fbpx

FAN Courier urmărire colet după AWB

fan courier

Firma FAN Courier nu are nevoie de prezentare. Este unul dintre cei mai populari curieri din România. Acum, poți comanda serviciile curierului pe platforma logistică Ecolet. Află, cum poți urmări coletele FAN Courier, după numărul AWB. 

Cum expediez un colet prin curierul FAN Courier?

Dacă ai cont de client pe Ecolet, poți expedia rapid și ușor un colet sau o scrisoare de curierat. După conectarea la panoul de client, vei găsi, cu ușurință, pictograma serviciului FAN Courier. Completează datele necesare, cum ar fi adresa expeditorului și destinatarului și achită comanda. Sistemul va genera documentul de transport, cu numărul AWB al coletului. Cunoscând acest număr, poți urmări coletul, în fiecare etapă, de la expeditor până la destinatar. Numărul AWB este unic și atribuit unui singur colet.

Dacă nu ai cont pe platforma logistică Ecolet, înregistrează-te acum, în câteva minute. Este complet gratuit și nu trebuie să trimiți nimic.

Înregistrează un cont acum

După înregistrare, primești acces la panoul clientului. Loghează-te și vezi, cât de ușor, de utilizat, e panoul nostru pentru clienți. Vezi toate informațiile pe o singură pagină. Formularul este intuitiv, iar sistemul te va ghida, pas cu pas, spre câmpurile următoare. Poți comanda o livrare prin curierat în 7 minute. În medie, atât durează depunerea unei comenzi pe platforma logistică Ecolet.

Compară prețurile FAN Courier cu alți transportatori

Verifică prețurile promoționale pentru serviciile de curierat FAN Courier. Cu ocazia alăturării companiei la platforma logistică Ecolet, propunem o ofertă specială. Compararea prețurilor este ușoară, întrucât, după completarea câmpurilor din formularul de comandă, sistemul nostru calculează automat ofertele tuturor transportatorilor disponibili și oferă prețurile complete, actuale, ale serviciului. 

Loghează-te și verifică acum prețul coletului FAN Courier. Nu ai cont? Înregistrează-te

Cum urmăresc coletul FAN Courier după numărul AWB?

Dacă ai plasat și ai plătit comanda, următorul pas e listarea documentului de transport, care trebuie lipit pe colet. Pe scrisoarea de transport vei găsi numărul AWB al coletului. Acesta este numărul, pe care-l vei folosi, pentru a afla unde este pachetul tău.

Transmite numărul AWB FAN Courier destinatarului coletului tău. Astfel, va putea urmări singur traseul pachetului.

Am numărul AWB FAN Courier – ce fac mai departe?

Dacă ai numărul de urmărire al coletului FAN Courier, poți verifica localizarea pe pagina de urmărire, de pe platforma logistică Ecolet. Este o pagină publică, deci nu trebuie să te loghezi, pentru a verifica statusul actual al expedierii. Astfel, poți furniza numărul AWB FAN Courier destinatarului coletului, iar acesta va putea verifica, singur, statusul pachetului.

De obicei, coletul apare în sistemul de urmărire, după ce curierul îl transferă la depozitul de sortare și se scanează codul cu numărul documentului de transport. Dacă ai mai multe întrebări, despre cum funcționează urmărirea unui colet Fan Courier, după numărul AWB, pe platforma logistică Ecolet, te rugăm să contactezi consultantul tău, responsabil de relații clienți. Serviciul este disponibil numai pentru deținătorii de cont, înregistrați. 

Mai multe informații despre firma FAN Courier

De 25 de ani, compania oferă servicii de curierat pe teritoriul României. FAN Courier este cunoscut pentru calitatea înaltă a serviciilor prestate. Livrează colete și scrisori de curierat – pe 100% din suprafața teritoriului României. Are, în țară, 140 de sucursale și o flotă de aproape 4300 de vehicule pentru livrare.

Serviciile FAN Courier sunt disponibile, pe platforma Ecolet, din iulie 2022.

Mai multe informații despre platforma logistică Ecolet.

Ecolet este o platformă modernă, pe internet, pentru expedierea de colete prin curier, online. Oferim servicii companiilor și persoanelor fizice. De la 1 singur colet, ai prețuri mai bune pe Ecolet, decât direct la firma de curierat. Trimiți colete prin curier, oricând dorești și nu solicităm nicio declarație a numărului de colete expediate. 

Înregistrează un cont și vezi, cum funcționează platforma logistică Ecolet. 

Postări similare pe tema: