sameday easybox

Lista automatelor Sameday Locker

Lista actuală a automatelor Sameday Locker deja disponibilă pentru clienții noștri!

 

Dacă vrei să trimiți un pachet la Sameday Locker și din greșeală, introduci o adresă eronată, atunci e posibil ca pachetul să nu ajungă în aparatul selectat. Pe Ecolet.ro am găsit o soluție la această problemă. 

 

Trimiți pachete, cu ridicare, la Sameday Locker? În loc să te enervezi, că nu cunoști adresa exactă a automatului, e suficient să o alegi din listă. Dacă ai cont pe platforma logistică Ecolet.ro, loghează-te și bifează căsuța de selectare „Destinatarul va ridica pachetul la punctul Sameday Easybox”.

 

Încă nu ai cont? Înregistrează-te acum!

 

După completarea tuturor datelor destinatarului – în câmpul „Locker”, introdu primele trei caractere, ale adresei, pentru a afișa lista automatelor disponibile. Selectează adresa din listă, iar sistemul nostru va importa automat datele boxului, în comandă. De acord, că e simplu și comod?

 

Ecolet.ro este partenerul de afaceri al Sameday și actualizăm constant lista de automate disponibile. Rețeaua Locker crește rapid, astfel te sfătuim să-ți actualizezi lista, cel puțin o dată pe lună.

 

Sameday Locker – descrierea serviciului

Automatele Easybox reprezintă o soluție modernă și foarte populară, pentru livrarea coletelor. Dacă alegi Lockerul, ca adresă de livrare a coletului, destinatarul nu trebuie să aștepte curierul. La orice oră convenabilă, chiar și noaptea, el va ridica pachetul ușor și rapid.

 

Vrei să trimiți colete la Sameday Easybox? Înregistrează un cont gratuit!

 

Cunoaște serviciul Sameday Easybox