fbpx

De ce merită folosit Sameday Courier?

sameday

Sameday Courier este una dintre cele mai mari firme de curierat, din România. Concurează cu succes cu giganți internaționali, precum DPD sau DHL. Este o companie, care dezvoltă opțiuni noi, foarte populară fiind rețeaua Sameday Easybox. Ecolet.ro, ca prim intermediar de servicii de curierat din România, a introdus în oferta sa serviciul Sameday Easybox.

Sameday – de ce merită să expediezi colete prin platforma logistică Ecolet.ro?

Probabil te gândești, de ce merită să expediezi colete prin curierul Sameday, pe platforma logistică Ecolet? Ei bine, există cel puțin câteva motive. Mai exact:

● nu trebuie să semnezi un contract separat cu fiecare curier, în parte. Pe Ecolet, poti alege oricând curierul dorit

● trimiți colete rapid, când vrei și câte vrei – nu trebuie să declari numărul de pachete

● multe firme de curierat, la alegere – o singură factură, la sfârșitul lunii

● contact direct – poți apela consultantul personal al clientului

● echipa noastră de consultanți se ocupă de soluționarea problemelor

Este suficient să înregistrezi un cont de client pe platforma logistică Ecolet.ro și vei putea compara prețurile și alege cea mai bună ofertă.

Înregistrează-te gratuit acum!

Istoric Sameday Courier

Sameday transportă peste 2 milioane de colete, pe lună. Potrivit site-ului companiei, mult peste 90% dintre colete se livrează la termen, rezultat peste medie pentru firmele de curierat, care operează în România.

Din 2007, Sameday Courier operează pe piața e-commerce delivery solutions. Pe lângă expedierile prin curierat, compania a oferit servicii de livrare la temperatură controlată și transporturi pentru industria medicală.

Peste câțiva ani, în 2011, Sameday a început să livreze flori, iar în anul 2013 s-au adăugat livrările de alimente și coletele poștale.

Sameday Courier a fost prima firmă de curierat românească listată la bursa de valori. În 2017, liderul e-tailer din România eMAG, a achiziționat 80% din acțiunile Sameday Courier. În 2019, compania a lansat, lângă București, un centru logistic modern, cu o suprafață de 22000 mp. Două linii automate au fost amplasate în unitatea de sortare colete, care împreună au posibilitatea de a sorta până la 25 000 de colete, pe oră!

Ați putea fi interesat de: