fbpx

Curier internațional ieftin și bun?

Ai nevoie de un curier internațional ieftin, online? Expediezi multe colete în străinătate? Sau poate vrei să trimiți doar un singur pachet familiei tale? Pe platforma logistică Ecolet.ro vei obține intotdeauna un preț bun, pentru un curier internațional. 

Curierul internațional DPD

Începem cu DPD. Este un partener strategic al platformei logistice Ecolet.ro și vei găsi, la noi, majoritatea serviciilor transportatorului. Relația bună cu DPD ne permite să-ți oferim prețuri și condiții foarte bune de prestare a serviciilor. 

Cel mai popular serviciul internațional DPD este DPD Regional Express. E un serviciu internațional ieftin, destinat clienților, care trimit colete către destinatari, în:

  • Bulgaria
  • Ungaria
  • Grecia

DPD livrează colete către 100% din adresele, din țările enumerate, iar timpul de livrare, în funcție de locația adresei de livrare, variază de la 2 la 4 zile, pentru Bulgaria și Ungaria și de la 3 la 5 zile, pentru destinatarii din Grecia.

Serviciul este foarte bine evaluat. Dacă vrei să cunoști detaliile ofertei DPD Regional Express, loghează-te în contul tău, de pe platformă și completează câmpurile de comandă, iar sistemul nostru va calcula automat prețurile. Vei fi surprins că e atât de ieftin!

Dacă, încă nu ai cont gratuit pe Ecolet.ro, atunci

Înregistrează-te acum!

Expediază colete, cu DPD, către țări din toată Europa 

DPD este unul dintre liderii europeni, în transporturile de curierat. Compania operează în România din 2008 și și-a câștigat, de-a lungul anilor, reputația de curier solid și de încredere.

Firma este prezentă în 50 de țări și are peste 70 de mii de birouri locale DPD Pickup, disponibile și în România.

Expedierile pachetelor prin curier către țări din Europa, pot fi comandate online, după logarea în sistem, completând comanda în panoul clientului.

Dacă, din anumite motive, sistemul nu poate găsi oferta, te rugăm să contactezi consultantul tău, responsabil de relațiile cu clienții. Consultantul nostru va găsi, pentru tine, o soluție individuală.

Nu ești clientul nostru și încă nu ești sigur, dacă vrei să te înregistrezi?

Solicită o ofertă pentru curier internațional, completând formularul de contact.

Curierul internațional FedEx

Trebuie să recunoaștem sincer – transportul cu FedEx nu este ieftin. FedEx mizează pe viteză. Majoritatea transporturilor de curierat sunt efectuate cu avioane. Pe 1 aprilie 2021, TNT Romania SRL și-a schimbat denumirea în FedEx Express Romania Transportation SRL. În urma fuziunii firmelor FedEx și TNT, a fost creată o companie, al cărei scop este de a domina piața livrărilor internaționale rapide, prin curierat. Acum poți expedia un colet, cu FedEx, într-una dintre cele 220 de țări, din lume. Atenție: Livrările către Rusia și Belarus sunt temporar suspendate.

Află mai multe despre FedEx.

De ce merită să expedieze colete, pe rute internaționale, pe Ecolet.ro?

Ei bine, de ce să folosești o platformă logistică în loc de oferta directă a curierilor? Dacă ești utilizator logat al sistemului, știi deja. Dacă, încă nu ai cont de client, acum este un moment bun, pentru a te înregistra și verifica, ce și cât poți câștiga pe Ecolet:

  • ai prețuri mai bune, decât direct de la curierii internaționali
  • expediezi cât dorești – super prețuri, de la primul colet
  • expediezi când vrei – înregistrarea este gratuită și nu percepem taxe pentru menținerea contului 
  • ai toți curierii pe un singur contract – nu ai nevoie de contracte individuale cu curierii

Înregistrează-te acum pe platforma logistică Ecolet.ro și beneficiază de curieri interni si externi, ieftini.

Vezi firmele de curierat, cu care cooperăm.