metodă de livrare

Ce metodă de livrare aleg clienții e-commerce?

Știai că, în conformitate cu raportul Shopify, cea mai mare provocare în e-commerce, în 2022, reprezintă costurile, în creștere, de căutare și achiziționare a clienților? Această situație a fost cauzată, printre altele, de:

 • așteptările, în creștere, ale clienților
 • concurența puternica în domeniul e-commerce

Astăzi, pentru clienții magazinelor online nu e suficient doar un preț mic. Ei caută satisfacție maximă din cumpărături. Multe variante de livrare pentru marfa achiziționată – acest aspect reprezintă unul dintre criteriile importante de evaluare a ofertei magazinului. Totuși, cum poți combina mai multe opțiuni de expediere cu menținerea costurilor la un nivel scăzut? Răspunsul este simplu: profită de soluțiile unei platforme logistice online, care oferă serviciile multor curieri și o varietate de metode de livrare!

 

Care au fost cele mai populare metode de livrare în 2021?

 

Conform datelor publicate de Postnord în Raportul E-commerce in Europe 2021, printre cele mai populare metode de livrare enumerăm:

 • livrarea prin curier cu confirmare de primire, solicitată
 • livrarea coletului fără confirmare (de ex. la ușă)
 • livrare poștală
 • ridicare personală la punctul de ridicare a coletelor
 • automate de coletărie
 • ridicare personală la sediul magazinului

 

După cum poți vedea, clienții sunt atașați de serviciile de curierat. Costurile de livrare prin curier, pentru un colet standard, nu sunt legate de distanță. Astfel, practic, nu are nicio influență asupra prețului, dacă livrarea se face dintr-un magazin, situat în București sau Timișoara. Totuși, nu orice destinatar poate aștepta o zi întreagă, un curier, motiv pentru care punctele de ridicare personală a coletelor și automatele de coletărie au fost sus, în clasament.

 

Este posibil, ca printr-un singur contract, să ai mai mulți curieri, din care să alegi, plus toate aceste metode de livrare în e-commerce? Da! Este suficient să înregistrezi un cont pe platforma logistică Ecolet.ro! 

 

Ce metode de livrare oferă platforma logistică Ecolet?

Ecolet este o soluție modernă, care susține logistica în e-commerce. Trebuie doar să înregistrezi un cont gratuit, pentru a expedia ușor colete online și pentru a compara prețurile serviciilor locale și internaționale, ale celor mai cunoscuți curieri din România.

 

Înregistrează-te fără obligații 

 

și beneficiază de serviciile firmelor:

 • DPD Romania
  • colete interne, în toată România
  • colete transfrontaliere DPD Regional Express și către alte țări din Europa
  • birouri locale de expediere și ridicare colete
  • automate de coletărie DPD
 • Sameday 
  • automate de coletărie Sameday Easybox
  • colete interne, în toată România 
 • CARGUS
 • Nemo Express
 • Stack Curier

 

Mai multe informații privind serviciile disponibile: Firme de curierat disponibile pe Ecolet.ro

 

Economisește timp și bani, în e-commerce, datorită integrării cu Ecolet

 

Știai că poți automatiza procesele logistice e-commerce prin integrarea platformei Ecolet cu magazinul tău? Oferim integrări dedicate cu platforme e-commerce cunoscute. Este deja disponibilă integrarea, cu magazinele, bazată pe cunoscutul WooCommerce. Lucrăm la integrările cu PrestaShop, Shopify și Opencart.

 

Pentru clienții mai pretențioși, punem la dispoziție protocolul API, care oferă posibilități și mai mari de automatizare, a livrărilor de colete, dintr-un magazin online.

 

Care sunt beneficiile aderării la platforma logistică Ecolet?

 

Este un serviciu online modern, bazat pe mecanisme IT avansate. Platforma oferă serviciile celor mai cunoscute companii de curierat, din România. Nu trebuie să semnezi contracte separate pentru a folosi serviciile, tuturor curierilor, disponibile pe platformă. Poți compara cu ușurință prețurile actuale și poți alege cea mai bună metodă de livrare pentru pachetul tău. Nu contează, dacă trimiți o sută sau un colet – obții întotdeauna prețuri mai bune pe Ecolet, decât direct de la firmele de curierat. Compară prețurile și trimite colete către destinatari din România și alte țări din Europa.

Nu ești sigur, care serviciu va fi cel mai bun pentru tine? Fiecare utilizator înregistrat al platformei Ecolet poate discuta cu consultantul său de client. De asemenea, consultanții noștri vor fi bucuroși să te ajute și atunci când dorești să expediezi un colet non-standard. Contactează-ne, cu siguranță vom găsi o soluție bună.

Contractele directe cu curierii ne permit să-ți oferim prețuri mai bune, decât cele pe care le obții direct de la firmele de curierat. În plus, la noi nu există limite, declarații de expediere sau alte condiții. Cele mai bune prețuri, încă de la primul colet! 

Înregistrează un cont de client pe Ecolet.ro. Înregistrarea este gratuită și nu plătești nimic pentru menținerea contului. E cinstit: nu expediezi – nu plătești.

 

Vrei să știi mai multe? Verifică alte postări de top: