fbpx

Cum alegeți curierul cel mai potrivit pentru afacerea dumneavoastră?

În calitate de proprietar al unei întreprinderi mici sau mijlocii, știți că livrările rapide și sigure către clienți sunt esențiale pentru succesul afacerii. Fie că activați în domeniul comerțului electronic sau aveți o altă afacere în care folosiți frecvent un curier, alegerea curierului potrivit este esențială pentru satisfacția clienților și pentru succesul afacerii dumneavoastră. Așadar, cum alegi curierul potrivit?

De ce fel de servicii de transport aveți nevoie?

În primul rând, trebuie să înțelegeți nevoile de curierat ale afacerii dumneavoastră. Acest lucru include analiza modelului de afaceri, a volumului de bunuri pe care trebuie să le expediați și a frecvenței expedierilor. Aveți nevoie de un curier care să ofere transporturi internaționale sau afacerea dumneavoastră este în principal locală?

Fiți atenți la așteptările de livrare ale clienților dvs. Cumpărătorilor online le place să aibă la dispoziție o gamă largă de metode de expediere pentru a o alege pe cea mai convenabilă. Unii preferă livrarea la domiciliu, în timp ce alții ridică coletele de la automate sau de la punctele de expedieri sau livrări.  Este o bună practică în comerțul electronic să oferiți clientului posibilitatea de a alege curierul și forma de livrare.

Ce trebuie să căutați atunci când alegeți un serviciu de curierat

Un curier bun ar trebui să aibă o reputație solidă în ceea ce privește fiabilitatea și calitatea serviciilor. Feriți-vă de recenziile online – acestea nu sunt neapărat obiective. Cercetările arată că, la fiecare 10 persoane nemulțumite, există doar o singură persoană care publică o recenzie online pozitivă din proprie inițiativă. Prin urmare, faceți-vă timp pentru a vă face propria cercetare de piață, discutați cu alte întreprinderi sau testați serviciile de curierat.  Acest lucru nu este ușor, deoarece companiile de curierat necesită semnarea unui contract individual înainte de a începe colaborarea. În plus, acestea vă cer adesea să declarați numărul de colete pe care le trimiteți pe lună.

Există o soluție! Pe platforma logistică Ecolet veți găsi toți cei mai buni curieri din România. Nu trebuie să semnați contracte separate – dacă aveți un cont pe Ecolet, puteți trimite chiar și un singur colet la un preț mult mai bun decât direct cu o companie de curierat. Este modalitatea perfectă de a testa curierii ieftin, sigur și rapid.

Înscrieți-vă acum pentru un cont gratuit!

Dacă ai un cont pe Ecolet, este ușor să verifici gama de servicii oferite de firme de curierat. Ce forme de livrare oferă? Oferă asigurare și protecție împotriva pierderilor în caz de bunuri deteriorate sau pierdute? În cele din urmă, fiți atenți la prețurile serviciilor. Deși mai ieftin nu înseamnă întotdeauna mai bun, ar trebui să vă propuneți să găsiți un curier care oferă un serviciu excelent la un preț rezonabil. Puteți verifica cu ușurință și acest lucru pe Ecolet. Este nevoie doar de câteva minute pentru a completa o comandă de transport. După ce ați introdus datele, sistemul nostru va afișa imediat prețurile actuale ale tuturor curierilor disponibili și puteți alege cu ușurință cea mai bună ofertă pentru dumneavoastră.

Tehnologie și opțiuni de urmărire

Urmărirea în timp real a coletelor vă permite atât dvs. cât și clienților dvs. să vedeți unde se află un colet în orice moment. Acest lucru îmbunătățește considerabil transparența și încrederea. Curierul ar trebui să ofere, de asemenea, o integrare ușoară cu sistemele dvs. de comerț electronic.  Problema este că fiecare companie are propriile sale integrări. Din nou, aici intervine platforma logistică Ecolet, care vine în ajutor, oferind integrări dedicate pentru sistemele de comerț electronic populare sau un API special dacă nevoile dvs. de integrare sunt mai mari decât cele standard. O singură integrare – mulți curieri. Acestea sunt avantajele colaborării cu Ecolet!

Servicii de calitate pentru clienți

Dacă ceva nu merge bine, vreți să știți că firma de curierat va rezolva rapid problema. Acest lucru poate varia de la o companie de curierat la alta. Dacă sunteți un client Ecolet, aveți un manager de cont dedicat, care vă va ajuta mereu în rezolvarea oricărei situații legată de expedierile de colete puse de Dvs în platforma Ecolet.

Creați un cont și vedeți cum funcționează.

Cum alegeți un curier care să vă ajute să vă extindeți afacerea?

Pe măsură ce afacerea dvs. se dezvoltă, nevoile de curierat se pot schimba. Alegeți platforma Ecolet și puteți jongla cu diferite firme de curierat, în funcție de nevoile actuale ale companiei. Un consultant Ecolet vă va ajuta dacă nu o găsiți pe cea de care aveți nevoie în oferta standard de servicii.

Aveți deja un contract individual cu un curier? Nu este nicio problemă!

Dacă ați semnat un contract individual cu o firmă de curierat, Ecolet.ro nu vă încurcă cu nimic, din potrivă! În oferta noastră de preț veți găsi, cel mai probabil, prețuri mai bune decât cele pe care le aveți. Trebuie doar să va creați un cont gratuit și să beneficiați de costuri mici, pentru trimitere colete național și internațional.

Testați serviciile Ecolet fără riscuri – crearea și menținerea unui cont de client este gratuită. nu există niciun cost ascuns – cât trimiteți, atât plătiți și nu sunteți condiționat de un număr de expedieri lunar.

Înregistrați-vă acum și beneficiați de tarife mici la curieri!