Urmarire colet international

Expedierea componentelor auto prin curier

La Ecolet  aveti o serie de optiuni in functie de ce doriti sa trimiteti.

Expedierea componentelor auto prin curier

Piesele care nu necesita livrarea pe palet pot fi trimise prin serviciul de curierat standard. La Ecolet alegeti dintre 6 firme de curierat diferite, astfel incat puteti gasi cea mai buna optiune pentru dvs. Nu uitati sa ambalati coletele corespunzator, in acest fel evitand costurile mai mari pentru expedierile non-standard.

Aveti grija sa nu depasiti greutatea maxima admisa si nu combinati doua colete ca si cum ar fi o singura expediere. Cititi mai mult despre regulile despre ambalarea coletelor.

Cum expediez anvelope si jante?

Ecolet nu este o platforma des utilizata pentru expedierea anvelopelor si jantelor.

Puteti compara si alege cele mai bune servicii de la firmele de curierat disponibile pe platforma noastra:

Cargus

DPD

TNT

Sameday 

StackCurier

Nemo Express

Inainte de a trimite o astfel de expediere, este important sa cititi conditiile de ambalare si expediere pentru fiecare firma de curierat in parte, astfel incat veti evita costurile mai mari pentru expedierile non-standard.

Anvelope – Se aplica o fasie de carton deasupra si dedesubtul fiecarei anvelope in parte. Aceastea se fixeaza cu ajutorul a cel putin doua benzi de plastic, perpendiculare una pe cealalta 

Jante – Folositi Ambalaj din carton presat, umplut la interior cu material protector (polistiren si folie cu bule) pe toata suprafata coletului. 

Daca mai aveti intrebari, ne puteti contacta folosind formularul de contact.