fbpx

Ecolet și Alsendo își unesc forțele: Noi soluții pentru clienții de afaceri

Ecolet, o companie românească specializată în sisteme tehnologice de gestionare a aprovizionării pentru întreprinderi, a devenit parte a Alsendo, o companie susținută de investitorul Abris Capital Partners, un expert în capital privat care se concentrează pe transformări ESG.

Ecolet devine o societate pe acțiuni

Ecolet Logistic SRL , înființată în 2018, este una dintre cele mai importante platforme de logistică online din România. Oferă soluții de gestionare a transporturilor pentru companiile mici și mijlocii. Se concentrează pe extinderea pe piața din România prin ecolet.ro, în timp ce își extinde prezența pe piața din Bulgaria prin dezvoltarea ecolet.bg.

Alsendo – lider de piață în CEE în soluții tehnologice de logistică

Achiziția Alsendo, lider pe piețele din Europa Centrală și de Est (ECE) în domeniul sistemelor de management al livrărilor tehnologice, permite companiei Ecolet să beneficieze de experiența și expertiza sa vastă în furnizarea de servicii și software end-to-end. Această colaborare va permite Ecolet să satisfacă mai eficient nevoile diferitelor segmente de clienți, inclusiv ale jucătorilor din domeniul comerțului electronic, de asemenea în cadrul unui model SaaS.

Noi oportunități pentru clienții Ecolet datorită achiziției de către Alsendo

Trecerea Ecolet sub aripa Alsendo deschide noi oportunități pentru companie. Datorită acestui parteneriat, Ecolet va putea să își extindă oferta cu instrumente și servicii avansate care, până acum, erau disponibile doar pentru clienții Alsendo. Ca urmare, clienții Ecolet vor avea acces la un spectru mai larg de soluții, ceea ce îi va permite să răspundă și mai bine nevoilor lor de gestionare a aprovizionării.

Sinergia produselor și a vânzărilor cu platforma Innoship

Achiziția este benefică și pentru clienții Ecolet de pe piața românească. Datorită sinergiilor de produse și vânzări cu platforma Innoship, va fi posibil să se ofere soluții complete pentru a satisface toate nevoile de transport ale clienților.

Pentru Ecolet, trecerea la Alsendo Group reprezintă nu numai o oportunitate de dezvoltare ulterioară, ci și accesul la tehnologii unice, servicii cu costuri optimizate în modelul SaaS sau instrumente inovatoare pentru companiile de comerț electronic, care vor fi în cele din urmă atât în beneficiul companiei, cât și al clienților săi.

Mai multe informații despre Alsendo

Mai multe informații despre Abris Capital Partners