fbpx

Cum se expediază mobila prin curier?

Expedieri mobila rapide, sigure si ieftine

Nu toate piesele de mobilier pot fi trimise prin serviciul de curierat standard. Curierii accepta, ca expediere standard, colete cu o greutate maxima de 30 kg, iar dimensiunea maxima a unei laturi poate varia, in functie de firma de curierat, intre 60cm si 150cm.

Transport de mobila de dimensiuni mici prin curier

Daca piesele de mobilier pe care doriti sa le expediati prin curier intrunesc cerintele de incadrare in standardul de colet, atunci tot ce aveti de facut este sa alegeti din oferta Ecolet firma de curierat care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.

Daca doriti sa vedeti o oferta detaliata a serviciilor, precum si preturile, puteti accesa panoul de client din contul dvs.
Daca nu aveti inca un cont gratuit pe Ecolet, va puteti inregistra acum. De retinut ca o conditie de baza pentru ca firma de curierat sa considere o expediere ca fiind standard este ca aceasta sa nu depaseasca dimensiunile si greutatea de 30 de kg.

Daca nu aveti inca un cont gratuit pe Ecolet, va puteti inregistra acum.

De retinut ca o conditie de baza pentru ca transportatorul sa considere o expediere palet standard este ca aceasta sa nu depaseasca conturul paletului.

Cum impachetez un scaun pentru expedierea prin curier?

Va recomandam sa protejati elementele proeminente, precum bratele unui scaun, prin impachetarea cu spuma.

Demontati picioarele scaunului si ambalati-le separat cu spuma si carton pentru a nu deteriora suprafata scaunului. Daca picioarele nu sunt dezasamblate, protejati-le cu ambalaje din spuma si carton. Asigurati-va ca nu strapung ambalajul, intrucat ar putea deteriora produsul dvs. sau alt colet.

Cum impachetez o saltea pentru expedierea prin curier?

Din cauza dimensiunilor sale, o saltea pe cadru nu poate fi transportată cu un palet standard.

Impachetarea saltelei nu este dificilă, trebuie doar să protejați solid colțurile cu carton și să aplicați o folie de o grosime corespunzătoare (minimum 80 de microni).

Suprafețele tapițate trebuie protejate suplimentar cu carton.

Dacă doriți, pentru o mai mare siguranță, puteți folosi și folie cu bule și spumă poliuretanică.