fbpx

CARGUS apreciat de EcoVadis

CARGUS, unul dintre cei mai populari curieri de pe platforma logistică Ecolet, a primit o medalie de argint la categoria “sustenabilitate” din partea EcoVadis. Acesta este un avans față de anul 2022, când CARGUS a primit o medalie de bronz. Mai mult, CARGUS a fost în top 2% dintre companiile evaluate pentru etica în afaceri – felicitări!

Pentru ce a fost recunoscută CARGUS de către EcoVadis?

Criteriile de evaluare EcoVadis se axează pe patru piloni: mediu, drepturile muncii, etică și achiziții durabile. CARGUS a făcut progrese semnificative în toate aceste categorii.

CARGUS se situează printre primele 11% dintre companiile de transport în ceea ce privește achizițiile durabile și printre cele 2% dintre companiile cu cele mai înalte standarde etice. În general, se află în top 18% dintre companiile de curierat și transport și este singura companie din România care deține un certificat EcoVadis.

Cum investește CARGUS în sustenabilitate?

Monica Buiciuc, responsabilă cu sustenabilitatea la CARGUS, și-a exprimat mândria față de aceste realizări, subliniind că investiția în practici ecologice durează de mai bine de doi ani, cum ar fi înlocuirea parcului auto cu vehicule hibride și introducerea principiilor ESG în întreaga companie.

CARGUS a aderat, de asemenea, la Pactul Global al Națiunilor Unite, o inițiativă globală care reunește companii care depun eforturi pentru o dezvoltare durabilă.

Realizările CARGUS din ultimii ani sunt o dovadă a angajamentului lor față de standardele și tendințele internaționale. Compania investește într-o flotă ecologică și dezvoltă o rețea de distribuitoare automate de colete, oferind soluții durabile pentru colete și retururi.În ceea ce privește diversitatea și incluziunea, aproape jumătate dintre angajații companiei sunt femei, iar 40% din posturile de conducere sunt ocupate de acestea. Compania pune accentul pe un mediu de lucru durabil și pe diversitate.

Ca parte a operațiunilor sale durabile, Courier evaluează furnizorii în funcție de standardele ESG, lucrând numai cu cei care îi împărtășesc valorile. De asemenea, colaborează cu diverse ONG-uri pentru proiecte de mediu și educație.

Parteneriat între Ecolet.ro și CARGUS SRL

Ecolet.ro este o platformă logistică online avansată care vă permite să trimiteți colete atât în România, cât și în străinătate. Prin intermediul unui singur panou de clienți, puteți evalua și compara cele mai bune oferte de la companiile de curierat din România.  Ai nevoie de un singur contract cu Ecolet pentru a beneficia de o rețea cu cei mai buni curieri, inclusiv puncte de coletărie și curierat. Chiar și o companie mică, încă de la început, are la dispoziție cele mai bune servicii de curierat și prețuri mici – chiar și de la un singur transport.

Interfața este prietenoasă și ușor de utilizat, iar dacă aveți întrebări, echipa noastră este gata să vă ajute, fie prin telefon, fie online. 

Datorită parteneriatului nostru puternic cu Cargus SRL, putem să oferim clienților noștri prețuri avantajoase și servicii excepționale. Înregistrarea pe Ecolet.co.uk este gratuită și nu este obligatoriu să specificați numărul de colete pe care le trimiteți pe lună. Plătiți doar pentru serviciile pe care le utilizați și toate tarifele sunt afișate clar, fără surprize neplăcute pe factură. Vă așteptăm cu nerăbdare!

Înscrieți-vă pentru un cont gratuit!

Subiecte conexe: