fbpx

Comanda FAN Courier România prin Ecolet!

fan courier

Căutați un curier bun și ieftin? Consultați oferta FAN Courier Express pe platforma logistică Ecolet. Prețuri și mai bune acum, pentru că există o promoție! Conectați-vă la contul dvs. și verificați-l.

Nu aveți cont? Înscrieți-vă acum gratuit și fără obligații!

De ce să alegi FAN Courier?

Principalul motiv pentru a alege FAN Courier pentru nevoile dumneavoastră de livrare este fiabilitatea lor. Este una dintre cele mai populare companii de curierat din România. Au reușit acest lucru prin concentrarea pe eficiență și calitate.  FAN Courier România se concentrează pe inovație și se dezvoltă constant, ceea ce îi permite să fie competitivă pe piața dificilă și exigentă a serviciilor de transport. Aceștia țin cont de prețurile bune care se potrivesc bugetului dumneavoastră.
De la preluarea coletelor până la livrare, FAN Courier se asigură că pachetele dvs. ajung în siguranță și la timp.

Limite de greutate și volum pentru expedierile FAN Courier Romania pe platforma Ecolet

Puteți trimite colete și plicuri standard prin FAN Courier pe platforma de curierat Ecolet. Fiți atenți la plicuri, deoarece limita de greutate brută este de până la 3 kilograme, cu un preț competitiv pentru acest serviciu.

Coletele standard cu o greutate de până la 30 de kilograme au prețuri avantajoase. Verificați cu atenție dimensiunile coletului dumneavoastră înainte de a comanda. Dacă doriți să trimiteți un colet standard prin FAN Courier, acesta nu trebuie să depășească 60 x 50 x 30 cm.

Puteți adăuga o opțiune de ramburs la livrare la serviciul standard.

25 de ani de istorie FAN Courier Express

FAN Courier este o companie de curierat de top care a fost înființată în 1998. Și-a făcut un nume prin oferirea de servicii fiabile de livrare de plicuri și colete pe întreg teritoriul României. De-a lungul anilor, a devenit o rețea solidă care operează peste 10.000 de mașini și oferă servicii de colectare și livrare de colete 24/7. Încă de la înființare, FAN Courier s-a străduit să ofere cele mai bune servicii și să se asigure că toți clienții săi au parte de o experiență excelentă atunci când vine vorba de trimiterea sau primirea coletelor. În prezent, continuă să fie una dintre cele mai importante companii de curierat din România și se angajează să asigure timpi de livrare rapizi și de încredere pentru toți clienții lor.

Mai multe despre Ecolet

Platforma logistică Ecolet este un instrument modern pentru trimiterea de colete și plicuri de curierat online. Pe Ecolet veți trimite fără probleme colete naționale și internaționale. Aveți acces la cele mai bune companii de curierat din România și la prețuri mai bune decât dacă ați fi apelat direct la o companie de curierat. Cum este posibil acest lucru? Negociem condiții speciale cu curierii, astfel încât chiar și un magazin online mic se poate bucura de prețurile pe care le au companiile mari. Nu percepem nicio taxă de înregistrare sau de cont. Plătiți doar pentru expedierile finalizate.

Utilizați motorul nostru de comparare a prețurilor de curierat actualizat – la Ecolet vedeți întotdeauna prețurile actualizate ale coletelor – important în aceste zile de creștere rapidă a prețurilor. Alăturați-vă Ecolet și dezvoltați-vă afacerea online. Lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de logistică.

Aveți un magazin online pe WooCommerce?  Descărcați plugin-ul gratuit din WordPress și integrați magazinul dvs. cu Ecolet.

Aveți vreo întrebare? Clienții înregistrați beneficiază de un manager de cont dedicat, care vă poate ajuta cu orice problemă și vă poate consilia atunci când aveți întrebări sau nelămuriri. Nu vă aflați în panoul de comandă pentru serviciul de care aveți nevoie? Sunați-vă consultantul și vorbiți cu o persoană reală, nu cu un robot!

Înscrieți-vă și vedeți cum lucrăm!

Aflați mai multe despre ceea ce Ecolet și FAN Courier vă pot oferi: