fbpx

Curierat din România în Italia

Românii sunt cel mai mare grup de străini din Italia. Din diverse motive – muncă, studii sau poate doar dorința de a trăi într-o țară cu o istorie și o cultură bogată, Italia atrage mulți români. De aici și nevoia de a trimite colete în Italia, pentru care un curier este soluția ideală. Curierat din România în Italia – vezi cum să trimiți colete în Italia ușor și ieftin pe platforma logistică Ecolet.ro

Cele mai mari concentrări de români în Italia

Roma, Milano, Torino – acestea sunt doar câteva dintre orașele italiene în care comunitățile românești sunt foarte dezvoltate. Nevoia de a ține legătura cu cei dragi, de a trimite cadouri, documente sau colete comerciale în aceste zone este satisfăcută eficient de serviciile de curierat, disponibile la Ecolet.ro.

Ce sunt serviciile de curierat internațional?

Serviciile de curierat internațional reprezintă un serviciu profesionist care transportă documente, colete sau pachete între diferite țări. Datorită rețelei lor extinse de distribuție, aceste companii oferă o modalitate sigură, rapidă și fiabilă de a trimite colete oriunde în lume.

De ce să alegeți un serviciu de curierat către Italia de la Ecolet.ro?

La Ecolet oferim servicii de curierat care depășesc așteptările. Combinăm viteza, securitatea și prețurile competitive oferite – scopul nostru este de a le oferi clienților noștri un transport fără stres.
Dacă doriți să verificați prețurile noastre pentru colete prin curierat către Italia,

Creați acum un cont gratuit!

Cum aleg compania de curierat potrivită pentru Italia?

Alegerea companiei de curierat potrivite poate fi influențată de mai mulți factori: preț, timp de livrare, servicii suplimentare, cum ar fi urmărirea și asigurarea coletelor. Recenzile și recomandările clienților pot fi, de asemenea, extrem de utile.

Oferta DPD Classic International

Cu DPD Classic International, coletele ajung în Italia în 2-4 zile lucrătoare. Pe Ecolet.ro oferim servicii de urmărire a coletelor, astfel încât atât expeditorul, cât și destinatarul coletului pot verifica cu ușurință starea actuală a acestuia.
Datorită parteneriatului strategic dintre Ecolet și DPD România, prețurile noastre pentru colete către Italia sunt extrem de avantajoase. Prețurile actuale sunt disponibile exclusiv pentru deținătorii de conturi de client.

Verificați oferta noastră actuală: creați-vă un cont și intrați în panoul dumneavoastră de client.

Oferta FedEx Economy

FedEx Economy este o soluție economică pentru colete mai puțin urgente. Livrarea în Italia se face în 3-5 zile lucrătoare, cu urmărire.

Comparați prețurile pentru colete către Italia prin DPD și FedEx pe Ecolet

Cum pregătesc un colet pentru expediere?

Dacă doriți ca coletul dvs. de curierat către Italia să ajungă în siguranță, acordați-vă timpul necesar pentru a vă pregăti corespunzător coletul pentru transport. Folosiți o cutie de carton nouă, de înaltă calitate, folosiți un material de umplutură, cum ar fi folie cu bule, astfel încât articolul pe care îl trimiteți să nu se miște în cutie. Folosiți bandă adezivă solidă de ambalare pentru a închide coletul.
Nu uitați că nu orice lucru poate fi trimis prin curier. Înainte de a plasa comanda, verificați lista articolelor interzise pentru expediere pe site-ul Tremeni și condiții.

Cum se calculează costurile de expediere către Italia?

Pe platforma logistică Ecolet costul unui transport standard către Italia este calculat în funcție de greutate.
În funcție de greutatea coletului, puteți economisi până la 50% dacă trimiteți un colet prin curierat în Italia!

Care sunt cerințele pentru un colet standard în cadrul serviciului DPD Classic International?

Lungimea maksymalna admisă per colet este 175 cm

Circumferința + lungimea coletului trebuie să fie mai mică de 300 cm (circumferinta = 2 x înălțime + 2 x lățime)

Greutatea maksymalna admisă per colet este 31,5 kg

Documentele de expediere trebuie să conțină informații exacte despre expeditor și destinatar, precum și despre conținutul coletului. La Ecolet.ro vă oferim asistență pentru completarea corectă a acestor documente.

Cât durează o livrare prin curierat din România în Italia?

Timpul de livrare variază în funcție de serviciul de curierat ales. În general, coletele ajung în Italia în termen de 2-5 zile lucrătoare.

Dacă pachetul nu ajunge la destinație, vă rugăm să contactați serviciul clienți Ecolet pentru a rezolva problema.

Comandați servicii de curierat către Italia pe Ecolet!

Serviciile de curierat către Italia sunt rapide, eficiente și sigure. În plus, costurile pe Ecolet sunt competitive, ceea ce face ca această opțiune să fie una dintre cele mai bune modalități de a trimite colete către această țară.

Începeți să utilizați Ecolet acum!
Creați un cont gratuit, pregătiți-vă coletul și noi ne ocupăm de restul!