fbpx

Comenzi online – cum să mărim comerțul electronic cu Ecolet?

Succesul în e-commerce necesită nu numai o gamă atractivă de produse, ci și un management eficient al logisticii. Comenzile online trebuie să ajungă rapid la clienți și trebuie să fie ușor și confortabil de primit. Fără o logistică eficientă, noul comerț electronic nu are nicio șansă de a se dezvolta. Dar există o cale! Lucrând cu o platformă de logistică online, precum ecolet.ro, chiar și companiile mici își pot scala cu ușurință procesul de expediere. aflați cum.

Acces la cei mai buni curieri din prima zi

Una dintre cele mai mari probleme pentru start-up-urile din domeniul comerțului electronic este costul și complicațiile legate de transport. Cu o platformă logistică online, chiar și o afacere mică poate folosi cei mai buni curieri din România încă din prima zi. Nu trebuie să negociați contracte individuale cu fiecare companie de curierat – totul este disponibil pe o singură platformă. Înregistrarea se face online și este foarte ușoară.

Prețuri atractive de la primul pachet

Nu toate companiile sunt capabile să trimită zeci sau sute de colete pe zi deodată. Cu ecolet.ro, nu trebuie să faceți declarații cu privire la numărul de colete. Beneficiați de prețuri atractive încă de la primul colet, ceea ce este benefic mai ales pentru companiile aflate la început de drum în comerțul electronic. În plus: nu trimiteți – nu plătiți. Ecolet nu percepe nicio taxă de înregistrare sau de întreținere a contului. Ecolet profită de economiile de scară, motiv pentru care poate oferi prețuri atât de competitive, chiar și de la o singură expediere.

Acces larg la rețeaua de colete și curierat

Având în vedere popularitatea tot mai mare a aparatelor de coletărie, accesul la o astfel de rețea este vital. Platforma logistică Ecolet oferă o gamă largă de opțiuni de livrare, inclusiv către mașini de colete și puncte de curierat de la Sameday, Cargus, DPD și Fanbox. Acest lucru le oferă clienților dvs. mai multă libertate de a alege opțiunea de preluare care le este cea mai convenabilă.

Doriți o hartă pe pagina magazinului dvs. cu o selecție de puncte și mașini de colete? Se poate face! Contactați departamentul de vânzări, iar consultanții noștri vă vor ajuta să implementați o astfel de soluție. 

Integrare ușoară în WooCommerce

Pe măsură ce afacerea dvs. de comerț electronic crește, aveți nevoie de automatizare. Ecolet vă oferă această opțiune. Dacă îți administrezi magazinul pe platforma WooCommerce, integrarea cu ecolet.ro este ușoară, datorită interfeței dedicate. Instalați plugin-ul din depozitul WordPress și exportați comenzile online din magazinul dvs. direct în Ecolet. 

Dacă acest lucru nu este suficient pentru dumneavoastră, încercați integrarea prin protocolul API. Aceasta este o altă opțiune pentru extinderea comerțului electronic cu soluțiile Ecolet.

Manager de cont dedicat

Indiferent dacă sunteți un antreprenor cu experiență sau sunteți la început de drum, un manager de cont dedicat vă va ajuta cu fiecare aspect al logisticii și livrării. Un astfel de sprijin individual și specializat este de neprețuit în lumea în schimbare rapidă a comerțului electronic. Mai ales în era inteligenței artificiale și a sistemelor automatizate de servicii pentru clienți. La Ecolet, ne concentrăm pe contactul de la om la om.

Colectează comenzi online și dezvoltă-ți afacerea cu Ecolet!

Extinderea unei afaceri de comerț electronic nu este o sarcină simplă, motiv pentru care alegerea unui partener logistic este atât de importantă. Datorită platformei logistice ecolet.ro, chiar și companiile mici și cele aflate la început de drum se pot bucura de servicii logistice profesionale la cel mai înalt nivel. Nu așteptați, începeți să profitați de aceste oportunități încă de astăzi și vedeți cum afacerea dvs. câștigă valoare. Noi credem în afacerea ta! 

Creați un cont gratuit.

Platforma logistică Ecolet

Ecolet Logistic este o companie tehnologică fondată în 2019 care oferă soluții inovatoare de gestionare a aprovizionării pentru întreprinderile mici și mijlocii. Compania se concentrează pe creșterea pe piața din România cu platforma logistică ecolet.ro, iar în ultimul an și-a crescut cota de piață și în Bulgaria prin dezvoltarea ecolet.bg.

Înscrieri conexe: