fbpx

Cum să reduci costurile de expediere cu Ecolet.ro?

costurile de expediere

În lumea comerțului electronic, nu doar calitatea și prețul produselor sunt esențiale, ci și viteza, calitatea și costul livrării. Fiecare proprietar de magazin online sau distribuitor este bine conștient că costurile de transport pot avea un impact semnificativ asupra marjei de profit și satisfacției clienților. Aici intervine platforma logistică Ecolet.ro, oferind optimizarea costurilor de expediere, transport și automatizarea proceselor logistice.

Costuri scăzute de expediere, chiar și pentru o singură coletă

Profită de oferta unică de tarife reduse pentru toți transportatorii, atât pentru transporturile naționale, cât și pentru cele internaționale. Aceasta este o ocazie unică, în special pentru întreprinderile mici, de a accesa prețuri preferențiale. Chiar dacă dorești să trimiți o singură coletă. Acest lucru este posibil datorită acordurilor strategice cu cei mai importanți curieri din România, care garantează clienților Ecolet prețuri excepționale, inaccesibile direct pe site-urile companiilor de curierat. Pentru a verifica, nu trebuie să trimiți nimic. Trebuie doar să îți creezi un cont gratuit.

Fără formalități inutile – expedieri naționale și internaționale

Ecolet elimină necesitatea de a semna multiple contracte cu fiecare curier în parte și de a stabili volumele de expedieri. Platforma oferă libertate și flexibilitate în comandarea serviciilor de curierat de oriunde și oricând. Integrarea mai multor servicii de curierat pe o singură platformă înseamnă, de asemenea, posibilitatea de a alege liber dintr-o hartă unică de lockere și puncte de colectare Sameday, Cargus, FAN Courier și DPD. Cu siguranță, clientul tău va găsi un punct de colectare convenabil.

Trimite colete neconvenționale și pe paleți și redu costurile de expediere.

Ca utilizator înregistrat al platformei logistice Ecolet, poți beneficia de ajutorul unui manager de cont dedicat, care este gata să te ajute în alegerea transportatorului pentru încărcături neconvenționale. Cu Ecolet, expedierea paletelor, mobilierului, pieselor auto sau obiectelor de dimensiuni neobișnuite este ușoară și ieftină.

Înregistrează-te pentru a beneficia de ofertă.

Automatizarea proceselor – confort și economie.

Dezvoltarea unei strategii de expediere cu Ecolet nu doar că aduce economii, dar și crește eficiența operațională. Dacă administrezi un comerț electronic pe una dintre platformele populare, îl poți integra ușor cu platforma Ecolet, grație pluginurilor dedicate. Magazinul tău va câștiga noi funcționalități și va impresiona clienții, oferind o livrare rapidă și economică.

Redu costurile de expediere pe platforma Ecolet!

Nu aștepta, înregistrează-te astăzi pe Ecolet.ro și începe să beneficiezi de toate avantajele oferite de platforma noastră. Descoperă cât de simple și rentabile pot fi expedierile, transportul și logistica pentru afacerea ta. Susține dezvoltarea companiei tale, asigurând în același timp satisfacția clienților. Alege Ecolet – cheia ta pentru o logistică eficientă și economă.

Nu lăsa costurile ridicate de transport să limiteze dezvoltarea ta. Exploatează potențialul oferit de colaborarea cu Ecolet și asigură-ți un avantaj competitiv pe piață. Suntem parte a grupului internațional ALSENDO, lider în servicii logistice în Europa Centrală. Exploatează potențialul și experiența noastră!

Înregistrează-te aici