fbpx

Ce curierat internațional pentru companii?

Cel mai recent raport GPeC 2022 confirmă faptul că nu mai puțin de 32% dintre consumatorii europeni fac cumpărături online în afara țării de origine. În acest context, cum pot profita companiile românești de serviciile de curierat internațional pentru a concura eficient pe piața UE?

În acest articol, vom analiza principalele tendințe din comerțul electronic românesc, cu un accent deosebit pe rolul serviciilor de curierat în extinderea pe piețele UE. De asemenea, vom prezenta modul în care platforma logistică Ecolet poate deveni un partener cheie în această strategie, oferind nu doar prețuri atractive, ci și soluții logistice integrate.

Tendințe în comerțul electronic românesc pentru expedierile prin curierat internațional din România către UE

Sectorul comerțului electronic din România este în creștere rapidă. Comerțul electronic internațional devine o parte din ce în ce mai importantă a strategiilor multor companii.

Conform raportului GPeC Ecommerce Romania 2022, 32% dintre consumatorii europeni cumpără de la magazine online din afara țării de origine. Printre cele mai importante tendințe, se remarcă un interes crescut pentru serviciile de curierat, în special pentru tranzacțiile între România și țările UE. Companiile caută nu doar soluții rapide, ci și fiabile și eficiente, care să le permită să livreze produse către clienți din întreaga Europă.

Unde să căutați un curierat ieftin către țările UE?

Platforma logistică Ecolet acționează ca un intermediar între client și companiile de curierat, negociind cele mai bune prețuri pentru serviciile de curierat internațional. Beneficiile sunt multiple – de la obținerea unor prețuri atractive, prin soluții logistice integrate, până la un serviciu de asistență dedicat clienților. Astfel, nu numai că economisiți bani, ci și timp și efort, pe care îi puteți investi în creșterea afacerii dumneavoastră.

Creați-vă un cont gratuit acum

Serviciul de curierat internațional DPD de pe Ecolet.ro

DPD Internațional este un serviciu oferit de Ecolet.ro care vă permite să expediați fără probleme și eficient în anumite țări europene. Datorită parteneriatului strategic cu rețeaua DPD, una dintre cele mai mari companii de curierat din Europa, Ecolet garantează nu doar livrări rapide și sigure, ci și prețuri imbatabile!

DPD Regional este soluția perfectă pentru companiile care doresc să își dezvolte afacerile la nivel internațional.

Cum încep să folosesc serviciul de curierat internațional DPD Regional pe Ecolet.ro?

Să începi să folosești DPD Internațional prin Ecolet.ro este simplu și intuitiv. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pe Ecolet.ro, să introduceți detaliile de expediere și să selectați serviciul DPD Regional. După ce ați selectat opțiunile suplimentare pe care le doriți, cum ar fi asigurarea suplimentară, de exemplu, și ați plătit serviciul, coletul dvs. este gata să fie expediat. La nevoie, echipa de asistență Ecolet este disponibilă pentru a vă ajuta în orice etapă a procesului.

Cum mă descurc în cazul unor probleme neprevăzute?

Orice companie care utilizează servicii de curierat se poate confrunta cu probleme neașteptate – întârzieri în livrări, colete pierdute sau alte probleme. În astfel de situații, sprijinul profesionist este important pentru a ajuta la rezolvarea rapidă a problemei. Ecolet oferă asistență pentru clienți, care este disponibilă pentru companiile înregistrate. În cazul în care apar probleme, ajutându-le să rezolve cu succes orice situație neprevăzută.

Mai multe informații despre soluțiile Ecolet pentru firme

Ecolet este o platformă care oferă o serie de soluții pentru afaceri. De la servicii de curierat, la integrarea cu diverse platforme de comerț electronic, până la gestionarea retururilor. Ecolet este soluția pentru problemele de logistică internă și internațională ale companiei dumneavoastră. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile ridicate de transport – în schimb, aveți timp să vă concentrați pe ceea ce contează cel mai mult – creșterea afacerii dumneavoastră.

Verifică cele mai recente oferte pe Ecolet.ro

Ecolet organizează periodic promoții și oferte speciale pentru companii. Înregistrează-te pe Ecolet.ro pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte care îți ajută afacerea să își rezolve problemele de logistică și transport. Merită neapărat să vizitați site-ul în mod regulat pentru a nu pierde nicio oportunitate.

Conținut conex: