fbpx

GLS România pentru clienții business ai Ecolet!

Avem vești bune pentru companii. GLS România este acum pe platforma logistică Ecolet! Trimiteți plicuri și colete prin curierat la orice adresă din România și din străinătate.

Platforma logistică Ecolet nu încetinește. Ne extindem, astfel încât clienții noștri să aibă o gamă și mai bună de servicii de curierat. Pentru companii, punem la dispoziție serviciile rețelei internaționale de curierat General Logistics Service – GLS

Autentificați-vă și verificați prețurile promoționale pentru transporturile GLS România!

Nu aveți cont? Înregistrați-vă acum!

De ce GLS România?

GLS România este un curier local cu accesibilitate internațională. Așa cum declară pe site-ul lor, curierul se angajează să ofere calitate.  GLS oferă un serviciu de înaltă calitate, având grijă de:

  • livrare la timp
  • securitatea transportului
  • urmărirea expedierilor
  • abordare flexibilă a clienților
  • responsabilitate socială corporativă

GLS Courier subliniază că, pentru a oferi un serviciu de înaltă calitate, coletele trebuie să respecte reglementările în ceea ce privește ambalajul, dimensiunile și greutatea, precum și conținutul coletului de curierat. Înainte de a comanda un curier GLS, vă rugăm să citiți termenii și condițiile detaliate ale serviciului.

GLS România oferă servicii suplimentare, printre care

  • În numerar la livrare
  • asigurare până la valoarea declarată

Dacă doriți să aflați mai multe despre oferta GLS pentru companii, adresați-vă managerului dumneavoastră de cont Ecolet.

Nu uitați să vă conectați la contul dvs. de client și să verificați oferta promoțională GLS România astăzi!

Nu aveți un cont? Creați unul în doar câteva minute!

Citiți mai multe despre GLS România

GLS România , cu sediul în Șelimbăr, este parte integrantă a rețelei GLS Group, prezentă în 41 de țări prin birouri locale. GLS livrează colete în peste 220 de țări din întreaga lume.

General Logistics Systems Romania SRL a fost înregistrată în 2007, devenind membră a familiei globale GLS.

Mai multe despre platforma logistică Ecolet.ro

Ecolet.ro este o platformă online. Poți trimite colete prin curierat în 100% din teritoriul României și internațional.  Pentru a utiliza platforma Ecolet trebuie doar să vă creați un cont de client, care este gratuit. După ce te-ai logat în panoul tău de client, poți compara cu ușurință prețurile celor mai bune companii de curierat din România și poți trimite colete prin curierat fără a fi nevoie să semnezi contracte individuale cu curierii.

Panoul pentru clienți este intuitiv și ușor de utilizat. Formularul de comandă vă ghidează pas cu pas și are funcții automate încorporate care vă ajută să evitați, de exemplu, erorile de adresă. Dacă aveți nevoie de ajutor sau dacă aveți o întrebare, vă puteți baza pe consultanții noștri pentru a vă ajuta.  Acum că GLS Romania courier a fost adăugat la oferta de business a Ecolet, aveți la un loc oferta tuturor companiilor majore de curierat. Vă garantăm prețuri competitive și servicii de înaltă calitate.

 

Înregistrarea la Ecolet.co.uk este gratuită și nu solicităm o declarație privind numărul de colete trimise pe lună. Plătiți doar pentru serviciile furnizate, iar prețul este clar menționat pe comandă și nu include costuri ascunse.

 

Înregistrați-vă acum!

Înainte de a comanda transportul, vă rugăm să citiți termenii și condițiile de serviciu GLS.