Expediere internationala de colete

De ce sa alegeti Ecolet ca si partener

Ecolet este o platforma online specializata in oferirea de solutii logistice pentru industria e-commerce si opereaza pe piata serviciilor de curierat din 2019.

Sustinem in mod constant companiile in dezvoltarea business-ului prin accesul oferit la o gama larga de firme de curierat, fiind in permanenta extindere. Cand doriti sa expediati online un colet sau un plic, aveti optiunea de a alege unul dintre partenerii nostri colaboratori: DPD, Cargus, TNT, Sameday, NemoExpress si Stack Curier. Comanda este plasata online pe platforma noastra simplu si rapid, indiferent ca este vorba de o expediere in tara sau internationala.

Oferta noastra se adreseaza tuturor antreprenorilor, chiar si celor la inceput de drum. Solutiile noastre sunt dedicate segmentelor B2B si B2C. Pentru a putea folosi serviciile ecolet si a trimite colete online, este necesar sa va creati un cont pe platforma noastra. Dupa ce v-ati confirmat contul, puteti trimite colete si plicuri in tara si in Uniunea Europeana.

Punem la dispozitia dvs. o echipa de consultanti si agenti de vanzari, care va pot oferi solutii personalizate, bazandu-se pe nevoile companiei dvs. Pentru a obtine o oferta sau orice alta informatie, contactati-ne folosind formularul de pe site sau telefonic.

Beneficiati, de asemenea, de suport din partea departamentului de Customer Service ori de cate ori intampinati dificultati cu vreunul dintre coletele expediate online, de pe platforma noastra. Noi contactam firmele de curierat pentru orice situatie sau solicitare ati avea, apoi revenim cu o solutie.

Multumita sugestiilor si feedback-urilor primite din partea clientilor nostri deja existenti, am introdus cat mai multe servicii aditionale pe platforma noastra astfel incat sa venim in intampinarea tuturor nevoilor dvs. Va asiguram ca lucram in continuare impreuna cu firmele de curierat colaboratoare la imbunatatirea calitatii serviciilor oferite, astfel incat trimiterea de colete online sa devina din ce in ce mai usor pentru dvs.