fbpx

Plăți Netopia Payments pentru clienții Ecolet!

Platforma Netopia Payments este disponibilă pentru clienții persoane fizice care comandă servicii de curierat pe Ecolet.
Comandați un serviciu de curierat sau trimiteți colete la punctele de coletărie și la automatele de colete. Trimiteți colete rapid și în siguranță către destinatari din România și din străinătate. Consultați oferta specială a DPD Express Regional pentru colete către Bulgaria, Grecia, Polonia, Slovacia și Ungaria.
Creați-vă un cont gratuit acum și comparați prețurile de curierat pe platforma logistică Ecolet!

Netopia Payments – care este serviciul?

Netopia Payments este un nou sistem de plată revoluționar care schimbă modul în care oamenii și întreprinderile efectuează plăți. Este o platformă sigură și ușor de utilizat care permite utilizatorilor să trimită și să primească bani, să își urmărească plățile și să își gestioneze finanțele. Cu Netopia Payments, utilizatorii au posibilitatea de a plăti pentru bunuri și servicii cu un singur clic sau o singură atingere, ceea ce face ca tranzacțiile să fie mai rapide și mai convenabile ca niciodată.

Plățile Netopia sunt sigure?

Netopia Payments oferă o varietate de caracteristici care îl fac să se diferențieze de alte sisteme de plată. Dispune de măsuri solide de protecție împotriva fraudei pentru a vă păstra informațiile în siguranță, precum și de o tehnologie avansată de criptare pentru a vă proteja datele. În plus, le permite utilizatorilor să efectueze plăți internaționale fără a fi nevoiți să facă schimb valutar sau să se confrunte cu comisioane de schimb valutar, ceea ce o face o soluție ideală pentru afacerile care operează în mai multe țări.

Ce caracteristici suplimentare oferă Netopia Payments?

Procesator de plăți Netopia Payments permite, de asemenea, utilizatorilor să urmărească plățile în timp real, astfel încât aceștia pot urmări unde se duc banii lor. Această caracteristică le oferă utilizatorilor liniștea de a ști că fondurile lor sunt întotdeauna contabilizate și în siguranță. În plus, oferă o funcționalitate de facturare integrată, astfel încât este ușor să trimiteți facturi și să colectați plăți de la clienți într-o singură platformă consolidată. Aflați mai multe despre alte servicii, cum ar fi MobilPay, pe site-ul web al furnizorului de servicii de plată.

În general, Netopia Payments este un instrument incredibil de util atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companiile care caută o modalitate eficientă de a face plăți online. Cu suita sa cuprinzătoare de funcții, Netopia Payments face mai ușor ca niciodată să gestionați toate aspectele finanțelor dvs. într-un singur loc.

Ce beneficii au deținătorii de conturi Ecolet.ro?

Ecolet este o platformă online modernă care oferă serviciile celor mai bune companii de curierat din România într-un singur loc.
Avantajele Ecolet:
  • cont gratuit, fără angajamente sau declarații de volum;
  • prețuri mici – de la un singur transport;
  • formalități simplificate – un singur contract, mai mulți curieri;
  • formular de comandă intuitiv și clar;
  • selecție largă de curieri interni și internaționali;
  • acces la automatele pentru colete Sameday, DPD și Cargus;
  • fără taxe de abonament sau de înregistrare;
  • integrare cu WooCommerce și alte sisteme populare
Pe Ecolet puteți să verificați și să comparați rapid prețurile curente ale serviciilor de curierat. Aflați cum puteți compara prețurile pentru serviciile de livrare.
Înregistrați-vă și vedeți cât de ușor este să vă folosiți contul de pe Ecolet.ro
Citiți, este important: