fbpx

Soluția pentru vârful de expediții prin curierat

vârful de expediții

Vârful de expediții prin curieratde Crăciun înseamnă întotdeauna stres și surprize. Cel mai important lucru este ca magazinele online să aibă cât mai multe opțiuni de transport și să reușească să livreze toate comenzile la timp. Cum vă protejați împotriva întârzierilor de livrare?

Alăturați-vă Ecolet – fără obligații

Chiar dacă aveți deja un contract cu o firmă de curierat sau cu un broker de curierat, o opțiune suplimentară de transport în timpul sezonului de vârf este foarte binevenită. În plus, una care nu costă nimic.

Crearea și menținerea unui cont pe platforma logistică Ecolet sunt gratuite. 

Avantajul este că aveți o alternativă în cazul unor probleme neprevăzute cu furnizorul actual de servicii de curierat.

Vă întrebați cum vă poate ajuta Ecolet cu livrările de Crăciun? Aflați mai multe și înregistrați-vă aici.

Vârful de expediții – nu așteptați până în ultimul moment!

Înainte de perioada sărbătorilor, curierii se confruntă cu diverse provocări care afectează calitatea și promptitudinea livrărilor. O creștere a volumului de colete înseamnă că sistemele de sortare și de transport sunt supraîncărcate. Traficul crescut și condițiile meteorologice nefavorabile cauzează adesea întârzieri în livrări. Așteptările ridicate ale clienților pentru o livrare rapidă și fiabilă sporesc presiunea. De asemenea, se luptă cu problemele de siguranță și securitate, mai ales pe măsură ce crește numărul de expedieri. În plus, curierii lucrează adesea peste programul lor standard, ceea ce poate duce la oboseală și erori. 

Ecolet este un partener strategic al celor mai mari companii de curierat din România. Înțelegem aceste provocări și încercăm să le minimizăm prin oferirea de servicii eficiente și fiabile. Fiecare partener de afaceri înregistrat pe platforma logistică Ecolet are un manager de cont dedicat care vă ajută să găsiți cele mai avantajoase opțiuni de transport. În cazul în care comerțul electronic necesită o soluție specializată, puteți conta pe sprijinul unui consultant real cu care pur și simplu vorbiți.

Trimiterea de scrisori prin poștă – avem o soluție pentru asta!

Trimiteți multe colete la mai mulți destinatari? Dacă doriți să organizați expedieri de cadouri corporative, este ușor cu Ecolet. Începeți prin a vă crea un cont pe site-ul Ecolet și apoi selectați serviciul potrivit, în funcție de nevoile dvs. Pregătiți o listă exactă a adreselor de livrare pentru toți destinatarii cadoului. Întrebați managerul dvs. de cont despre posibilitatea de a importa adrese în sistem în vrac. Cu Ecolet, puteți organiza cu ușurință colectarea coletelor de la firma dvs. la un moment convenabil. Cu urmărirea online a coletelor, aveți control deplin și informații despre starea livrării. La nevoie, echipa de servicii pentru clienți a Ecolet este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta și consilia. 

Sunteți gata să vă organizați corespondența corporativă de Crăciun? Înscrieți-vă la Ecolet!

Mai multe despre platforma logistică Ecolet

Ecolet este o platformă inovatoare de logistică online. Aceasta oferă o gamă largă de servicii de curierat și logistică, de la colete standard la transport de paleți, atât în România, cât și la nivel internațional. 

Ecolet se distinge pe piață prin soluții inovatoare, flexibilitate, prețuri competitive și prin oferirea unui standard ridicat de servicii pentru clienți. Este soluția ideală pentru cei care caută o metodă convenabilă și eficientă de gestionare a expedierilor, fie că este vorba de expedieri unice sau de servicii logistice complete pentru magazinele online.
Înregistrează-te pentru a beneficia de serviciile Ecolet!

S-ar putea să vă intereseze: