Moș Crăciun

Moș Crăciun folosește un curier online?

 

 

Crăciunul este o perioadă specială a anului. Dorim să o petrecem împreună cu familiile noastre, cu cele apropiate și cu cele mai îndepărtate. Acest lucru nu este întotdeauna posibil. Dacă doriți să trimiteți un colet de Crăciun prin curier, acesta este ultimul moment!

 

Cum să-l ajuți pe Moș Crăciun? De unde să cumpărați cadouri originale de Crăciun?

Moș Crăciun are mult de lucru. Trebuie să-l ajuți! Sunteți în căutarea unor cadouri interesante și neconvenționale? Aruncați o privire la piața de Crăciun! Tradiția piețelor de Crăciun s-a născut în Germania, în secolul al XV-lea. Astăzi, organizarea orașelor de Crăciun, luminate, pline de decorațiuni festive și de produse ale artiștilor și artizanilor locali, este populară în multe țări. În România, primul târg de Crăciun a fost organizat la Sibiu, în 2007, când orașul a fost capitală culturală europeană. Noul obicei a câștigat rapid simpatia românilor și a devenit parte din peisajul festiv al multor orașe.

În București, puteți vizita orașul de Crăciun din Piața Constituției. Aceasta este deschisă până la 26 decembrie. Pe lângă tarabele cu produse regionale, dulciuri și cadouri, vă puteți bucura de vin fiert și muzică. În capitală veți găsi, de asemenea, târguri de Crăciun mai mici, locale, unde puteți petrece o seară plăcută.

Veți găsi orașe de Crăciun și în alte orașe, de exemplu, târgul din Timișoara va dura până pe 2 ianuarie 2023.

Dacă vizitați târgul de Crăciun în weekendul 16-18 decembrie și comandați un curier luni, există șanse foarte mari ca pachetul de la Moș Crăciun să ajungă la destinatar înainte de Crăciun.

Și dacă nu o faci? Nu se va întâmpla nimic! Chiar dacă pachetul de la Moș Crăciun sosește după Crăciun, cadoul tău va fi cu siguranță observat și ținut minte! La urma urmei, tuturor ne place să primim cadouri!

 

Moș Crăciun
Photo by Lorena Preda on Unsplash

 

 

Cum puteți comanda rapid un curier înainte de Crăciun?

Dacă doriți să trimiteți rapid un colet prin curierat, cel mai bun mod de a face acest lucru este online. Creați-vă un cont gratuit pe platforma logistică Ecolet și trimiteți colete rapid și ieftin.

La Ecolet ai de ales între cei mai buni curieri din România: DPD România, FAN Courier, Cargus, Sameday și altele vă stau la dispoziție.

Nu vă va lua decât câteva minute pentru a vă crea un cont, indiferent dacă trimiteți colete în calitate de companie sau de persoană fizică. Nu există hârtii inutile, totul se face online.

Primiți super prețuri de la primul pachet. Nu solicităm nicio declarație de cantitate.

Doriți să trimiteți un colet de curierat cu preluare la un distribuitor de colete sau la un punct de curierat? Pe platforma Ecolet veți găsi cel mai apropiat punct pe o hartă interactivă. Veți găsi un link către hartă în formularul de comandă simplu și intuitiv. Aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor? Dacă aveți un cont Ecolet, consultanții noștri vă vor ajuta rapid.

 

Înregistrează-te acum și vezi cât de ușor îl poți ajuta pe Moș Crăciun să livreze cadourile!

 

Ecolet vă urează bucurie și pace de Crăciun!