fbpx

Calculatorul prețurilor expedițiilor prin curierat

Pe Internet există multe site-uri web de comparare a prețurilor, pentru serviciile de curierat. Dar ești sigur, că e prețul final, care trebuie plătit? Prețul scăzut, din motorul de comparare, poate să nu includă taxe suplimentare obligatorii, cum ar fi taxa de combustibil. De aceea, calculatorul nostru de prețuri, pentru expedițiile coletelor prin curierat, îți va arăta suma finală, care trebuie plătită. Vezi, cât de ușor compari prețurile celor mai buni curieri, din România, pe platforma logistică Ecolet.ro.

Beneficiază de calculatorul prețurilor, pentru expedițiile coletelor prin curierat și alege cele mai bune oferte

Ecolet este o platformă online, modernă, pentru comandarea serviciilor de curierat. Într-un singur panou al clientului, vezi toate serviciile de curierat, disponibile, care îndeplinesc condițiile comenzii tale. Aceasta este marea diferență, față de motoarele de comparare, de pe alte site-urile. De ce? Deoarece compari prețuri reale, pentru serviciul complet. Nu există costuri ascunse sau adaosuri neașteptate. Vezi prețurile DPD, Cargus, FedEx, Sameday, Stack Curier, Nemo Express. Prețul pentru serviciu, prezentat de sistemul nostru, este prețul final, care trebuie plătit.

Spune singur, se pot compara, mai bine, ofertele? Creează un cont gratuit și verifică singur, cum funcționează.

Înregistrează un cont acum

De ce trebuie să am cont, pentru a folosi calculatorul prețurilor de trimitere a coletelor prin curierat?

Calculatorul nostru convertește prețurile, conform unui algoritm pentru companii sau persoane fizice. Disponibilitatea serviciilor, pentru companii, este semnificativ mai mare, decât pentru clienții individuali. Prin urmare, dacă ai o firmă, atunci obligatoriu, înregistrează un cont cu datele companiei. Altfel, nu vei vedea în panoul clientului, jumătate din serviciile disponibile.

Ce determină prețul serviciului de curierat?

Prețul de bază al transportului

Curierii oferă, de obicei, un preț de bază atractiv. Acest preț arată foarte bine în motoarele automate de comparare, totuși, ține minte că nu e prețul final, care-l vei plăti la sfârșit.

Taxa de combustibil și taxa de drum

Companiile de curierat explică aceste taxe prin prețurile, în creștere, ale combustibilului și alte taxe, pe care trebuie să le plătească. Și e adevărat. Totuși, aceste taxe se modifică în timp și rareori motoarele automate de comparare le iau în considerare.

Altfel e pe Ecolet.ro. Avem contracte, pe termen lung, cu curieri și suntem informați, în prealabil, cu privire la modificările planificate la taxele pe carburanți și taxele rutiere. Prin urmare, prețurile curierilor, din calculatorul nostru, sunt la zi și includ taxele suplimentare.

Servicii suplimentare

  • asigurare
  • ramburs
  • retur documente
  • livrare sambata
  • deschidere colet

Prețurile serviciilor suplimentare diferă în funcție de curier, astfel, dacă comanzi astfel de servicii, trebuie să cunoști prețul final, care trebuie achitat – aceste informații sunt furnizate de calculatorul nostru al prețurilor serviciilor de curierat.

Beneficiază de calculatorul prețurilor, pentru expedițiile coletelor prin curierat, pe Ecolet.ro și dezvoltă cu noi afacerea ta e-commerce!

Dacă vrei să compari prețul final al expedierii, la mai multe companii de curierat, cel mai bine și mai rapid o poți face pe Ecolet.ro

Utilizarea platformei este gratuită. Nu percepem taxe pentru înregistrare sau întreținerea contului. Nu expediezi – nu plătești. Este atât de simplu. Testează chiar astăzi.

Înregistrează un cont acum

Vrei să știi mai multe?

Ai nevoie de o ofertă? Contactează departamentul relații clienți!