fbpx

Cum se livrează comenzile online?

Dacă faceți comerț online, cu siguranță v-ați întrebat de mai multe ori cum să livrați comenzi online în mod ieftin și sigur. Ce formă de livrare ar trebui să alegeți? Pentru a lua o decizie corectă, încercați să vă puneți în locul cumpărătorului. El sau ea este cel care decide dacă va cumpăra de la dumneavoastră sau de la un concurent.

Clienții magazinelor online nu se mai uită doar la prețul produselor. Atunci când iau o decizie de cumpărare, aceștia acordă atenție condițiilor de livrare. Dezvoltarea serviciilor de „ultimă milă” a dus la apariția unor noi forme de livrare, care au câștigat rapid popularitate în rândul clienților de comerț electronic. Asigurați-vă că le oferiți pe toate în magazinul dumneavoastră. 

Livrarea comenzii online prin curier

Este, s-ar putea spune, metoda clasică de livrare pentru comenzile online. În ciuda dezvoltării loker-elor, aceasta este în mod constant populară. Nu uitați că nu toate orașele din România au astfel de aparate. Există și vor exista întotdeauna susținători ai livrării prin curier la domiciliu. Acestea sunt cu siguranță companii care acceptă curieri în timpul orelor de lucru fără nicio problemă. Nu uitați că multe persoane lucrează acum de la distanță și pot, de asemenea, să ridice un colet de la un curier. Pentru persoanele care, din anumite motive, trebuie să stea acasă pentru că au grijă de copii sau pentru că starea lor de sănătate nu le permite acest lucru, livrarea prin curierat este practic singura metodă de a ridica o comandă online.

Optând pentru livrarea prin curierat, clientul dumneavoastră poate comanda numeroase servicii suplimentare, cum ar fi:

  • asigurare
  • ramburs
  • retur documente
  • livrare sîmbăta
  • deschidere colet

Ce curier să alegeți? De preferință toți! Cum este posibil acest lucru? Tot ce trebuie să faceți este să vă integrați magazinul online cu platforma logistică Ecolet. Veți obține prețuri mai bune și mult confort pentru afacerea dvs. online.

Doriți să aflați mai multe? Înscrieți-vă acum pentru un cont gratuit!

Livrarea comenzii online la un loker sau la un punct de colectare.

Lokerele câștigă rapid popularitate și devin prima alegere a cumpărătorilor online. Nu e de mirare. Compania de curierat reduce costurile, deoarece livrează colete în vrac la loker, ceea ce îi permite curierului să economisească mult timp și să folosească mai puțin combustibil. Acesta este motivul pentru care livrarea la un dlokere este, de obicei, mai ieftină decât livrarea din ușă în ușă. În plus, clientul va ridica coletul atunci când dorește. Acestea sunt de obicei amplasate în centrele comerciale sau în alte locuri frecventate frecvent. Există, de asemenea, lokere care permit colectarea coletelor la orice oră, chiar și în miez de noapte.

Punctele de curierat pentru colete funcționează în mod similar. Ecolet pune la dispoziție o hartă a punctelor de colectare a coletelor , care vă permite să localizați cel mai apropiat punct de colectare .

Conectați-vă la panoul clientului și verificați cum funcționează harta.

Dacă vă conectați comerțul electronic cu platforma logistică Ecolet, clienții dvs. vor putea alege loker-ele și punctele de preluare.

Ridicarea comenzii online în magazin

Până în urmă cu câțiva ani, aceasta era o formă foarte populară de preluare a comenzilor online. În prezent, ridicarea gratuită în magazin este oferită în principal de marile lanțuri de magazine, care sunt oricum vizitate masiv de clienți. Este o modalitate bună de a atrage clienți în magazinul dumneavoastră și o șansă în plus de a face o altă vânzare. Dacă aveți un magazin de papetărie și comercializați și online, nu există niciun obstacol în a oferi servicii de colectare personală în magazin. Dacă magazinul dumneavoastră este virtual, această opțiune este evident exclusă. Apoi alegeți una dintre opțiunile de livrare menționate mai sus pentru comanda dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de consiliere sau de consultanță, vă rugăm să contactați Ecolet. Consilierii noștri vă stau la dispoziție.

Citiți mai multe despre Ecolet

Platforma logistică Ecolet este un instrument modern pentru trimiterea de colete și plicuri de curierat online. Pe Ecolet veți trimite colete naționale și internaționale fără nicio problemă. Aveți la dispoziție cele mai bune companii de curierat din România și prețuri mai bune decât în cazul unui contract direct cu o companie de curierat. Cum este posibil acest lucru? Datorită dimensiunii operațiunilor noastre, negociem condiții speciale cu curierii, astfel încât chiar și un magazin online mic se poate bucura de prețurile pe care le obțin marile companii. Nu percepem nicio taxă pentru înregistrarea și întreținerea contului. Plătiți doar pentru expedierile finalizate. 

Utilizați motorul de comparare a prețurilor de curierat actual – la Ecolet vedeți întotdeauna prețurile actualizate ale coletelor – important în această perioadă de creștere rapidă a prețurilor. Alăturați-vă Ecolet și dezvoltați-vă afacerea online. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de logistică.

Intrări conexe: