fbpx

Colet pentru Spania prin curier – soluția de top

Asemănarea de limbă îi face pe români să emigreze din ce în ce mai mult în Spania. Potrivit ultimelor estimări, în Spania trăiesc aproximativ un milion de români. Acest lucru înseamnă că numărul coletelor trimise în Spania este în continuă creștere. Colet pentru Spania? Află cum să trimiți colete ușor și ieftin pe platforma logistică Ecolet.ro.

Cele mai mari concentrări de Români în Spania

Madrid, Barcelona, Valencia – acestea sunt doar câteva dintre orașele spaniole în care comunitățile de români sunt foarte dezvoltate. Nevoia de a ține legătura cu cei dragi, de a trimite cadouri, documente sau colete comerciale în aceste zone este satisfăcută eficient de serviciile de curierat disponibile pe Ecolet.ro.

Serviciile de curierat internațional reprezintă un serviciu profesionist care transportă documente, colete sau pachete între diferite țări. Datorită rețelei lor extinse de distribuție, aceste companii oferă o modalitate sigură, rapidă și fiabilă de a trimite colete oriunde în lume.

De ce să trimiți un colet în Spania cu Ecolet.ro?

La Ecolet, oferim servicii de curierat care depășesc așteptările. Combinăm viteza, securitatea și prețurile competitive – scopul nostru este de a le oferi clienților noștri un transport fără stres.

Dacă doriți să verificați prețurile noastre de expediere prin curierat către Spania, înregistrați-vă acum pentru un cont gratuit!

Oferta DPD Classic International

Cu DPD Classic International, coletele ajung de obicei în Spania în 3-4 zile lucrătoare. La Ecolet.co.uk, oferim un serviciu de urmărire a coletelor, astfel încât atât expeditorul, cât și destinatarul coletului să poată verifica cu ușurință starea actuală a acestuia. Datorită parteneriatului strategic dintre Ecolet și DPD România, prețurile noastre pentru colete către Spania sunt extrem de avantajoase. Prețurile actuale sunt disponibile doar pentru deținătorii de conturi de client. Verificați oferta noastră actuală: creați-vă un cont și conectați-vă la panoul dumneavoastră de client.

Care sunt cerințele pentru un colet standard pe serviciul DPD Classic International?

Lungimea maximă permisă a coletului este de 175 cm. Circumferința + lungimea coletului trebuie să fie mai mică de 300 cm (circumferința = 2 x înălțimea + 2 x lățimea). Greutatea maximă admisă a coletului este de 31,5 kg. Documentele de expediere trebuie să conțină informații exacte despre expeditor și destinatar și despre conținutul coletului. La Ecolet.co.uk vă putem ajuta să completați corect aceste documente.

Oferta FedEx Economy

FedEx Economy este soluția economică pentru expedierile mai puțin urgente. Livrarea în Spania se face în termen de 3-5 zile lucrătoare, cu urmărire. Comparați prețurile coletelor către Spania prin DPD și FedEx pe Ecolet.

Cum îmi pregătesc coletul pentru livrare?

Dacă doriți ca pachetul dvs. de curierat către Spania să ajungă în siguranță, acordați-vă timp pentru a pregăti corect coletul pentru expediere. Folosiți carton nou, de înaltă calitate, folosiți un material de umplutură, cum ar fi folie cu bule, astfel încât articolul pe care îl trimiteți să nu se miște în cutie. Folosiți bandă adezivă rezistentă pentru a sigila coletul. Nu uitați că nu orice poate fi trimis prin curier. Înainte de a comanda, verificați lista de articole interzise pentru expediere pe site-ul și condițiile Tremeni.

Cum se calculează costurile de expediere către Spania?

Pe platforma logistică Ecolet, costul unui transport standard către Spania este calculat în funcție de greutate. În funcție de greutatea coletului, puteți economisi până la 50% dacă trimiteți un colet prin curierat în Spania!

Cât durează o livrare prin curierat din România în Spania?

Timpii de livrare variază în funcție de serviciul de curierat pe care îl alegeți. De obicei, coletele ajung în Spania în 2-5 zile lucrătoare. În cazul în care coletul dumneavoastră nu ajunge la destinație, vă rugăm să contactați serviciul clienți Ecolet pentru a rezolva problema.

Colet pentru Spania – comandați servicii de curierat pentru Spania pe Ecolet!

Serviciile de curierat către Spania sunt rapide, eficiente și sigure. În plus, costurile de pe Ecolet sunt competitive, ceea ce face ca această opțiune să fie una dintre cele mai bune modalități de a trimite colete către această țară. Începeți să folosiți Ecolet acum!

Creează-ți un cont și vezi ce oferte atractive avem pentru tine.