urgent cargus awb

Urmărirea coletelor Urgent Cargus

 

Denumirea Urgent Cargus s-a înrădăcinat adânc în mintea celor, care folosesc servicii de curierat în România. Acum câțiva ani, compania a trecut printr-un rebranding, totuși vechea denumire este, încă, folosită frecvent în România. Cargus este unul dintre partenerii noștri strategici, astfel, de data aceasta, explicăm cum se pot urmări coletele Urgent Cargus, pe platforma logistică Ecolet.ro

 

Cum expediez un colet cu curierul Cargus?

Dacă dorești să expediezi un colet cu Urgent Cargus, în primul rând trebuie să te loghezi în contul tău, pe Ecolet.ro. Crearea unui cont este gratuită și durează literalmente câteva minute. După înregistrare, ai acces la panoul de client, unde poți verifica prețurile de transport și poți compara imediat ofertele de la Cargus și alți transportatori. Ține cont, sistemul nostru oferă prețul complet, curent pentru ziua respectivă, calculat instantaneu în funcție de datele, pe care le furnizezi în formularul de comandă. Dacă bifezi servicii suplimentare, precum plata la livrare sau verificarea conținutului coletului, sistemul va include opțiunile suplimentare în prețul final. Dacă oferta îți convine, dă click pe pictograma serviciului dorit și finalizează comanda. Acum, așteaptă liniștit curierul sau, dacă alegi o astfel de opțiune, livrează pachetul la punctul de ridicare sau automatul de coletărie.

Înregistrează un cont acum

și vezi, cât e de simplu și comod.

 

Cum urmăresc coletele Urgent Cargus?

Dacă ai plasat și ai plătit comanda, următorul pas e să listezi documentul de transport, care trebuie lipit pe colet. Pe scrisoarea de transport vei găsi numărul AWB al coletului. E numărul, pe care-l vei folosi, pentru a urmări, unde se află coletul tău.

Numărul AWB este atribuit permanent coletului, de la momentul înregistrării în sistem (cel mai adesea este momentul în care coletul este preluat de curier, iar codul de bare este scanat pe scrisoarea de transport) până în momentul în care, coletul este predat destinatarului.

 

Unde introduc numărlul AWB Cargus?

Dacă ai numărul de urmărire al coletului, atunci poți verifica ușor statusul acestuia, pe pagina de urmărire specială, pe platforma logistică Ecolet. Accesul este deschis, nu trebuie să te loghezi. Astfel, poți transmite numărul AWB Urgent Cargus destinatarului coletului, iar acesta va putea verifica singur statusul expedierii.

Ține minte, se poate întâmpla ca activarea numărului AWB să aibă loc abia după ce coletul este scanat, în depozitul curierului. Astfel, dacă primești informații din sistem că nu există un astfel de colet, nu te alarma, încearcă din nou peste o oră sau două. Întotdeauna, dacă ai dubii sau întrebări, consultanții noștri sunt la dispoziția utilizatorilor înregistrați, ai platformei logistice Ecolet: contactează-ne

 

Mai multe informații despre firma de curierat Cargus

Când în 2013, companiile de curierat Urgent Curier și Cargus au fuzionat, s-a creat o nouă companie, Urgent Cargus, cu aspirații de a ocupa poziția de lider pe piața serviciilor de curierat, din România. Așa s-a și întâmplat, iar compania își întărește sistematic poziția, investind în infrastructura logistică și tehnologie digitală.

La sfârșitul anului 2020, Urgent Cargus și-a schimbat denumirea și sigla. Cargus își extinde rețeaua de puncte SHIP & GO și intenționează, ca până la sfârșitul anului 2022, să administreze în România, chiar și până la 3.000 de puncte. Există, de asemenea, planuri de a lansa propria rețea de automate de coletărie.

Compania a deschis recent un nou depozit pentru zona București-Ilfov, care va dubla capacitatea operațională a depozitului din Măgurele. Planurile curierului includ și modernizarea altor centre logistice locale.

 

Ce este platforma logistică Ecolet?

Ecolet este un site inovator, pentru expedierea online de colete prin curier. Dacă vrei să compari rapid si fiabil ofertele celor mai cunoscuți curieri din România, e suficient să-ți faci un cont de client, gratuit. Înregistrarea contului și utilizarea site-ului sunt gratuite. Trimiți colete prin curier oricând dorești și nu solicităm nicio declarație a numărului de colete expediate.

Motorul de comparare a prețurilor diferiților curieri este disponibil numai pentru utilizatorii autentificați.

 

Înregistrează-te acum

 

Dacă administrezi un magazin online, verifică integrările dedicate disponibile sau contactează-ne, pentru a afla cum poți folosi protocolul API.

Colaborăm cu cei mai buni curieri din România. Datorită Ecolet, trimiți scrisori și colete în toată România și colete internaționale, la prețuri mici.

Fiecare client înregistrat al platformei logistice Ecolet are la dispoziție un consultant, care va consilia în alegerea celei mai bune variante de transport, iar în caz de probleme va ajuta la rezolvarea acestora.

 

Postări legate de subiectul “Urgent Cargus”