Cheamă curierul

Pleci în vacanță? Cheamă curierul!

 

 

Cheamă curierul în loc să te chinui în timpul călătoriei.

Vacanța ar trebui să fie un moment de relaxare și odihnă, nu de stres și nervi. Dacă pleci în vacanță cu trenul sau avionul, fiecare bagaj suplimentar este o bătaie de cap și un cost. Mai ales, dacă alegi o companie aeriană. Diferența de preț a unui bilet cu un bagaj de mână mic și a unui bilet cu o valiză la cală este semnificativă. Cândva era vizibil, în special, la companiile aeriene low-cost, acum practic toți transportatorii au o astfel de distincție în tarife.

A doua chestiune importantă – în cazul în care călătorești doar cu bagaj de mână, pierzi mai puțin timp la aeroport, în special la locația de aterizare.

Același lucru este valabil și atunci când călătorești cu trenul. Cu cât mai multe bagaje, cu atât sunt mai mari problemele și tensiunea inutilă.

Această problemă poate fi rezolvată ușor și ieftin. Cheamă un curier si trimite valiza prin curier, direct la destinație! De asemenea, poți trimite bagajele la un automat de coletărie sau la un punct de ridicare a coletelor, din locația de destinație finală. 

 

Ce tip de bagaj pot trimite prin curier?

Dacă decizi să expediezi o valiză, prin curier, verifică dacă dimensiunile și greutatea acesteia îndeplinesc cerințele descrise în regulamentul firmei de curierat. Fii deosebit de atent, dacă decizi să trimiți un colet cu ridicare la automatul de coletărie. Nu poți permite ca valiza ta să rămână blocată în depozitul de sortare, în depozitul curierului sau să nu încapă în locker-ul pentru colete. 

Poți verifica cu ușurință dimensiunile și greutatea unui curier standard, în momentul plasării comenzii. Dacă te loghezi în contul tău, pe platforma logistică Ecolet, informațiile vor apărea în panoul clientului, după ce dai click pe pictograma cu sigla curierului selectat.

 

Nu ai cont pe Ecolet? Înregistrează-te gratuit acum!

 

Înregistrarea este simplă și durează doar câteva minute. Nu solicităm o declarație a numărului de colete trimise. Cheamă un curier online și economisește cu Ecolet!

Dacă vrei să comanzi un curier pentru un pachet non standard, de exemplu echipament sportiv, care nu îndeplinește cerințele de dimensiuni și greutate, pentru un pachet standard, te rugăm să contactezi consultantul tău sau solicită o ofertă prin intermediul formularului.

 

Cât plătesc pentru trimiterea valizei prin curier?

 

Pe Ecolet ai prețuri mai mici decât direct la curier. Chiar și pentru un singur colet. Acest aspect se datorează faptului că trimitem un număr mare de colete, în fiecare lună și am negociat tarife speciale cu transportatorii.

Prețurile pentru livrarea unui colet standard, la punctul de ridicare a coletelor, încep de la 6,60 lei!

Dacă dorești să verifici prețurile pentru transportul unei valize, prin curier, loghează-te în contul clientului și completează datele formularului de comandă. După introducerea tuturor datelor, sistemul nostru va calcula prețurile curente pentru toți curierii disponibili, astfel poți compara cu ușurință prețurile și poți alege cea mai bună ofertă pentru tine.

 

Înregistrează un cont și vezi prețurile curierilor pe Ecolet.ro

 

Este sigură expedierea valizei prin curier?

Pe platforma logistică Ecolet vei găsi doar cei mai buni și verificați curieri. De aceea, serviciile de curierat sunt atât de populare, întrucât problemele cu livrarea coletelor sunt extrem de rare. Bineînțeles, se poate întâmpla orice și cel mai bine e, să-ți asiguri coletul, când plasezi comanda, declarând contravaloarea coletului. Te va costa câțiva lei în plus, dar în caz de deteriorare sau pierdere a pachetului, vei primi despăgubire, până la valoarea sumei declarate.

Când compari prețurile curierilor, vei vedea valoarea cu asigurarea inclusă, astfel nu vei avea surprize.

 

Unde pot trimite valiza prin curier?

Datorită Ecolet, poți trimite valiza ta la orice adresă din România. Sistemul nostru te va ajuta să completezi corect adresa de ridicare, în scopul de a evita problemele de livrare a coletului. De asemenea, ajutăm și la localizarea celui mai apropiat automat de coletărie sau punct de expediere și ridicare colete. Verifică serviciile internaționale oferite de noi.

 

Cheamă curierul online pe Ecolet.ro

Platforma logistica Ecolet este un site web pentru comandarea online a serviciilor de curierat. În panoul clientului vei găsi ofertele celor mai buni curieri din România, la cel mai bun preț. Serviciul nostru se adresează companiilor și persoanelor fizice. Chiar dacă trimiți un singur colet, tot primești prețuri mai bune, decât direct la firma de curierat.

Crearea și menținerea unui cont de client pe Ecolet este gratuită. Nu solicităm declarații cantitative privind coletele expediate lunar. Scopul nostru este de a facilita, pe cât posibil, trimiterea coletelor prin curier, la cele mai bune prețuri.

Pentru ecommerce oferim o mulțime de facilități și integrări cu cele mai cunoscute sisteme.

 

Articole similare pe tema “pleci în vacanță, cheamă curierul”: