fbpx

Comandați transportul de paleți de la Ecolet

transportul de paleți

Dacă doriți să comandați transport de paleți, nu uitați să consultați oferta Ecolet! Transportul de paleți pentru companii poate fi mai ieftin decât crezi. 

Ecolet.ro este o platformă logistică online în plină dezvoltare care oferă servicii logistice integrate pentru companii. Clienții platformei Ecolet au posibilitatea de a utiliza o gamă largă de servicii de transport, inclusiv transportul de paleți în direcții interne, dar și internaționale.

Platforma face posibilă compararea ofertelor, asigurând astfel cele mai competitive prețuri și condiții de livrare.

Cum comand transportul de paleți?

Pentru a comanda transport de paleți pe Ecolet, aveți nevoie de un cont pe platformă. Dacă nu aveți încă un cont, vă puteți crea rapid unul aici.

Menținerea unui cont este gratuită, nu solicităm o declarație minimă de expediere și aveți acces imediat la o gamă largă de servicii de curierat și paletizare.

Pentru a trimite un palet, după ce vă conectați în contul dvs., trebuie să selectați opțiunea de transport de paleți, să specificați detaliile transportului (dimensiuni, greutate, locul de colectare și de livrare), apoi să comparați și să selectați oferta cea mai avantajoasă dintre transportatorii disponibili. 

Veți găsi informații detaliate și pașii de comandă în formularul intuitiv.

Comandați pentru prima dată un transport de paleți?

Nu este nicio problemă, în calitate de utilizator înregistrat al platformei logistice Ecolet aveți acces la un manager de cont dedicat. Completați formularul de contact, iar consultantul nostru vă va ajuta să alegeți cea mai bună formă de transport.

Recomandăm în mod special să contactați un consultant atunci când transportați paleți. Acesta este un serviciu mai complicat decât expedierile prin curierat standard.

Mulți factori influențează prețul final al unui serviciu, așa că merită întotdeauna să discutați toate opțiunile cu îngrijitorul dumneavoastră.

Cum pregătesc un palet pentru expediere?

Dacă comandați un transport pe paleți, asigurați-vă că împachetați corect bunurile pe palet.

  • Folosiți un palet de bună calitate, nedeteriorat. Nu trebuie să fie nouă, dar fiți atenți ca aceasta să nu fie crăpată sau deteriorată și să nu existe cuie sau alte părți periculoase care ies pe undeva.
  • Distribuiți bunurile în mod egal pe palet. Asigurați-vă că mărfurile nu depășesc conturul paletului. Acest lucru este foarte important, deoarece, în caz contrar, transportatorul va percepe o taxă suplimentară pentru transportul neconform!
  • Asigurați solid încărcătura împotriva mișcărilor. Curelele speciale din plastic sunt cele mai bune în acest scop. Dacă folosiți astfel de benzi, procurați-vă și unghiuri speciale de protecție din carton, astfel încât banda tensionată să nu deterioreze încărcătura.
  • Înfășurați încărcătura pe palet cu folie stretch. Aceasta este o măsură de siguranță suplimentară pentru stabilitate, precum și pentru protecție împotriva intemperiilor.

Nu uitați că manipularea paleților nu are loc întotdeauna într-un depozit închis. Prin urmare, izolarea împotriva intemperiilor este importantă pentru siguranța bunurilor dumneavoastră.

De ce să comandați transportul de paleți pe platforma Ecolet?

Utilizarea serviciilor de logistică pe platforma Ecolet este convenabilă și economisește bani.

Platforma este gratuită, nu există condiții prealabile. Puteți expedia o dată pe lună, o dată pe an sau chiar deloc! Menținerea contului dvs. este gratuită. Plătiți doar pentru comenzile pe care le plasați.

Procesul simplu de înregistrare și de comandă este unul dintre avantajele competitive ale Ecolet. Ne străduim să facem ca formularul de comandă să fie intuitiv și fără erori, în ciuda serviciilor extinse și a numeroaselor opțiuni suplimentare. De exemplu, am dezvoltat un sistem proprietar pentru a sprijini adresarea corectă. Acest lucru ajută la prevenirea erorilor care duc la întârzieri de livrare.

Personalizarea serviciilor și sprijinul unui îngrijitor dedicat reprezintă o valoare deosebit de importantă în era roboților și a inteligenței artificiale. Niciun robot nu poate înlocui contactul cu o altă ființă umană.

Acest lucru este important, în special în ceea ce privește transportul paleților. Profitați de ea!

Ecolet se referă, de asemenea, la integrările pentru comerțul electronic.  Dacă aveți un magazin online, consultați integrările noastre dedicate pentru a automatiza procesele. Pentru cei mai pretențioși, avem, de asemenea, opțiunea de a oferi un API dedicat.

Pe platforma logistică Ecolet veți găsi cei mai buni curieri naționali și internaționali. Ecolet face parte din grupul internațional Alsendo Group, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii logistice moderne din Europa.

Înregistrați-vă acum!

S-ar putea să vă intereseze: