fbpx

Trimiteți pachetul prin FAN Courier cu rambursare

fan courier

FAN Courier este unul dintre liderii din industria de curierat din România. Pentru clienții business care folosesc platforma de curierat Ecolet.ro, oferim o opțiune de plată la livrare. 

Pe platforma Ecolet.ro ai acces la o gamă largă de servicii FAN Courier, inclusiv la mașinile de colete FAN Box – intră în contul tău de client și verifică ofertele curente.

Nu aveți încă un cont? Acum este un moment bun pentru a vă deschide unul gratuit.

Înregistrați-vă acum!

De ce să alegeți FAN Courier by Ecolet?

Atunci când comandați serviciile FAN Courier prin intermediul platformei Ecolet, nu numai că aveți siguranța că coletele dvs. vor ajunge la timp și intacte, indiferent de destinație, dar beneficiați și de prețuri speciale.

Pentru întreprinderile și magazinele online, FAN Courier oferă o opțiune de plată pentru livrarea la livrare. Această soluție nu numai că sporește încrederea clienților în magazinele online, dar oferă și o alternativă pentru cei care preferă sau solicită plata în numerar. Alegând această opțiune prin Ecolet, le oferiți clienților dumneavoastră un plus de flexibilitate și confort.

Dacă sunteți deja un client al nostru, atunci știți că este rapid și convenabil să comandați un curier pe platforma Ecolet. Dacă doriți să comandați FAN Courier cu opțiunea ramburs și nu aveți încă un cont de client pe Ecolet, aceasta este o bună ocazie să vă convingeți. Prin integrarea cu FAN Courier, Ecolet oferă automatizarea proceselor logistice, ceea ce se traduce în economii de timp și resurse pentru compania dumneavoastră.

Avantajele plății la livrare cu FAN Courier

Opțiunea de plată la livrare este deosebit de apreciată de clienții care preferă să plătească la livrare sau care nu sunt încrezători în plățile online. Oferindu-le clienților posibilitatea de a plăti cu numerar sau cu cardul la livrarea coletului, magazinele online pot spori încrederea și loialitatea clienților. Această metodă de plată face cumpărăturile online mai accesibile unui public mai larg, ceea ce poate contribui la creșterea numărului de comenzi.

Plata la livrare oferă o flexibilitate maximă destinatarilor. Această flexibilitate este, de asemenea, benefică pentru cei care nu au acces la forme electronice de plată sau care pur și simplu preferă să plătească în mod tradițional.

Cum pot utiliza serviciul FAN Courier pe Ecolet?

Primul pas pentru a utiliza serviciul FAN Courier prin Ecolet este să vă conectați la contul dvs. pe platforma Ecolet și să selectați o opțiune de expediere de la FAN Courier. Platforma oferă o interfață de utilizator intuitivă care facilitează găsirea și selectarea rapidă a serviciului de curierat de care aveți nevoie, inclusiv a opțiunilor de rambursare.

Odată logat, clientul este direcționat către formularul de comandă, unde poate introduce detaliile expedierii, cum ar fi dimensiunile, greutatea și adresa expeditorului și a destinatarului. Tot aici poate selecta opțiunea de plată la livrare, specificând suma care va fi facturată destinatarului.

Dacă doriți să folosiți cutiile FAN BOX, bifați caseta din colțul din stânga sus al formularului de comandă și găsiți aparatul de coletărie pe hartă.

După ce ați plasat comanda, puteți monitoriza starea expedierii pe pagina de urmărire, care oferă informații actualizate despre locația coletului și termenul de livrare preconizat. Datorită integrării cu FAN Courier, toate actualizările sunt furnizate în timp real, permițându-vă să vă gestionați eficient expedierile.

Utilizând FAN Courier prin intermediul Ecolet, companiile au acces la o serie de instrumente care facilitează gestionarea logistică și financiară. Platforma oferă funcții precum generarea automată a documentelor de expediere, gestionarea retururilor, precum și rapoarte și analize detaliate care ajută la optimizarea proceselor logistice și la îmbunătățirea experienței clienților.

FAN Box Lockers – confortul colectării coletelor 24/7

LockeryFAN Box este o soluție inovatoare care le oferă destinatarilor coletelor flexibilitatea de a-și ridica coletele la ora și în locul care le convine. Disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, sistemul de vestiare este soluția ideală pentru persoanele care nu pot fi prezente la domiciliu în timpul zilei pentru a-și ridica coletul de la curier. Ridicarea de la un dulap FAN Box elimină potențialul deranj de predare a plății către curier, deoarece opțiunea de rambursare poate fi gestionată direct de sistemul de dulapuri.

Utilizarea vestiarelor FanBox asigură securitatea coletelor, care sunt depozitate în vestiare închise și monitorizate până la ridicarea de către destinatarul autorizat. Sistemul garantează confidențialitatea tranzacției, deoarece numai destinatarul care deține codul de acces corespunzător poate deschide dulapul și ridica coletul. Această soluție este deosebit de avantajoasă pentru expedierea bunurilor de valoare sau a celor care necesită discreție.

Dacă doriți să testați platforma noastră de curierat, trebuie doar să vă creați un cont de client.

Nu trebuie să trimiteți nimic. După ce te-ai logat, vei intra în panoul de comenzi și vei vedea singur cât de mult poți câștiga comandând un curier pe Ecolet!

Citiți mai multe despre FAN Courier: