierilor și îmbunătățirea acurateței livrărilor. Introducerea unor sisteme avansate de sortare în hub-urile logistice centrale a permis gestionarea unui număr semnificativ mai mare de expedieri, reducând în același timp la minimum riscul de erori. 

Aceasta este o veste excelentă pentru clienții care utilizează serviciile FAN Courier pe platforma logistică Ecolet!

Doriți să expediați mai ieftin? Înregistrează-ți compania pe Ecolet!

Dezvoltare durabilă

În 2023, compania a investit într-o flotă ecologică de vehicule, inclusiv mașini electrice și hibride, reducând astfel emisiile de CO2. 

FAN Courier și-a stabilit obiective ecologice ambițioase pe termen lung, plănuind să atingă neutralitatea în ceea ce privește emisiile de dioxid de carbon până în 2040. Atingerea acestui obiectiv include nu numai investiții în energie verde și vehicule ecologice, ci și implementarea de practici durabile în întregul lanț de aprovizionare. Compania colaborează activ cu partenerii și clienții pentru a promova o abordare ecologică în industria de curierat și logistică.

Obiectivele pentru 2024

FAN Courier își planifică deja următorii pași de dezvoltare pentru 2024. Compania intenționează să își mențină rata de creștere de 15 %, concentrându-se pe continuarea expansiunii internaționale, pe investiții în sustenabilitate și pe implementarea de noi soluții tehnologice inovatoare. Un element-cheie al strategiei pentru 2024 va fi, de asemenea, continuarea proceselor de digitalizare și automatizare pentru a îmbunătăți în continuare eficiența operațională și calitatea serviciilor pentru clienți.

Istoria FAN Courier

Fondată în 1998 de Felix Pătrășcanu și frații Adrian și Neculai Mihai, a început ca o mică firmă de curierat. De-a lungul anilor, și-a extins constant serviciile, transformându-se dintr-o companie locală într-un lider în industria de curierat din România. La baza succesului FAN stă adaptarea constantă la condițiile de piață în schimbare și abordarea inovatoare a logisticii și a serviciilor pentru clienți.

Oferta FAN Courier este disponibilă pe platforma logistică Ecolet.

Creați un cont gratuit.

Conținut conex: