fbpx

Comandă un curier ieftin pentru a vă ridica coletul

Efectul concurenței pe piața serviciilor de curierat a fost apariția unor noi forme de livrare, cum ar fi lokerele și „easy box”. Lokerele, în special, au câștigat rapid popularitate. Cu toate acestea, serviciile clasice de curierat, adică door-to-door, nu dispar din ofertă.

Acest lucru se datorează faptului că formele vechi și noi de livrare prin curierat se completează reciproc și fiecare poate comanda un curierat așa cum se simte confortabil.

Comandă un curier ieftin cu costuri reduse pentru un colet mare sau greu.

Expedierile prin curierat standard pot cântări până la 31,5 kilograme. Asta e mult! Dacă aveți de trimis un astfel de colet, este o provocare să mergeți la poștă sau la serviciul de curierat cu el.

Cel mai simplu ar fi să comandați un curier care să vină să ridice coletul într-o zi fixă sau chiar la o oră fixă.

Acest lucru este foarte comod, în special pentru companiile în care biroul este deschis la anumite ore.

Dacă nu sunteți sigur dacă coletul dvs. îndeplinește reglementările pentru un transport standard, vă rugăm să verificați înainte de a plasa comanda. Curierii adaugă o suprataxă pentru expedierile non-standard.

Comandați un curier care să vă ridice coletul de la sediul companiei

Dacă conduceți o afacere, sunteți obligat să trimiteți corespondență – de exemplu, contracte de semnat, documentație, mostre de produse.  De ce să mergi tu însuți la oficiul poștal?  În loc să pierdeți timp în trafic și apoi să stați la coadă la oficiul poștal, comandați un curier ieftin care să vină să vă ridice coletele. Dacă folosiți ocazional servicii de curierat, nu are sens să semnați un contract direct cu o companie de transport. Probabil că nu veți obține o reducere, iar prețul dvs. va fi mai mare decât cel de pe Ecolet.

Se întâmplă să trimiteți mai multe colete către o listă de clienți în cadrul companiei dumneavoastră? Pe Ecolet importați lista destinatarilor și pregătiți documente AWB în masă. Nu sunteți sigur cum? Dacă aveți un cont Ecolet, un consultant dedicat vă va ajuta. Acesta vă va ajuta și în cazul în care trimiteți un colet personalizat. Vorbești cu o persoană reală, nu cu un robot 🙂

Nu sunteți sigur ce curier să alegeți? Comparați mai întâi prețurile și condițiile ofertelor. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este pe platforma logistică Ecolet. Nu contează dacă reprezentați o companie sau nu – de la prima comandă veți obține un preț mai bun decât dacă ați face-o direct cu firma de curierat.

Creați un cont gratuit și comparați prețurile de curierat!

Colectarea coletului de către curier și livrarea la un loker.

Atunci când completați un AWB pe platforma Ecolet, aveți posibilitatea de a alege între diferite metode de livrare.  Faptul că ați comandat un curier să vă ridice coletul nu înseamnă că livrarea către destinatar trebuie să fie aceeași.

Atunci când doriți să trimiteți un colet cu ridicare într-un „easy box”, puteți alege între Sameday, Cargus și DPD. Puteți verifica locația unui „easy box” pe o hartă specială. Este suficient să introduceți orașul dumneavoastră, iar harta va afișa locațiile disponibile.

Coșul dumneavoastră este prea mare? Selectați un punct de „easy box” pe hartă! Acestea au locații convenabile și, de obicei, există o parcare convenabilă în apropiere.

Comandă un curier ieftin și trimiteți colete către destinatari din România și din străinătate

Pe Ecolet veți găsi oferte de la cei mai cunoscuți curieri: DPD România, Cargus, Fan Courier, Sameday și alții. Cu noi trimiteți rapid și ieftin expedieri prin curierat la orice adresă din România. Acceptăm, de asemenea, comenzi pentru livrări internaționale.

Recomandăm în mod special serviciile partenerului nostru strategic DPD România.

Regional Express este un serviciu de curierat rapid și ieftin pentru livrări de curierat la super-preț în Bulgaria, Grecia, Ungaria și (nou! ) Polonia și Slovacia.

Află cât de ușor este să folosești platforma Ecolet!

Înregistrarea clienților noi și întreținerea contului sunt gratuite.  La Ecolet, nu solicităm nicio declarație privind numărul de livrări lunare.  Nu aveți o firmă, doriți doar să trimiteți colete prin curierat ieftin? Nici o problemă! Ne adresăm tuturor clienților! Procesul de înregistrare este simplu și durează câteva minute. Și sunteți gata să comandați un curier!

Formularul de comandă este intuitiv și ușor de utilizat. Dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să contactați managerul dvs. de cont. Da, știm cât de important este să iei legătura cu un consilier, motiv pentru care toți utilizatorii înregistrați pe platformă pot conta pe asistență.

Înregistrează-te pe Ecolet și comandă un curier mai ieftin!

Articole conexe: