Curier pentru firmă mică

Curier pentru firmă mică? 5 motive pentru a alege Ecolet

 

Fiecare antreprenor, mai devreme sau mai târziu, are nevoie de un curier pentru firmă. Plicul reprezintă o modalitate excelentă de a trimite documente importante. Prin curier expediem mostre, reclamații, service-uri. Și, bineînțeles, colete. Într-o firmă mică, alegerea curierului reprezintă o decizie strategică. De aceea, merită să cunoaștem cele mai bune soluții, disponibile. De exemplu, Ecolet, mai exact, un operator de logistică online, care oferă, într-un singur panou, serviciile celor mai populari curieri. Vezi, cum îmbunătățim logistica în e-commerce.

 

1. Prețuri mici, chiar și de la primul colet

O firmă mică trebuie să se confrunte cu aceleași probleme, ca o companie mare. Singura diferență – dispune de mai puține resurse. Astfel, este important, să fie folosite, în mod optim. Soluțiile de logistică Ecolet sunt destinate firmelor mici și mijlocii, care activează în comerțul electronic și tradițional. Punem la dispoziție serviciile marilor companii de curierat, fără necesitatea semnării contractelor individuale. Dacă înregistrezi un cont gratuit pe Ecolet.ro, astfel alegi, pentru tine, cele mai bune servicii din oferta DPD, Cargus, Sameday și alte firme de curierat, de top. De la primul colet! Pe Ecolet nu există minim logistic. Nu impunem o declarație a numărului de colete expediate.

În panoul clientului poți verifica rapid, care curier are cel mai bun pret pentru serviciu. Vei vedea imediat prețul întreg, nu există surprize cu suprataxele de combustibil și alte adaosuri. 

Înregistrează-te acum și testează, fără risc, panoul clientului. 

 

2. Curier ieftin pentru firmă mică? E posibil!

Cauți cele mai ieftine oferte? Să fim sinceri – calitatea înaltă costă, dar la Ecolet avem mereu promoții. Ofertele selectate sunt disponibile la cele mai bune prețuri, de pe piață! Chiar și de la primul colet! La Ecolet nu primești doar transporturi ieftine. La Ecolet ai la alegere, cea mai mare gamă de servicii și un curier ieftin!

Contul pe platforma Ecolet.ro este complet gratuit. Nu solicităm nicio taxă pentru înregistrarea sau menținerea contului. Expediezi un colet pe lună? Bine! Nu trimiți deloc? Nicio problemă! Astfel, poți înregistra firma, fără niciun risc și poți testa serviciile noastre.

Înregistrează-te și verifică personal!

 

3. Comandarea simplă a curierului și multe altele

Nu trebuie să cunoști detaliile ofertei curierilor. În panoul intuitiv Ecolet, e suficient să introduci adresele de expediere și de ridicare și să selectezi tipul coletului, iar sistemul îți va indica automat serviciile de curierat disponibile, cu prețurile actuale. Vrei să adaugi servicii suplimentare, precum asigurare sau ramburs la livrare? Tot ce trebuie să faci, e să bifezi caseta corespunzătoare din formular, iar sistemul va calcula automat prețul. Întotdeauna știi, pentru ce plătești.

Tu sau clienții tăi, preferați ridicarea coletului de la Sameday Easybox? Verifică lista locațiilor disponibile. Alege-l pe cel mai apropiat. 

Sau, poate preferi punctele DPD? Și această opțiune este disponibilă.

 

4. Integrări gratuite — facilitare pentru tine și clienții tăi

Integrarea cu WooCoomerce, Presta Shop, Shopify sau OpenCart semnifică transferul automat de comenzi, fără nevoia de a fi logat la Panoul clientului. Nu trebuie să emiți comenzi manual. Datorită integrărilor, economisești timp și bani. Pentru clienții pretențioși, punem la dispoziție interfața API, pentru integrarea completă cu sistemul de expedieri, prin curierat.

 

5. Consultant client pentru fiecare firmă — chiar și firmă mică!

Fiecare client Ecolet, înregistrat, are desemnat un consultant de client, care va oferi sfaturi de specialitate, în orice situație. Poți fi sigur că la scurt timp, după înregistrarea companiei, te va contacta, pentru a te ajuta la prima expediere, va răspunde la întrebări și te va sfătui la alegerea celei mai bune opțiuni de expediere. La Ecolet nu te lăsăm fără ajutor. Poți conta oricând pe consultanță. Satisfacția ta reprezintă scopul muncii noastre.

 

Curier pentru firmă mică – sumar

Ecolet.ro este un operator logistic online. Dacă abia ești la start în e-commerce, soluțiile noastre îți vor rezolva problema logisticii. În plus, vei economisi bani și vei crește competitivitatea magazinului tău. Unii trimit sute de colete pe lună, alții trimit unul. Nu contează. Fiecare companie mare a fost cândva mică. De aceea, la Ecolet, fiecare client contează.

Înregistrează un cont și trimite colete cu operatorul logistic, de top, pentru firme!

 

Postări similare: