Trimitere rapida de colete

Cum puteti trimite vin prin curier

 

Va intrebati daca este posibil, si daca da, cum puteti trimite vin prin curier?

Daca indepliniti cateva cerinte simple este posibil si sigur.

Regulamentul unora dintre curieri poate interzice expedierea de alcool. Asta inseamna ca nu se poate expedia vin prin curier? Nu neaparat. TNT permite expedierile ce contin sticle de vin.

 

Ambalarea corespunzatoare a sticlelor cu vin pentru transport.

Cutii de lemn

Exista un motiv pentru care cutiile de vin din lemn au devenit populare. O cutie de lemn ofera chiar si celei mai simple sticle de vin prestigiul unui Bordeaux Chateau. Din motive de siguranta, o astfel de cutie este, de obicei, umpluta cu rumegus, ceea ce imobilizeaza eficient sticla si o protejeaza de eventuale deteriorari.

Pentru o si mai mare siguranta, va recomandam sa impachetati cutia de lemn in folie cu bule sau in alt material de protectie inainte de a o ambala in cutia de transport.

Un colet ambalat in acest mod ar trebui sa ajunga la destinatar intreg si in siguranta.

Pentru a evita returul expedierii in timpul sortarii, va sugeram sa completati “cadou” sau alt termen la sectiunea “continut”, fara a specifica cuvantul “vin”.

 

Cutie speciala pentru vin

Cutii special concepute pentru expedierea unei sticle de vin sau doua sunt disponibile.

Retineti sa adaugati un plus de protectie sticlei prin folosirea unei “perne” din spuma sau pur si simplu infasurati-o strans in folie cu bule. Acordati o atentie deosebita si asigurati-va ca partea de jos si gatul sticlei sunt protejate.

Daca doriti sa trimiteti mai multe sticle de vin, folositi o cutie facuta din carton armat cu separatoare. Cand trimiteti sticle de vin intr-o astfel de cutie, protejati fiecare sticla. Acest lucru asigura protectia sticlelor in tranzit.

 

Cum trimit sticle de vin in cutia originala?

Cutia originala (de exemplu cea pentru 6 sticle) nu este destinata transportului individual. Astfel de cutii sunt trimise de la crame catre comercianti pe palet. Asadar, daca doriti sa folositi ambalajul original, va recomandam sa adaugati elemente de protectie suplimentare pentru fiecare sticla in parte si sa puneti cutia intr-o cutie de carton mai mare, bine captusita cu burete sau alta umplutura.